Suroviny: 1 smetana ke šlehání (33 %) tabulka hořké čokolády (alespoň 50 % kakaa) lžička másla oblíbené ovoce (použila jsem kanadské borůvky a jahody)
Postup: Ve vodní lázni si rozpustíme čokoládu s kouskem másla. Mezitím, co se bude čokoláda rozpouštět, si vyšleháme smetanu dotuha. Potom ji smícháme s čokoládou a lijeme do připravených pohárků s ovocem. V lednici necháme ztuhnout do druhého dne.
Suroviny:
1 smetana ke šlehání (33 %)
tabulka hořké čokolády (alespoň 50 % kakaa)
lžička másla
oblíbené ovoce (použila jsem kanadské borůvky a jahody)
Postup:
Ve vodní lázni si rozpustíme čokoládu s kouskem másla. Mezitím, co se bude čokoláda rozpouštět, si vyšleháme smetanu dotuha. Potom ji smícháme s čokoládou a lijeme do připravených pohárků s ovocem. V lednici necháme ztuhnout do druhého dne.