Mně moc chutnaly, zmizely pár minut po upečení. Primárně jsem je zkusila proto, abych využila část brokolice, kterou většinou vyhazuji, a byla jsem opravdu příjemně překvapená... Ale v případě brokolice je to piplačka to nakrájet 🙂
@dagmarka13 Zapomněla jsem zmínit, komu odpovídám 🙂
@lesniostruzina Děkuji za info.. Brokolici konzumujeme často a taky vyhazuji veliký odpad. Určitě vysuším.. 🙂 Děkuji..
"vyzkouším"
Neslo by to nakrajet na takovem tom rovnem kousku na struhadle nebo skrabkou na brambory? A to se jen upece v troube, nebo smazi? Díky 🙂
@verciiik Já jsem je pekla v troubě na vymazaném pečicím papíře (souhrnný postup mám kdyžtak tady: http://www.zptacihohnizda.cz/ctyri-variace-zdra... ). Nevím, jestli by to struhadlo nevytvořilo moc tlusté kousky...
Já ten střed doporučuju klidně i oloupat a jen tak sníst-chutná to jako kedlub a dokonce i vnitřek květáku a snad i zelí, jsem někde četla- jo a ty slupky se dají použít do vývaru.
@margarithka Díky za tip!
Můžu se optat jaké jsou chuťově?? Děkuji 🙂