1 / 1

    Já to mám naopak, ale nechápu, že v žádné dětské herně, kterou jsme navštívili, neměli opravdu dobrou kávu

    29. črc 2023

    Rozumím 😁 S dětmi jsem byla v herně všehovšudy 2x a jsem ráda, že už to víckrát zažít nemusím 😄

    29. črc 2023

    V malé herně a s malými dětmi to bylo peklo. Ale pak jsme byli tuším ve věku kluků 5 a 7 let v Bongu v Brně a bylo to super.
    Poslední dva roky chodíme jen do jump arény a to je taky super. Celé dvě hodiny o nich nevím. 😁

    29. črc 2023

    Ještě jsem nenašla odvahu strčit tam nos 🙈😂
    Takže souhlasím, pro mě noční můra...

    29. črc 2023

    Nemám problém. Chodila jsem občas se staršími dětmi, buď herna, nebo mateřské centrum. S nejmladším je to nutnost. Covidové dítě s minimální socializací před nástupem do školky. Pravidelně o víkendech, prázdninách obrážíme dětské koutky. Od 4 let tam bývá sám (do té doby tam s ním jeden z nás musel být). Je to velký posun v samostatnosti. Momentálně to máme tak, že během školního roku platíme školku, o prázdninách herny (občas je něco zdarma, třeba Ikea). Máme jediné hlídání, starší babičku. Včera byl poprvé v herně na hlídání 4 hodiny, od 17 do 21. Měli jsme výročí svatby a hlídání žádné jiné. Zvládl to skvěle, užil si to, a chválili ho (to by učitelky v MŠ koukaly).

    29. črc 2023

    Když tam není moc lidí, tak je to super

    29. črc 2023

    Dcera má 5 a marně vzpomínám, ale nikdy jsme asi nebyli. Jsme z maloměsta, tyto služby tu ani nemáme... 🤗

    29. črc 2023

    Ja mam v tech hernach takovou uzkost.Mame tady par kroku od baraku nakou,kde jsem nikdy s detma nebyla

    29. črc 2023

    Můžu se zeptat proč? Já ráda chodím, dobré káva/zmrzlina a kluci se zabaví. Nikdy není víc jak dvě další děti a Liberecký funpark je luxus, kdy o nich skoro nevím, jen se chodí napít.

    29. črc 2023

    Nechodim casto, ale 1x rocne s holkama zajdu. Prijde mi to proste zmena od lesa a vyletu po prirode a proc jim to nedoprat jen kvuli tomu, ze matce se to nelibi.

    29. črc 2023

    Proč? Takové hřiště uvnitř, když je venku fakt hnusně. Chodíme tam, kde je vstup zdarma, děcka se vyblbnou, najdou si desetiminutové kamarády a já nemusím řešit program.

    29. črc 2023

    Já to miluju, byla bych tam klidně denně. 😀 Užívám si to i teď, když za nás nic takového nebylo. Vždyť je to boží, děcka se vyblbnou, je to bezpečný a zajímavý, co na tom máte? 😀

    29. črc 2023

    Přesně. Nejhorší je, kromě toho hluku, že fakt nikde nemají dobrý kafe a kolikrát ani nic pořádnýho k jídlu. A ještě taky často nemají alkohol, ani pivo a víno. To přece nikdo normální nemůže vydržet. A ti rodiče co tam s dětmi ještě všude lezou? To je nebezpečný druh 😂😂😂 Ne, fakt ty herny nesnáším 🤦‍♀️ Já s dcerou nechodím ani do kavárny kde je dětský koutek, proste u kafe se sedí, když chce litat, tak venku. Teď přišel přítel s tím, že musíme do Majalandu, mám tik jen na to pomyslím 🤦‍♀️

    29. črc 2023

    No, nedávno jsme zavítali se synem do herny vedle ve městě. Velká hala plná atrakcí pro děti od 2 let. Jakmile sem tam vlezla, tak sem říkala, že ty děcka jsou jak kobylky 😁Nejhorší za mě je, že když je herna pro děti od 2 let a víš, když rodiče těch malých dětí si ty své hlídají a rodiče těch velkých si sedí na kávě a čumí do mobilu a některým je jedno, co jejich deti dělají. Syn 2,5 roku skákal na trampoline, stála sem u něj a v mžiku se objevila holka asi 9 let a vrazila do něj, že spadl a on začal brečet. Hned sem priskocila k němu, naštěstí se nic nestalo, ale takových větších děcek, které nebrali ohled na ty menší tam bylo několik.

    29. črc 2023

    Mam rada jen ty male ..cim vetsi tim spíš chodi partner 😀

    29. črc 2023

    Herna je pro mě místo, kde se moje tři holky samy vyblbnou a utahaji, zatímco já si v klidu vypiju kafe.
    Nejraději mám hlídací koutky 🙂

    30. črc 2023

    @hadruska Přesný. Doslova mne ten křik zavalí, postupně se mi blbě dýchá, začne pískat v uších a jakmile to jde, zdrhám.
    Naštěstí to musíme absolvovat už jen u oslavy narozenin některých ze spolužáků mladší dcerky. Takže vlítnu k pokladně, předám dítě, obejmu nebo podám ruku orosenému rodiči oslavitele a utínám pryč.
    Naštěstí už jsou i rozumní rodiče, co podobnou akci spojují s bowlingem nebo laser game. Ale už jsme narazili i na jednu oslavu, kde v restauraci bylo cca 8 oslav a jako bylo to opět peklo. Byla jsem vděčná, když jsme mohli zalézt do arény.

    30. črc 2023

    Já je tam jednou ročně vezmu, najdu si nějaké fajn místečko a oni se za mnou chodí jen napít 🙂 Za zadkem jim rozhodně nebudu, jsou už větší, dobře vychovaní a pokud má někdo v obří herně batole, musí ho prostě hlídat jako ostříž, taky jsem to roky dělala. Nedala bych batole na jednu trampolínu se školními dětmi, to je o malér a vůbec to nemusí být neopatrnost nebo zlý úmysl.

    30. črc 2023

    @antoinet přesně, zrovna dneska jsem byla s tříletou ve velké herně a prostě pořád za zadkem, přijde mi to normální... Ale užily jsme si to obě 😁

    30. črc 2023

    Mně se to líbí. Nechodíme pravidelně, ale občas někde ano. Dětem to v dobrém závidím, krásně se vyblbnou, za zadkem jim jsem úměrně věku-je to jako hřiště uvnitř. Venku na hřišti se také občas objeví starší dítě bez dozoru a je na nás rodičích těch malých, abychom he chránili.

    30. črc 2023