leilunka
1. čer 2018
336 

Testování a naše zkušenost se Stérimar

Testujeme Stérimar

Když jsem se dozvěděla o testování mořské vody Sterimar, hned jsem se hlásila.

To bylo testování přesně pro mého syna! Zajásala jsem když testování vyšlo i na nás!

Syn (6 let) netrpí nejspíš žádnými většími alergiemi, ale už delší dobu ho obtěžovalo takový potahování, odkašlávání a celkově takový "neklid" na sliznici. Radila jsem se s jeho obvodní lékařkou, ta to však neviděla jako nějaký problém. Dočetla jsme se že by to mohl být projev alergie na prach, plíseň nebo pyly. To je potahování mě rozčilovalo i hodně psychicky, dokázal to udělat 10 x za minutu, někdy třeba 5x za sebou v 10 ti sekundách, vytáčelo mě to až do běla. 

Když přišel Stérimar, nečekala jsem doví jaký zázrak, ale opak byl pravdou! Hned jak jsme přišli ze školky, jsem mu Stérimar představila. Poprvé jsem mu ho aplikovala sama. Po chvilce zápasení s vrškem se nám to povedlo. Trocha vody z nosu odtekla, což jsem nečekala, tak pro příště už jsme se vybavili utěrkou nebo kapesníkem hned pod nos.

Druhý a následující dny už aplikaci zvládal poměrně sám, zmáčknutí bylo trochu těžší, ale přišel na to poměrně brzo. Tak si každé ráno před odchodem do školky udělal rituál... Ze začátku jsme stříkali do nosánku 2 x denně a ani jsem nedutala, když po třech dnech to potahování a odkašlávání téměř ustalo! Teď stříkáme jen 1 x ráno spíš tak nějak na udržovací fázi.  

Sprej jsem vyzkoušela i já osobně, i když na alergie netrpím, spíš ze zvědavosti, musím říct že však i já jsme cítila takové uvolněné a svěží nadechnutí nosem. Určitě se hodí i na běžnou hygienu nosu.

V neposlední řadě jsem nadšená z doby použitelnosti, běžné kapky musí člověk po nějakých 3 měsících vyhodit.

Děkuji za sebe i za syna za toto příjemné testování.Skvělá zkušenost se Stérimar.

#test_sterimar   #recenze.

Začni psát komentář...

Odešli