2 / 11

    To je jak z Vogue

    1. bře 2024

    @hadruska Mně tato momentka přijde super. Každá osobnost je jiná, každý dělá něco jiného, nic není aranžováno, je zachycen přirozený pohyb.... Mně se líbí tento typ fotek 🙂 Jinak fotka hodně vystihuje i Alexe . Já bych ji zařadila na výstavu... Zkusím navrhnout.

    1. bře 2024

    Elegán jako James Bond 😘

    1. bře 2024

    @zalando Já té fotce říkám "Bondovka" 😀

    1. bře 2024

    @leiladelly to je Žofín? Vyfotili jste totiž moji neteř 😃

    2. bře 2024

    Jinak nádherné fotky 👍

    2. bře 2024

    @aviho Fakt? To jsou náhody 🙂 Ano, byl to Květinový ples na Žofíně 🙂 Ty prostory jsou nádherné a manžel moc hezky zachytil atmosféru 🙂 Byla jsi na tom plese také?

    2. bře 2024

    @leiladelly ne, Verča je z Prahy, my jsme v Brně. Teda tento týden v Břeclavi s malým v nemocnici.
    Jen jsem nevěřila vlastním očím. Svět je malý 😃

    2. bře 2024

    @aviho Jej, přeji brzkou úzdravu malému, snad se neděje nic vážného🙏 Mně se mockrát potvrdilo, že svět je opravdu malý.... Kdysi mi v nedigitální době kamarádka domluvila ubytování ve Vancouveru, v jednom malém penzionu. Když jsem přijela, mluvili jsme anglicky. Pak se pán zeptal, odkud jsem. Řekla jsem, že z Česka. Pak se zeptal, odkud. A co myslíš? Pocházel ze stejného města 😀 Takže i v době nedigitální byl svět malý a teď je ještě "menší", kvůli propojení všeho. Jinak tato fotka se mi strašně líbí... Tím, že je autentická, nearanžovaná, všichni lidé vypadají přirozeně, vlastně mi to připadá, jako by to bylo složitě aranžováno, aby to vypadalo nearanžovaně, ale realita je taková, že je to "kouzlo okamžiku" 🙂

    2. bře 2024

    @leiladelly tvůj muž má dar 👍 můžu jí tu fotku poslat?

    2. bře 2024

    @aviho napíši zprávu 🙂

    2. bře 2024

    @aviho Tak jsem Ti už psala. Ale stejně je to fakt prča 😀 Koho kde člověk potká 😀

    2. bře 2024