ladyhacek
10. črc 2017
527

Recenze na opalovací krém

Byla jsem moc zvědavá jaké jsou opalovací krémy od značky Sebamed. První věc, po rozbalení balíčku byla, že jsem si k nim přivoněla. Voní krásně! První pozitivum 🙂

Byla jsem vybrána k testování hned tří produktů na opalování a za tuto možnost moc děkuji.

Všichni uspěli a syn není spálený. Druhé a nejzásadnější pozitivum. Naštěstí, protože opalovací mléko dostalo opravdu zabrat. Syn miluje vodu a co jiného dělat v teplých dnech než být v bazénu. Když už se mi ho podařilo dostat z vody hned pádil na písek, který jako jediný je naštěstí ve stínu.

V příbalovém letáku je uvedeno, že je vodě odolný a také odolný proti písku > to mě dost překvapilo, ale text je pravdivý. Písek jsem ze syna lehce otřela. Nepřilepil se.

Třetí pozitivum > nezůstal obalený pískem a zároveň se za celé odpoledne nespálil.

Na celou naší zahradu svítí téměž celý den sluníčko a my býváme se  synem venku hodně. Hodinu dopoledne a pak i tři hodiny odpoledne.

Ale řídím se heslem, co uvádí i Sebamed, nechodit na sluníčko mezi 11-15 hodinou.

Syn po obědě spinká do 15 - 15:30 pak se probere, nasvačí se a ven chodíme až tak na 16-17h.

Řídím se však ještě jedním pravidlem a myslím, že i velmi důležitým.

Nic se nemá přehánět a to ani s opalovacím mlékem.

Ono je hezké, že dítě pořád natíráte, aby se jeho jemná a citlivá kůže nespálila. Ale neškodí te mu právě i tím? Co když jednou výjde na sluníčko nenatřený? Samozřejmě má větší šanci se spálit než dítě co je ,,odolnější´´ Nenatírám syna za každou cenu a nechávám ho třeba půl hodinky dopoledne i bez krému. Syn mu dva rok a spálený nebyl ještě nikdy. Když je opravdu teplo tak lítá po zahradě i nahatý (to je už opravdu natřený od hlavy až k patě 🙂. Ale když jdem do obchodu co máme za rohem a stavíme se na dětkém hřišti tak si nedělám starosti, že není natřený opalovacím krém.

Vím, že se nespálí.

OPALOVACÍ KRÉM:

Ten jsme si oblíbili nejméně. Na náš vkus je moc hustý. Líbí se mi však velikost balení. Je menší a vejde se skvěle do kabelky. Věřím, že krém bude skvělý pro miminka.

OPALOVACÍ MLÉKO:

Krásně se roztírá a hlavně vstřebává do pokožky. Vyzkoušela jsem i na sobě. Vůbec jsem mléko necítila. Kůže nebyla mastná a nezůstali na oblečení žádné fleky. To je čtvrté pozitivum.

OPALOVACÍ SPREJ:

Ten se stal hitem letošního léta. Syn si ho oblíbil. Nemá rád natírání krémem. Už dlouho přidávám olejíček do koupele a nenatírám ho krémem po koupání. A překvapilo mě, že s "pistolkou" se natřít nechal. Byla to pro něj zábava a nešťastnější byl, když nastříkal i maminku.  Sprej se krásně roztírá a aplikace mi vyhovuje nejvíce.

Závěrem > opalovací produkty od Sebamedu můžu doporučit.

#test_sebamed2

Začni psát komentář...