kradu, udělám to na oslavu 😀
@itchyx
@brzdula holky nejraději bych vám nabídla kdyby to šlo 🙂, snad se nám to podaří 😀. Jen přemýšlím, jak budete dělat tu polevu, aby to drželo?
@ladyduchess Možná to jen poleju čokoládou to by mělo stuhnout ne ??? To abych to připravila co nejdříve 😀
@itchyx já si říkám, že taky jen koupím čokoládu na vaření, ale po zkušennostech z vánoc, kdy se mi ty zákusky začaly jakoby patlat 😀 tak nevím jak přesně na to, aby to bylo takové uhlazené, nelepkavé
Jani tak mi známá řekla že to dělala takhle rozehřála čokoládu s troškou másla a trochu smetany a prej to bylo takové jako na obrázku 🙂 tak dneska to zkusím a kdyžtak ti dám vědět jestli to vyšlo 🙂
@itchyx budu se tesit 🙂
Tak Jani normálka rozehřej čokoládu s máslem, pak přilej smetanu 🙂 je to parádní pak hodim foto jak to vypadá 🙂 musí se namáčet v té čokoládě a je to hezky hladké 🙂 dělám ty banány a jahody 🙂
@itchyx moc děkuju! za radu se smetanou, opravdu to vypadá skvěle 🙂
@itchyx jen ještě přijít na to, jak obalit i ten spodek 😀 se mi to přilepilo na tácek, ale už se mi s tím nechce piplat, tak to nechám tak 😀
@ladyduchess Já jsem to dala přímo do té čokolády a pak byl i ten spodek, ale zase se mi přilepil 😀 by mě zajímalo jakej fígl použili aby to vypadalo takhle krásně a spodek se nepřilepil 🙂
to chce dát na pečící papír pak jen odlepit a jeto
ale nápad je to dobrý taky skusím 🙂
Ty jo to vypadá hodně dobře 🙂 asi ti ten nápad ukradnu 😀