1 / 1

    Jedině:

    9. říj 2020
    9. říj 2020
    9. říj 2020
    9. říj 2020
    9. říj 2020

    Ano.. jedine cat and cook

    9. říj 2020

    @michaelakub
    @raniha diky moc, ještě že jsem se zeptala, tenhle recept jsem ani nenašla

    9. říj 2020

    Dělala jsem podle cat And Cook. Ale moc mi to nechutnalo, je to slabota, prostě taková lepší sušenka, hezká hlavně na oko.

    9. říj 2020

    Delame medové těsto 🙂 pohledam recept

    9. říj 2020

    1 vejce
    75 g třtinového cukru
    40 g medu
    ½ lžičky soli
    50 g másla
    ½ lžičky kypřícího prášku
    190 g hladké mouky

    Příprava plátů:

    Z papíru si vystřihnu požadovanou šablonu pro tvar dortu- např.srdce.
    Vejce, cukr, med a sůl dám do hrnce a zahřívám. Přidám do směsi máslo a dál nechám vařit, než směs začne bublat.
    Hrnec ihned ztáhnu z plotny a nechám chvíli vychladnout.
    Do směsi přidám prášek do pečiva, trochu mouky a zamíchám.
    Směs přendám na vál a zapracuji do ní zbylou mouku. Vytvoří se mi hladké nelepivé těsto.
    Těsto zabalím do potravinové folie a dám do lednice na 1 hodinu.
    Předehřeji troubu na 170 °C horkovzduch.
    Odleželé těsto na vále rozválím na půl centimetru silný plát.
    Pomocí šablony vyřežu z těsta 3x požadovaný tvar (srdce).
    Plech vyložím pečícím papírem a vyřezané tvary na něj přenesu.
    Těsto na plechu peču cca 7 minut. Jak kraje těsta zezlátnou mám upečeno.
    Upečené medové pláty nechám vychladnout.

    9. říj 2020

    Přidávám se do týmu cat and cook 🙂)

    9. říj 2020

    Taky jsem dělala podle Cat and Cook. Ale moc mi to nechutnalo, nemám ráda ani linecký. Je to sice pěkný na oko, ale já jsem potřebovala, aby to bylo i dobré na chuť, takže jsem potom udělala radši klasický korpus a vyřezala to.

    10. říj 2020