konik_testuje
29. črc 2024
345 

Zkušenosti s kojeneckými lahvičkami NUK Perfect Match

Rodičovství je plné výzev a neustálého hledání těch nejlepších řešení pro vaše dítě. Rodiče denně čelí novým otázkám a rozhodnutím. Kojenecká láhev nemusí být jedna z nich, pokud si od začátku vyberete láhev, která je prostě ta pravá. Protože se dokáže přizpůsobit.

Co budeme testovat

Kojenecká láhev NUK Perfect Match5 je navržena tak, aby se přizpůsobila potřebám vašeho miminka. Její měkká a poddajná savička jemně přilne ke rtům a patru dítěte, což podporuje snadné přisátí podobné přirozenému kojení.

Savička se při sání uvolní a přizpůsobí se tvaru úst dítěte, což potvrzuje 95 % maminek. Lahvička má zúžený tvar, který umožňuje pohodlné držení během krmení, i když jste v polospánku.

Velká a široká opora rtů připomíná matčinu pokožku a zabraňuje kontaktu s pevnými plastovými částmi, čímž zajišťuje pohodlí při pití. Navíc je vybavena antikolikovým systémem, který zajišťuje plynulý a nerušený průtok výživy.

Kontrola teploty na lahvičce pomáhá rodičům dosáhnout optimální teploty a zajistit tak bezpečné krmení jejich dítěte. 

Lahvičky jsou k dispozici ve dvou velikostech – 150 ml a 260 ml, aby vyhovovaly potřebám rostoucího dítěte. Dostupné jsou také tři různé velikosti saviček s různým průtokem, takže každé děťátko může pít svým vlastním tempem.

Koho hledáme

Hledáme 5 maminek s miminky od 0 do 3 měsíců, které by rády otestovaly novou NUK Perfect Match kojeneckou lahvičku s kontrolou teploty a podělily se o svou zkušenost společně s fotografiemi z testování. Upřednostňujeme maminky, které jsou aktivní na sociálních sítích a vedou aktivní životní styl.

Jak se zapojit

Chcete se zapojit do tohoto testování? Napište nám v komentářích pod článkem, jaké jsou u vás rozhodující faktory při koupi lahviček (tvar savičky, materiál savičky, design lahvičky, bezpečnost, údržba/praktičnost, cena, kvalita, značka, produktové vlastnosti apod.).

Nezapomeňte zmínit věk svého děťátka.

Přihlásit se do testování je možné do neděle 04.08.2024. Následně vybereme 5 maminek, kterým pošleme lahvičku NUK Perfect Match na otestování a budeme je kontaktovat prostřednictvím interní pošty.

Těšíme se na vaše komentáře

konik_testuje

#test_nuk_perfect_match

Jednoznačně preferujeme antikolikovy ventil, který udržuje vzduch mimo bříško a pomáhá ke snížení rizika koliky, nadýmání a refluxu. Anatomicky tvarovaná savička, která podporuje správný vývoj zoubků i patra. Po otočení plné láhvičky, dnem vzhůru, by měla kapat 2-3 kapky za minutu.

29. črc 2024

Určitě u nás rozhoduje antikolikový systém, hlavně taky především kvalita , materiál , bezpečnost a taky tvar savičky . Za takovéhle věci si raději připlatím, ale hlavně ať jsou bezpečné a kvalitní .

29. črc 2024

Hlavní je pro mě kvalitní materiál..a zdravotně nezávadný..

29. črc 2024

Hlavní prioritou pro nás u lahviček je hlavně kvalita, značka, vhledem k tomu že od mala trpíme na reflux tak hlavně aby byla lahvička antikolikova.

29. črc 2024

tvar savičky

29. črc 2024

Dobrý podvečer, lahvičku jsem vybírala podle tvaru savičky a také ze zkušenosti mojí sestry, která mi poradila. Byla pro mě důležitá i kvalita a koupili jsme od Philips. Chtěla jsem také vyzkoušet NUK, protože nám vyhovují jejich dudlíčky.

29. črc 2024

Dobré ráno, dle charakteristiky vaší lahvičky Nuk by mohla bejt to co hledáme.....Zkoušeli jsme mnoho lahviček, ale tu vaši ještě ne .....

30. črc 2024

cena, kvalita, značka, produktové vlastnosti, složení, recenze ostatních

30. črc 2024

Koukám na savičku-od kdy je lahvička vhodná, na design a cenu. 🙂

30. črc 2024

Rozhodující faktory při koupi láhve je velikost a tvar savičky, aby se nejvíce podobal prsu a dítě tak v klidu pilo, kdybych nemohla kojit a nebo jsem musela dát nějaký čajík, aby měla antikolikový systém, savičku jsem koupila raději i silikonovou i latexovou, design lahvičky volím, aby padnul hezky do ruky, určitě volím i láhev s kontrolou teploty a cenu řeším v poměru kvalita a cena, takže až nakonec 🙂

30. črc 2024

Preferujeme antikolikový systém, dobrou viditelnost kolik mlíčka ještě zbývá a teplotní senzor by byl skvělý když krmí i někdo jiný z rodiny. Praktičnost lahvičky na umytí a také jak dobře se lahvička drží jsou další důležité faktory. Moc rádi by jsme lahvičku otestovali protože jsme stále ještě nenašli lahvičku která by dcerce na UM vyhovovala dobře.

31. črc 2024

Nejdůležitější pro mě je, aby by byla lahvička antikoliková, dobře viditelná ryska s objemem mléka, kvalitní zpracování lahvičky, tvar savičky a rychlost toku mléka.

31. črc 2024

Vybíráme podle ceny, designu a tvaru savičky. Aby dítě nemělo problém s prdy atak. Takže za mě určitě antikolikové.

31. črc 2024

U nas je to udrzba, antikolikovy system a savicky, ktere su bezne dostupné a sedi miminku. Mala Alenka ma 6 tyd.🩷

31. črc 2024

Při krmení tříměsíční dcery střídám kojení a lahvicku. Při výběru je pro mě důležitý tvar savicky, aby se co nejvíce podobal prsu. Dále antikolikový ventil, a údržba lahvičky. Cena nehraje roli, máme vyzkoušení značku MAM, LOVI a Philips Avent. Nejvíce zatím sedí MAM. Žijeme aktivním stylem, stále jsme někde po výletech, nebo u vody. Je pro mě důležité, aby lahvička byla správný parťák pro dcerku pri krmení, a pomocník pro mě.

31. črc 2024

Musi byt antikolikova, bezpecna a tvar savicky. To je asi zaklad 😊

31. črc 2024

Co rozhoduje u nás už u prvního syna rozhodně rozhodovala savička. Mám Kojené miminko 3 měsíce a myslím že brzy začneme s něčím dalším. Ráda bych aby To ale zůstalo jako u prvního syna je jedno jestli si dám obídek nebo čajík z lahvičky či lžičkou přednost dá stále tomu prsu. Takže za mě rozhodujici faktor je savička nejpodobnější prsu. 😊

1. srp 2024

Máme 2 měsíce a ráda bych testovala syn mi už 2 lahvičky odmítá a kojíme jen kojíme caj nechce z niceho pít tak bych ráda vyzkoušela. Za mě hlavním faktorem nezávadnost materiálu a aby se nepokazilo kojení takže ta podobnost k prsu zní báječně! To je asi to nejdůležitější!!

2. srp 2024

Vybíráme hlavně podle kvality v oblasti použitých materiálů a tvaru savičky, u které je důležité, aby nenarušovala přisátí při kojení. Antikolikový systém u lahvičky je neodmyslitelný, lahvičky bez něj u nás nemají šanci. Ráda bych tuto lahev vyzkoušela se svým 2,5 měsíčním synkem 🙂

2. srp 2024

Při výběru se soustředíme hlavně na tvar savičky, aby se co nejvíce podobala prsu. Další důležitou je kvalita materiálu. A rozhodně i to, aby byla antikoliková.

2. srp 2024

Za mě je důležité především zdravotní nezávadnost, antikolikový systém, kvalita materiálu a jak snadná je údržba. Výběr savičky nezávisí ani tak na mě jako na mrňouskovi, jestli mu sedne nebo ne (zkusili jsme 4 druhy a značky).

2. srp 2024

Rádi vyzkoušíme další lahvičku, protože stále hledáme pro měsíční miminko tu, která mu bude vyhovovat! Co je pro nás důležité: materiál, antikolik ventil a tvar pro prcka, aby měl sání co nejpříjemnější

3. srp 2024

Ráda vyzkouším novou lahev .
Rozhoduje u nas tvar savičky, antikolic.
Dcera ma 3 měsíce.

3. srp 2024

Důležitý je antikolikový systém, kvalita a tvar savicky. Mám syna (2) a za pár měsíců se narodí druhé

4. srp 2024

Ahojte, mamičky,
ďakujeme za vaše komentáre a za váš záujem. Výber žien na testovanie úspešne prebehol a vybrané mamičky boli kontaktované inernou poštou 🙂
Tie, ktoré si nenašli správu od nás v internej pošte, neboli vybraté.
V tomto komentári vás však označujeme úplne všetky, ktoré ste sa zapojili, aby ste dostali upozornenie o ukončenom výbere a taktiež, aby sme vám všetkým poslali 3 srdiečka. Čiže označujeme a posielame srdiečka aj vybraným aj nevybraným.

❤❤❤
Krásny deň prajeme

@alenamartinicka, @ashley18, @buubblinka, @dela93, @denisaeliska, @drobnix, @hanicka511, @inka___, @jaaniickaa, @janarask, @klaravorackova, @kotackovapavla, @kristyna102, @krnovacka1402, @lucie0777, @lucohlova98, @megankaa, @mirkazirhutova, @mmysulka, @nikous621, @petapetula89, @petul89, @vmaky, @zlatka_1

6. srp 2024

@konik_testuje moc se těšíme na lahvičku až ji vyzkoušíme 🥰

6. srp 2024

Moc se tešíme

7. srp 2024
Autor komentář smazal

Začni psát komentář...

Odešli