konik_testuje
27. únor 2023
687 

Zkušenosti s HiPP 2 BIO Combiotik®

My rodiče často myslíme na budoucnost našich dětí. Každý náš krok a každé naše rozhodnutí děláme se snahou ovlivnit jejich život co nejlepším možným směrem. Než přijdou na řadu velké životní volby, jako výběr správné školy, čeká nás množství menších, ale také velmi důležitých rozhodnutí. Nic důležitějšího, než zdravý start do života neexistuje. Ten jde ruku v ruce se správnou výživou. Kojení je tím nejlepším způsobem výživy děťátka. Ale pokud z nějakého důvodu není možné a pediatr vám doporučí podávat děťátku pokračovací mlíčko, je fajn sáhnout po takovém, jehož složení je právě mateřským mlíčkem inspirováno. A vy budete mít možnost takové pokračovací mléko testovat.

Co budeme testovat

HiPP 2 BIO Combiotik®23 je kvalitní mléčná výživa od německé rodinné společnosti Hipp s unikátní kombinací hodnotných složek inspirovaných mateřským mlékem. Její složení je přizpůsobeno výživovým požadavkům vašeho dítěte podle nejnovějších doporučení výživových expertů pro jeho zdravý vývoj. Všechny suroviny pro její výrobu jsou pečlivě vybrány a v přísné BIO kvalitě, převyšující požadavky EU na BIO produkty. Za kvalitu osobně ručí majitel společnosti pan Stefan Hipp.

Mateřské mléko je pro společnost HiPP vzorem a inspirací, proto obsahuje unikátní kombinaci PROBIOTIK®¹ a PRAEBIOTIK®², kterou nemá žádné jiné pokračovací kojenecké mléko a proto je vhodné i pro miminka narozená císařským řezem. Vedle toho HiPP obsahuje také vitamíny C a D pro podporu správné funkce imunitního systému³ a další důležité látky.

HiPP BIO Combiotik® 2 je také jediné pokračovací kojenecké mléko s kyselinou listovou již v naštěpené formě, v jaké ji miminko dosud získávalo jen z mateřského mléka. Kyselina listová (vitamin B9) je účinná, jen pokud ji dokáže tělo správně proměnit. Již naštěpenou kyselinu listovou dokáže každé miminko snadno využít. Kyselina listová je důležitá nejen v těhotenství, ale také v prvních letech vývoje miminka.

Maminky si pochvalují, že díky tomuto složení je HiPP 2 BIO Combiotik® miminky velmi dobře přijímaný. Dětské bříško ho dobře toleruje, což usnadňuje mamince i miminku přechod na umělé mléko.

Značka Hipp je známá svým respektem k přírodě a trvalou udržitelností. Mléko se vyrábí v Německu v moderním CO2 neutrálním závodě. Na potisk dobře recyklovatelných kartonových obalů byly použity pouze barvy na přírodní bázi a papír s FSC certifikátem, ze kterého jsou vyrobeny, pochází ze šetrně obhospodařovaných lesů.

Koho hledáme

Na toto testování hledáme 20 maminek a jejich dětiček starších 6 měsíců. Jestli už nemůžeš z nějakého důvodu své děťátko kojit a pediatr ti doporučil sáhnout po pokračovací mléčné výživě, nebo nejsi spokojena s aktuálně používaným kojeneckým mlékem a chceš vyzkoušet pokračovací kojenecké mlíčko HiPP, neváhej a přihlas se do tohoto testování. Zajímáš se o zdravý životní styl a přírodu? Není ti lhostejné složení a původ kojenecké výživy, kterou podáváš svému děťátku? Preferuješ bio kvalitu produktů? Pokud jsi na naše otázky odpověděla ano a dokážeš nám svou zkušenost odprezentovat nejen slovně, ale také prostřednictvím fotografií, pak hledáme právě tebe.

Jak se zapojit

Pokud by ses spolu se svým děťátkem ráda zúčastnila testování, stačí když nám do komentáře pod tento článek napíšeš, čím tě pokračovací kojenecké mléko HiPP 2 BIO Combiotik® oslovilo a čím tě přesvědčilo o své kvalitě. Nezapomeň představit i malého testera a zmínit jeho věk.

Přihlásit se do testování je možné do neděle 5. 3. 2023. Během týdne pak vybereme 20 maminek, které potěšíme a o dalších krocích je informujeme v interní poště.

Držíme vám palce 🙂

#test_hipp_bio_combiotik


Důležité upozornění: Kojení je nejlepší. Výživu konzultujte s lékařem, další info na obalech a combiotik.cz. Dbejte na zdravý způsob výživy dítěte. Potravina pro zvláštní výživu. ³Jako všechna pokračovací mléka HiPP má vitamíny C a D, které přispívají ke správné funkci imunitního systému. V souladu s požadavky platné legislativy HiPP obsahuje zinek, který přispívá k normálnímu růstu, a vitamín D, který přispívá k normálnímu vývoji kostí a zubů. Metafolin® je registrovaná ochranná známka společnosti Merck KGaA, Darmstadt, Německo. HiPP je jediné pokračovací mléko s bioaktivním folátem Metafolin®.

¹ PROBIOTIK®: Mléčné kultury L.fermentum vyskytující se v mateřském mléce. Mateřské mléko přirozeně obsahuje probiotické kultury - v individuální variabilitě a množství.

² PRAEBIOTIK®: Galaktooligosacharidy GOS z BIO laktózy. Laktóza je hlavním sacharidem mateřského mléka. Složky GOS jsou tak přirozeně obsaženy v mateřském mléce.

Pokračovací kojenecké mléko Hipp 2 bio combiotik je u nás již vyzkoušený a dcerce vyhovuje, dobře se rozpouští a nenadýmá,proto bych měla o kojenecké mléko zájem, máme z touto značkou úspěchy jak v prikrmech tak v kosmetice, která je šetrná a voňavá,dcerka má 9.mesiců.

27. únor 2023

Pokračovací mléko mě oslovili tím že, obsahuje kyselinu listovou již v naštěpené formě a taky tím že jako jediné mléko obsahuje unikátní kombinaci PROBIOTIK a PRAEBIOTIK.
Tester by byl náš Štěpánek kterému teď bude 8. Měsíců 😊

27. únor 2023

Pokračovací mléko HiPP je oslovilo kyselinou listovou v nastepene formě a kombinaci probiotik a prebiotik.

27. únor 2023

Dobrý den, pokračovací mléko Hipp je pro mě zárukou kvality, protože je to dlouholetá prověřená značka. Přiznám se, že s tímto UM zkušenost nemám, my jsme odmalička na Sunaru, zkusily jsme také Beba. Ale jinak mám s příkrmy Hipp jen ty nejlepší zkušenosti a za kvalitu si jsem ochotná připlatit. Taky máme kosmetiku Hipp a čaj pro děti Hipp. Takže nám už chybí jenom to mléko 😀
Testovala by mlíčko dcera, včera jí bylo přesně 9 měsíců.

27. únor 2023

Kvalita, malé chutná. Cena je krásna a celkově už od miminka má Hipp ❤️

27. únor 2023

Pokračovací mléko Hipp mě oslovilo tím, že obsahuje unikátní kombinaci PROBIOTIK a PRAEBIOTIK. A jako jediné pokračovací mléko s kyselinou listovou v naštěpené formě. Syn 10 měsíců.

27. únor 2023

Pokračovací mléko HIPP mě oslovilo tím že, obsahuje KYSELINU LISTOVOU již v naštěpené formě a taky tím že jako jediné mléko obsahuje unikátní kombinaci PROBIOTIK a PRAEBIOTIK a miminko je může lepe vstřebat,určitě i dobře chutná i se rozpouští nemáme s ním zkušenost proto bychom moc rádi testovali z naši princeznou👶 9 měsíců🍼

28. únor 2023

Pokračovací mléko Hipp bych velice ráda vyzkoušela, zaujalo mě složení mléka (kyselina listová a kombinace probiotik a praebiotik)☺️ Mám zkušenosti s příkrmy i s mlékem 1 a jsem velice spokojená a dcerka také🍀 6 měsíců☺️

28. únor 2023

Na Hippu se mi líbí nejvíce že je to kvalitní mlíčko je šetrné k zažívání miminek a má spoustu vitamínů. Tester by byl náš syn Martínek čerstvých šest měsíců 🙂

28. únor 2023

HiPP 2 BIO Combiotik mě zaujalo především tím, že je inspirováno mateřským mlékem a je v BIOkvalitě.
Obrovské plus vidím v tom že obsahuje unikátní kombinaci PROBIOTIK a PRAEBIOTIK, když je jiná pokračovací mléka nemají.
Náš chlapeček má 9 měsíců a nemůžeme najít vhodně mlíčko, které by malému chutnalo. Takže bychom uvítali tuto možnost toto pokračovací mlíčko vyzkoušet.

28. únor 2023

Mléko je určitě kvalitní už jen díky kyselině listové v nastepene formě. Toto mléko jsme zatím nezkoušeli, ale rádi bychom vyzkoušeli, a ujistili se, že je pro naši dcerku výživné a bude po něm prospívat. 🙂

28. únor 2023

Pokračovací mléko HiPP mě zaujalo svým složením, a to především unikátní kombinací PROBIOTIK®¹ a PRAEBIOTIK®². Syn má 9 měsíců a je to pěkný jedlík, krásně papá příkrmy + do toho stále kojím. S UM zkušenost nemáme, ale čím dál častěji nastávají situace, kdy by se nám UM hodilo.

28. únor 2023

Hipp je pro mě kvalitní značka-poprvé jsem ji poznala již v porodnici. Líbí se mi složení mléka.

1. bře 2023

Zajímá mě protože obsahuje kombinaci PROBIOTIK a PRAEBIOTIK, a dost mě zaujala za kyselina listová. Tester Dominik,10 měsíců, věčně vysmátý, jen v noci nespi aby se máma nenudila.

1. bře 2023

Líbí se mi, že je zde obsažená rozštěpená kyselina listová. A kombinace probiotik a prebiotikum. HiPP jsem dávala své první dceři a super, chutnalo a vše bylo v pořádku. Nyní mám synka 10 měsíců a také bych ráda zkusila toto mléko.

1. bře 2023

Oslovilo nás svojí kvalitou, obsahem probiotik i praebiotik + kyselinou listovou. Je v bio kvalitě a inspirováno mateřským mlékem. Máme synka Staníka skoro 8 měsíců 🙂

1. bře 2023

Pokračovací mleko Hipp me oslovilo tím,ze obsahuje probiotika,preabiotika a kyselinu listovou. Značka hipp je sama o sobě zarukou kvality.
Mam Marečka 7mesicu

1. bře 2023

líbí se mi že je bio a má respekt k přírodě, také že obsahuje kyselinu listovou. Obecně mám moc ráda značku Hipp právě kvůli složení a ekologii.

1. bře 2023

Celkově značka Hipp je pro mě inspirací ohledně šetrnosti k přírodě a mléko mě zaujalo množstvipm probiotik

1. bře 2023

Od kedy mojmu malemu Mathiasko 11mesiacov nestacilo moje mlieko tak hned sme vedeli, ze znacka Hipp bude pre nas tou najlepsou volbou. Toto mliecko nas presvedcilo tym, ze je na baze materskeho mlieko,prijemne chuti (aj mne aj malemu), nemame po nom ziadne bolesti brusko ani nic podobne, obsahuje probiotika a prebiotika a najma kyselinu listovu.

1. bře 2023

Zaujalo mě již předchozí mléko. Malý ho snášel k mateřském úplně skvěle. Vyzkoušeli jsme jich více. Jako jediné UM mi nezvracel. Malý je kojený. Pokud nemám mléko odstříkáno a je hlídán babičkou tak dostává Hipp 1. Líbí se mi složení a biokvalita. Jako jedno z mála ani nesmrdí. Testoval by ho prďola který má teď 5 měsíců. Takže má sice měsíc čas. Ale třeba nás vyberete. 😌

1. bře 2023

Pokračování mléko hipp,nám vyhovuje,veškeré jiné značky malý odmítá, a i za mě ma mléko super složení ,meme za 5dni 8 měsíců 🙂

1. bře 2023

Chtěla bych tohle mléko zkusit pro svoje dvojčátka. Bylo mi několikrát doporučeno a tak bych chtěla něco dobrého udělat i pro svoje dvojčátka a zkusit co by malému víc vyhovovalo už kvůli přibírání. Dvojčatkum je 5mesicu a jsou páreček holčička a chlapeček

1. bře 2023

Jelikož jsem přišla o mateřské mléko, tak můj syn je už 2,5 měsíce na HiPP Combiotik 1 a jsme spokojeni. Nebolí ho bříško a složení nám vyhovuje. Za mě kvalitní UM s probitiky a prebiotiky, určitě nadále budeme mlíčku věrní a jelikož za týden je našemu malému půl roku, tak právě budeme přecházet na pokračovací "dvojku". Kromě UM využíváme i HiPP kaši, příkrmy i kosmetiku a kvalita je opravdu znát. 🥰

1. bře 2023

Libí se mi složení i cena měla jsem ho u nejstaršího syna ale teď u nejmladší dcerky ne je ji sice 13 měsíců ale mléko mi moc nechce a třeba je to tím ze to co máme ji nechutná a zkusila bych jestli toto by pila

1. bře 2023

Mléčko Hipp bio combiotik 1 jsem vybrala jako první volbu pro naši malou princeznu už v pár týdnech jejího života nejen z důvodu sympatického balení, ale především složením. Chtěla jsem opravdu mléko, co se nejvíce podobá mateřskému, když už člověk nemůže to nejlepší nabídnout sám. Ikdyž se přechod na UM neobešel bez slziček z bolení bříška, které si zvykalo, jsem hrozně moc ráda, že jsme vydržely a neexperimentovaly s dalšími na trhu. Malá je nadmíru spokojená. Chutná ji, zasytí, není problém se zvracením a navíc máme pravidelné vyprazdňování díky speciálnímu složení. Ještě nám do pokračovacího mléka pár týdnů zbývá, ale už teď víme, že sáhneme právě po Hippu. Foto: před krmením 🙂

2. bře 2023

Máme nedošená dvojčátka staré 11 měsíců, ale správně 10, protože se narodili o měsíc dříve. Bohužel kojení nám moc nešlo díky problémům při porodu, covidu a ještě malého množství mléka pro dvě miminka. Proto od sedmého týdne jejich věku jsme na umělém mléku. Nejdříve Nutrilon a od 6M Hami mléko. Určitě bych ráda zkusila mléko HiPP a pokud by klukům zachutnala, tak ráda přešla na tuto značku, která má masivní reklamy v TV i na internetu.

2. bře 2023

Hipp bio combiotik používáme téměř od narození.Kojení nebylo úzpěšné,a museli jsme přejít na UM.Vyzkoušeli jsme asi 3 druhy,ze všeho zvracel skoro obloukem,až jsme přešli na Hipp.Teď má náš syn Toníček,a pokračujeme stále s Hippem 2.Toníček má spokojené bříško,zpravila se mu stolice,no prostě paráda.Už bych neměnila!

2. bře 2023

Pro naši malou princeznu jsme hledali to nejlepší mléko, které by ji nenadýmalo, ale také jí chutnalo. Zaujalo mě hlavně složení Hipp a to nejen to pokračovací. Je skvělé, že má v sobě probiotika a prebiotika, ale také kyselinu listovou.
Naší princezně je 11 měsíců

2. bře 2023

Mlíčko HiPP BIO Combiotik nás oslovilo už v porodnici ,kde ho podávali mé dcerce, jelikož jsem měla problémy s kojením.I když se narodila předčasně(v 34tt) tak nám mlíčko krásně sedlo. Dosud máme po něm ukázkovou stoličku,maličká po něm neblinká a je celkově spokojená .Testovala by Meliska ,máme 3 měsíce a
zatím bumbáme Hipp 1 Bio Combiotik .Do budoucna bychom chtěli pokračovat s Hippem a takto otestovat i tu 2 🥰(samozřejmě od toho 6.měsíce)

2. bře 2023

Mlíčko HiPP BIO Combotik mě oslovilo už před skoro 9 měsíci v porodnicí.Kde podávali jako příkrm synovi, jelikož jsem zase i u druhého syna měla problémy s kojením.Sice jsme u něj nezůstaly zkusily jsme mlíčko od jiné značky ale už se mi zdá číslo 2 ,nedostačující k uspokojení našeho malého syna.Zvažuji zkusit něco jiného.Proto bychom rádi otestovali zda HiPP bude pro nás právě to TOP mlíko pro dokonale zasycené bříško.

2. bře 2023

Pokračovací mléko mě zaujalo obsahuje kyselinu listovou již v naštěpené formě a taky tím že jako jediné mléko obsahuje kombinaci PROBIOTIK a PRAEBIOTIK. Dceru kojím ,ale kvůli kousaní sem nucena přestat. Bylo by dobre mít možnost vyzkoušet. Tester by byla dcera 9 měsíců 😊

2. bře 2023

Za mě mléko super, dlouho jsme hledali mléko po kterém by malý extrémně neublinkával,neměl kolíky a neucpalo ho. Díky bohu jsme našli právě HiPP . Zrovna jsme najeli na 2. Musím říct, že v Jbc v porodnici dokonce HiPP doporučují. Za mě opravdu super, krásně se rozpouští. Asi nejsme perspektivní adepti na testování, ale každopádně mléko můžu jen doporučit. ❤️

3. bře 2023

Od narození máme HIPP a sama za sebe můžu doporučit. Měla jsem možnost už vyzkoušet více druhů UM - mám tři děti ❤️ a HIPP jednoznačně vede. Dobře se rozpouští,díky probiotikum a prebiotikum je bříško spokojené. 🙂 Nás číslo 2 čeká za dva měsíce.

3. bře 2023

Zaujalo mě složení, prebiotika a probiotika a kyselina listová. V jiném mléku jsem to neviděla, přijde mi lepší mít vše v jednom a ne myslet ještě na doplňky stravy. Téměř 10 měsíců.

4. bře 2023

Rozhodně mne zaujalo složením a celkově na mě značka Hipp působí kladně. Testoval by můj 7 měsíční syn, který je sice ještě kojený, ale 1 den v týdnu chodím do práce a už se mi příliš nechce odstříkávat mléko do zásoby. Tak hledám kvalitní alternativu, která by vyhovovala oboum.

4. bře 2023

Celkově mám značku Hipp ráda, díky tomu, že je dlouhé roky prověřována. Na mléku se mi líbí, že obsahuje probiotika a prebiotika a také již naštěpenou kys. listovou. Testovala by naše mladší dcerka, které bude v pondělí 8 měsíců.

4. bře 2023

Dobrý den, mě osobně oslovila nejdříve kosmetika Hipp za mě perfektní! Kamarádka mi ji doporučila a za mě top! Na kosmetice od Hipp už zůstaneme. Také jsem velice spokojená s fenyklovým čajem Hipp, když malému zbyde tak ho ji já vypiji🙂 Mám 2 měsíčního syna který trpí na koliky😢 Vyzkoušeli jsme už spousty značek UM ať už levnějších nebo dražších a zatím jsme moc neuspěly…. Viděla jsem v televizi reklamu právě na Hipp a tak jsem si o této značce něco dočetla. Musím říct že mě zaujalo jak jako jediné UM má PREBIOTIKA a PROBIOTIKA + naštěpenou kys.listovou. Určitě ráda bych tuto značku UM vyzkoušela také. A kdyby nám sedlo tak by jsme využívali Hipp už kompletně🙂

5. bře 2023

Oslovila mě již kosmetika kterou jsem používala v porodnici a používám i doma na mléku mě zaujala probiotika i prebiotika a kyselina listova v nestepene formě. Syn Lucas 6.mesicu často trpí na boleni bříška tak používáme caj od Hippu I příkrmy a svacinky s touto značkou jsem naprosto spokojená

5. bře 2023

Od značky hipp používáme kosmetiku od narození malého a jsem s ní nesmírně spokojená a na UM jsme také od narození neměla jsem dostatek mléka abych byla schopná kojit a určitě je výhodou to že obsahuje prebiotika , probiotika a kyselinu listovou což je za mě super . Syn Zdeneček 7.měsíců

5. bře 2023

Jelikož se malý narodil akutním císařským řezem, tak ho v porodnici přikrmovali mlékem HiPP, nakonec jsem se rozkojila, ale teď má malý 6 měsíců a mateřské mléko už nemám bohužel. Zkoušeli jsme od pár značek UM, ale zatím mu žádné nevyhovuje, proto bychom se rádi zapojili do vyzkoušení HiPP. Šimonek 6 měsíců.

5. bře 2023

Ahojte, mamičky,
ďakujeme za vaše komentáre a za váš záujem. Výber žien na testovanie úspešne prebehol a vybrané mamičky boli kontaktované inernou poštou 🙂
Tie, ktoré si nenašli správu od nás v internej pošte, neboli vybraté.
V tomto komentári vás však označujeme úplne všetky, ktoré ste sa zapojili, aby ste dostali upozornenie o ukončenom výbere a taktiež, aby sme vám všetkým poslali 3 srdiečka. Čiže označujeme a posielame srdiečka aj vybraným aj nevybraným.

❤❤❤
Krásny deň prajeme,
konik_testuje

@1ajenka1, @adepickova, @ajenka2022, @alikscha, @annasofiee, @dida2400, @drobnix, @ferary, @gambi000, @hance89, @happysvetluska, @itgro, @ivkados, @janicka_7, @janijani12, @jirina22, @katerina2394, @klarahubnerova, @kocickanela, @kristynavave, @kubesovaadelka, @lagerthaa, @lenca1994, @lenkak018, @lindaannafan, @lucinka126126, @michaelabohacova, @miska03, @nikii1992, @pajasvac, @petradul, @petralaznova, @rotoprdka, @sonu_la, @sunny96, @toppy, @tuik1, @venyska21, @veronika8415, @xjitulex, @ztracenka93

6. bře 2023

@konik_testuje ahoj, už vám něco přišlo?

23. bře 2023

Začni psát komentář...

Odešli