konik_testuje
22. únor 2018
1935 

Vaše zkušenosti s Vichy Slow Âge noční

Aktualizace: Recenze žen, které testovaly noční krém Vichy Slow Âge najdete tady. Nebo vás spíše zajímají výsledky testování novinky Vichy Minéral 89 Hyaluron Booster? Recenze si můžete přečíst tady

---

Zítřek začíná už dnes večer! A vaše pleť si speciální péči žádá nejen ráno, ale především předtím, než ulehnete do postele. Noc je ideální pro přípravu pleti na nový den. Vichy vám představuje Slow Âge v podobě nočního krému, který můžete spolu s námi otestovat i vy. A navíc v předpremiéře!

Co testujeme

Slow Âge noční je přírodně zbarvený gelový krém, který se snadno vstřebává do pokožky. Obsahuje aktivní antioxidační látky proti stárnutí pleti: Resveratrol a Baikalín. V laboratořích Vichy zjistili, že Resveratrol není pouze jedním z nejúčinnějších antioxidantů, navíc také stimuluje mitochondrie, které zajišťují buněčné dýchání. Díky tomu pak pleť získává zdravý jas. A aby toho nebylo málo, Resveratrol pomáhá pleti bojovat i s dopady stresu a znečištění tím, že stimuluje její přirozenou obranu. Toto koncentrované složení doplňuje ještě antioxidant Baikalín, který působí v synergii s Resveratrolem a přispívá svým vyhlazujícím účinkem.

Slow Âge noční krém má neobvyklý vzhled: sytě hnědá barva připomíná lékárenské masti z dob dávno minulých. Svěží textura snadno proniká do pleti a má rostlinnou, až téměř medicínskou, vůni. Pozvolná noční cesta vaší pleti za okysličením a regenerací tak může klidně začít.

Slow Âge v průběhu noci pleť vyhlazuje a zlepšuje obnovu bariéry pokožky. Pleť budete mít ráno po probuzení plně rozjasněnou a hydratovanou, protože krém ji během noci okysličí a obnoví. Noc po noci se bude zlepšovat proces obnovy vaší pleti a linky budou krásně hladké.

Filozofie řady Slow Âge je založena na výzkumu, který prokázal, že 80 % stárnutí pleti je zapříčiněno vlivem okolního prostředí a životním stylem. V důsledku těchto faktorů pleť stárne mnohem rychleji.

Koho hledáme

Hledáme 12 stylových žen, které chtějí jako první vyzkoušet novinku značky Vichy na své pleti, která žádá odpočinek, výživu, projasnění a zpomalení známek stárnutí pleti. Ženy, které hledáme, by měly vědět, co od kosmetiky žádají, měly by znát typ své pleti a její rozmary a měly by být starší 30 let.

No není to jen o věku a pleti. Ženy, které budou vybrány na testování, by měly umět dobře a poutavě psát, fotografovat a mít cit pro vizuální obsah.

Jak se zapojit

Do možnosti testovat Slow Âge noční se zapojíte napsáním komentáře pod tento článek. Komentář musí obsahovat váš věk, popis vaší pleti a krátké představení vaší osoby. Do komentáře také uveďte, co očekáváte od ideálního nočního krému. Komentáře, které nebudou obsahovat tyto informace, nebudou zařazeny do finálního výběru.

Čas na napsání komentáře máte do neděle 25. 2. 2018.

Těšíme se na vaše komentáře a držíme palce!

konik_testuje

#test_slowage2

Je mi čerstvě 30 let, jsem maminka dvou děti z nichž hlavně mladší 17 m raubíř mi dává pěkně zabrat. Co je spánek celou noc už ani nevím, běžně vstávám i 15x za noc a moje pleť podle toho vypadá. Každé ráno se marně snažím maskovat kruhy pod očima a vrásky okolo. Mám jemnou a citlivou pleť se sklony k červenání. Po několika snahách o objevení perfektního krému jsem přišla na to, ze nejmíň mi vadí domácí mesickova mast. Od kvalitního nočního krému očekávám, ze i po prodělé noci budu vypadat jako dobře vyspaná 🙂 Moje pleť bude krásně jemná a ideálně sjednocena

19. únor 2018

A konecne neco pro nas "zrale" 😀 Nebojim se napsat, ze mi letos bude 36 let, mam dve zive holcicky, ktere chodi jiz do skolky, ja do prace. Ranni vstavani a shony maji za nasledek lehce otekle oci, ale s tim bojuji jiz od mladsich let. Nezavisle na tom, jak dlouho spim, trpim na vacky pod ocima, lecos jsem.zkusila, ale ted uz to vesele svadim na vek, mam holt narok na nejake nedokonalosti. K tomu par vrasek u oci, jak rika klasik, ktere jsou zpusobeny zejmena smichem a absenci bryli, coz me nuti pri me kratkozrakosti dost casto priostrovat a oci mhourit. Celkove mam plet citlivou a.smisenou misty se sklony k vysouseni a misty se sklonem k masteni. Po tedtovani zde na MK jsem obkevila kosmetiku Kawar, ktera mi vyhovuje a momentalne jsem ji verna. Rada bych ale zlepsila stav meho ocniho okoli a alespon trochu zastavila pribyvani dalsich vrasek. Ve zlepseni tech stavajicich uz moc neverim 😀

19. únor 2018

Letosni rok je mi 26 let, za par tydnu me ceka porod druhe princezny. Od svych 18 pracuji na historickych stavbach, v prachu a stolete spine. Kamenosocharska tvorba mi take neni cizi. Tato zkutecnost, spolu s fyzickou a psychickou zatezi se tak podepsala na stavu me pleti. Moje plet se nekdy citi zpustla krajina rozpraskane pouste, oslehavana pisecnymi bouremi. Je sucha, rozpraskana a velmi citliva, ale zaroven se sklony k mastnote. Od kvalitniho nocniho kremu ocekavam ze ji privede zpet k zivotu. Propujci ji hedvabnou jemnoust a vyzivy ji do hloubky. A ja se rano probudim jako znovuzrozena.🙂

19. únor 2018

Dobrý den, tohle testování je přesně pro mně 🙂 Jmenuji se Markéta a v listopadu oslavím Kristova léta. Jsem čerstvě maminka dvou malých dětí, skoro tříletého chlapečka a téměř měsíční holčičky... Jsem hodně unavená, málo spím, ale i přesto si každý den najdu čas na péči o pleť. Ráda vypadám upraveně. Mám velmi suchou a citlivou pleť, která "trpí" hlavně v zimním období. Topení, studený vzduch a výkyvy teplot dávají mému obličeji opravdu zabrat. A ten věk taky 😀 Ideální noční krém by měl unavenou pleť projasnit, zdokonalit, hydratovat a jako bonus by si měl poradit se začínajícími vráskami.

19. únor 2018

Je mi 31 let a jsem mámou malého raubíře, který je zároveň mým hnacím motorem. Rok 2018 pro mě nezačal moc růžově a i manžel si všímá, že na mé pleti to je dost vidět :( Rada bych vyzkoušela nějaký krém proti vráskám, který by nebyl jen reklamním trikem a jelikož mám se značkou Vichy jen dobré zkušenosti, (používám podle ročního období make-upy a večer na odlíčení jejich osvěžující čistící gel), myslím, že tento krém by byl správnou volbou a určitě by mě potěšil i na duši a snad by mi pomohl zredukovat známky stárnutí, stresu a únavy na obličeji 🙂 Mám citlivou pleť se sklonem k pnutí a červenání.

19. únor 2018

Jmenuji se Jana, letos mi bude 36 let. Posledni 4 roky jsem pracovala ve fabrice, kde se střídá dvojsměnný provoz, v ne moc čistém prostředí a v neustálém stresu. Nyní jsem na nemocenské kvůli rizikovému těhotenství. Čekáme v srpnu po několikaletém snažení naše první miminko. Několik let mě trápí velmi citlivá a suchá pleť, ktera se mi teď v těhotenství ještě zhoršila ☹. Ráda bych našla krém, který by mi pleť konečně pořádně zhydratoval, projasnil a pokud možno vyhladil pár začínajících vrásek, u kterých zatím dělám, že je nevidím 🙂. Chci mít zase krásnou pleť jako za "mlada", chci se zase líbit sama sobě, když se podívám do zrcadla, takže bych byla moc ráda, pokud byste mě do testování vybrali.

19. únor 2018
Komentář byl odstraněný

Jana, maminka dvou dětí, také paní vychovatelka v drůže a žena zajímající se o věci mezi Nebem s Zemí, plnící si sen o herecké kariéře. Je mi 36 ( myslim, každý rok se to mění 🙂 ) . Moje pleť potřebuje stálé čištění ucpaných pórů a kosmetiku, která hydratuje a vyživuje. Prošla jsem si atakou generalizované lupénky, která mou pleť zanechala velice citlivou. Zároveň se už objevují první vrásky, i když díky genetické výbavě a pár kilům navíc jich tolik není. Budu ráda testovat Slow age, aby má pleť nebyla quickly stará 🙂

19. únor 2018
Komentář byl odstraněný

Jmenuji se Jana a letos mi bude 27. Moje pleť je spíš mastnější a problematičtější. Jsem maminka 2 kluků. S manželem jsou na mě doma 3 chlapy 😃 Ráda bych vyzkoušela něco nového. Nebojím se zkoušet nové věci a ráda přijmu jakoukoliv výzvu 🙂 Chtěla bych svojí pleť oživit a zlepšit. Očekávám, že mi krém k tomuto mému přání pomůže.

19. únor 2018

Jmenuji se Věra a v sobotu jsem oslavila 34. narozeniny. Momentálně jsem na rodičovské dovolené. Doma mám dcerku (5 let) a synka (2 roky). Dcerka chodí do školky a také ji moc baví hokej, na který chodí druhým rokem. Synek má od narození vrozenou vadu na mozečku, tak s ním musím každý den cvičit a vyžaduje mnohem více péče. Někdy je toho až nad hlavu a nestíhám věnovat dostatečnou péči své pleti. Moje pleť je místy suchá a se spoustou černých teček. Na některé krémy reaguje silným podráždením, svěděním a zčervenáním - není to nic příjemného. Ráda bych již našla krém, který by byl pro mnou pleť ideální.
Od ideálního nočního krému bych očekávala dodání energie unavené pleti a oživení - v noci je to úplně nejlepší.

19. únor 2018

#test_slowage2
Letos mi bude 36 let, jsem maminka dvou chlapečku, Radeček v červnu bude mít 5 let a Honzíček v dubnu 1 roček. Takže ač maminka na mateřské dovolené shonu je doma dost. Ráno brzy vstávání se starším do školky v noci časté vstávání s mladším protože nám rostou zoubky. Takže péče o mě je na několikátém místě... Určitě by si moje pleť zasloužila trošku péčé a hýčkání. Nejen že na ní objevují první vrásky, ale pleť je suchá bez života řekla bych "unavená" stejně tak se cítím i já. I když je ráno má pleť je jako by byl večer... Takže od ideálního nočního krému bych očekávala " zázraky bez velké námahy" ... a věřím že novinka Slow Âge od Vichy bude mým pomocníkem pro snadnější vstávání a ještě lepší ranní pohled do zrcadla. Večer krém nanesu,do rána si Vichy s mou pleti "pohraje" a pohled do zrcadla nastartuje můj den "DO POHODY" Takže heslo tohoto testování zní: s Vichy Slow Âge noční zkusit to chci moc, ať odpočátou mou pleť udělá každou noc. 🍀

19. únor 2018

Je mi sice 27 let, ale zrovna včera jsem usoudila, že je nutné si koupit nějaký přípravek na vrásky. Má pleť je velmi citlivá a tak je výběr kosmetiky noční můrou. Po ledajakém přípravku se osypu a tak nadějeplně doufám, že to nebude i tento případ. Chtěla bych, aby má pleť působila svěže, čerstvě a já opět byla plná energie a cítila se díky krému zase dobře a sebevědomě 🙂 A vůbec pro mě není problém cokoliv napsat a už vůbec ne zdokumentovat (manžel je amatérský fotograf). S pozdravem Lada

19. únor 2018

Dobrý den, v květnu mi bude 32 let. Mám dvě děti, ke kterým teď vstávám několikrát za noc a od dobrého nočního krému bych očekávala, že ráno nebudu vypadat, jak když jsem celou noc nespala. 🙂 Moje pleť je normální, světlá, pihatá a už se tam pár vrásek najde. O svou pleť se nestarám asi tak, jak bych měla, ale odličovadlo a denní/noční krém je základ, o který ani já svou pleť neošidím. Ráda zkouším nové přípravky a proto bych ráda vyzkoušela tento noční krém. Hezký den a s pozdravem Jana

19. únor 2018

Dobrý den, je mi 33 let. Moje pleť je bohužel velmi problematická a myslím, že za to může hormonální nerovnováha po bohužel neúspěšných pokusech o miminko, díky kterým se na mé pleti začaly tvořit i vrásky kolem očí :(...dalo mi to psychicky zabrat, i když jsem v podstatě silná osobnost (ale i velmi citlivá, asi jako moje pleť), tak tohle je moc i na mě. Od nočního krému očekávám, že se ráno probudím a moje pleť bude vypadat čerstvě a neunaveně. Asi mě nezbaví akné, ale aspoň mi tento problém pomůže zklidnit a po čase se zmírní i výsev vrásek a já budu zase ta sebevědomá žena, která se nebude muset zakrývat "tunou" makeupu. Děkuji Martina

19. únor 2018

Jmenuji se Eva, je mi 40 let, jsem vdaná a máme 4 letého Káju. Bydlíme v Praze.
Moje pleť už pociťuje první známky stárnutí, mám trošku vrásky a pleť je místy sušší. Zatím nepoužívám žádný krém a ráda bych zkusila něco nového.

19. únor 2018

Je mi 38 let, jsem vdaná a máme dva syny, 10 let a 2 roky. V poslední době mám hodně dehydrovanou pleť, objevují se jemné vrásky a občas je pleť "zašedlá". Mám velmi jemnou, tenkou a citlivou pleť. Moc ráda bych Vichy Slow Age vyzkoušela.

19. únor 2018

Dobrý den, jmenuji se Lenka, je mi 34 let a jsem maminkou 3 dětí - 12 let, 5 let a 8 měsíců. Moje pleť je unavená - stejně jako já 😁 nejmladší syn je prsoholik a v noci mě nenechá vyspat a přes den řádí všichni 3. Každá vteřina, kterou si pro sebe ukradnu (a že jich moc není) je svátkem a proto se snažím o sebe pečovat. Moje pleť je citlivá, suchá, napjatá a nějaká ta vráska se už taky najde. Moc ráda bych vyzkoušela nový krém Vichy. Používám make-up od Vichy a jsem s ním moc spokojená. Krásný den všem 🍀🍀🍀

19. únor 2018

Zdravím, jsem mamina 5dětí a nejmenší ještě kojím, takže občas se vzbudí i v noci. Ráno brzy vstávám, takže ne vždy toho hodně naspím. Za necelý měsíc mi bude 38let a vhledem k tomu, že už se věk projevuje i na pleti, tak velice ráda vyzkouším Váš krém. Mám suchou a citlivou pleť a očekávám od dobrého krému hlavně boj proti vráskám a aby pleť vypadala ráno po probuzení svěže a odpočatě a nebylo vidět to, že jsem moc nespala 🙂 Děkuji Květa

19. únor 2018

Je mu čerstvých 30, mám doma 2 krasne děti, obzvláště s tím mladším se moc nevyspim 🙂 Mám mastnou a trochu i problematickou pleť. Unava je na ni už docela znát a proto si myslím, že testování tohoto zázraku, je jako stvořené pro mě 🙂

19. únor 2018

Jmenuji se Eva a je mi 34 jsem maminkou dvou princezen a 3 prekvapeni je schovane u me v brisku. Moje plet je sucha. Moc rada bych byzkoušela novy krem uz jen proto ze uz dlouho premyslim jak se o plet zacit kvalitnej starat se zacinajicimi vráskami.

19. únor 2018

Je mi 32 (no dobře, už jen tři měsíce), mám dvě děti a už si ani nepamatuju, kdy jsem se naposled pořádně vyspala. Ráno se probouzím unavená, oteklá a vysušená, zrovna tak i moje pleť. Potřebovala bych pomocníka, který by moje noční spánkové deficity zakryl, abych je cítila jen já a nebyly tolik patrné navenek. Abych se ráno podívala do zrcadla a řekla si, že jsem sice unavená, ale díky bohu (nebo díky Vichy slow age) to na mě není vidět.

19. únor 2018

Zdravím, jsem Dana, je mi 37 let, pleť mám spíše suchou s počínajícími vráskami. Jsem akční sportovně založená žena, jezdíme se synem na skejtu a snowboardu, dělám trenérku pilates a sportovní gymnastiky, pěstujeme pěší turistiku. Momentálně jsem na mateřské a očekávám každým dnem příchod druhého potomka. Od nočního n krému očekávám hydrataci, vyživení a ideálně i redukci vrásek a pytlů pod očima. Mám velmi mladého manžela tak aby se mi ještě neohlédl po jiné 🙂

19. únor 2018

Jsem Alena,letos me bude 32,momentalne jsem podruhe tehotna a moje plet place,vysusena,unavena..rada bych testovala,aby se me moje miminko neleklo az vyleze na svet 🙂

19. únor 2018

V lete mi bude 31 let. Jsem maminka dvou dracic, zacatkem dubna k nim pribude maly dracek. Moje plet je zvlastni, jednu chvili mi prijde, ze je mastna a potom se mi zase loupe celo. Od kremu bych chtela, abych byla "smrncovni" mamina s kocarkem, bez kruhu pod ocima a aby me manzel pochvalil, ze jsem zkrasnela 😊

19. únor 2018

ahoj, za dva měsíce mi bude 39... jsem maminkou 5-ti leté dcery, bydlím v Praze a chodím do práce. Stres a únava je na mém vzhledu znát. Pleť nemám problémovou, ale trápí mě již povadající část a hlavně vrásky. Od krému očekávám, že moji pleť nakopne a budu mít mladistvější vzhled bez známek únavy

19. únor 2018
Komentář byl odstraněný

Je mi 31. Do 30 jsem mela mastnejsi plet, nyni je spis sucha, neustale pne. Od kremu cekam, ze mi plet zvlacni a vyzivi. Vzhledem k tomu ze ziji ve velkem meste, plet dostava zabrat i zvenku, do toho nocni vstavani k malemu diteti. Z toho plyne dalsi ocekavani, ze plet bude aspon po ranu vypadat odpocate😊

19. únor 2018

Letos 31. května mi bude 35 let,a jelikož mám velké starosti o 9 letou dcerku. Před rokem byla na vozíčku-měla menigitidu...a ochrnula ji pravá strana těla.....--ted je to lepší dostáváme se z toho,jezdíme na RHB ,do lázní..čekají nás 2 operaci...mám strašně unavenou,mastnou pleť,kruhy pod očima a hodně vrásek okolo očí. Možná,že je to těma starostmi.JAK VŠE DOPADNE A CO,NÁS JEŠTĚ LETOS ČEKÁ.naštěstí kortikoidy,už od Vánoc nebere.Přála bych si váš krém zkusit,zda mi pomůže s unavenou pokožkou,plnou vrásek. a občasným akné.Kdy ji v období menstruace.Nakonec i pak bych si ho ráda i nadále kupovala.Pokud by mi pomohl.

19. únor 2018

Jmenuji se Petra a právě dnes je mi 44 let. Mám dvě děti, devatenáctiletou, letos maturující dceru, devitileteho syna a o 16.let mladšího přítele. Pracuji v nemocnici na směny jako zdravotní ošetřovatelka na oddělení následné péče. Se svou pletí jsem byla vzdy spokojená a nepouzivala skoro žádné krémy az poslední dobou jsem si všimla že se objevily vrásky a pleť je povadlá. Nedokážu se rozhodnout jaký krém si vybrat a používat. Očekávala bych od něj napnutí pokožky, výživu a lehké vypnutí vrásek pod očima (příteli se mé vrásky líbí😀) Určitě bych uvítala testovat tuto novinku😉

19. únor 2018

Hezký den,jmenuji se Lenka, je mi 35 let a jsem na rodičovské dovolené s osmiměsíčním synkem. K tomu mám ještě 4 letou dceru,takže o zábavu u nás doma není nouze a celý den jsem v jednom kole neboť prťata jsou hodně živá. Aktuálně mne tedy děti zaměstnávají na plno,ale už teď se těším,až synek trochu povyroste a trošku se děti spolu zabaví samy,aby se maminka mohla začít dávat víc do kupy. Péče o sebe je takový první krok,ideálně když se maximum dá udělat doma 😉 Pleť mám suchou s mastnější T-zónou,proto je můj ideální krém hodně silně hydratační,pleť rozjasní a vyhladí a intenzivně zregeneruje.Měl by mít spíš gelovou texturu,dobře se roztírat, rychle se vstřebat a hezky svěže vonět.Novinka Slow Age od Vichy mne zaujala a píšu si ji na wishlist k narozeninám 🙂

19. únor 2018

Zdravím. Jmenuji se Markéta, je mi 34 let a jsem maminkou skoro šestileté slečny. Pracuji jako dětská zdravotní sestra. Péče o pleť pro mě patří ke každodenním starostem. Do vínku mi byla dána spíše mastnější pleť se sklonem k tvorbě černých teček. Od nočního krému očekávám především lehké složení, příjemnou konzistenci a efekt v podobě příjemně vyhlazené ranní pleti bez patrných známek spánkového deficitu. Velice ráda bych se ráno probudila s pocitem, že díky Vichy slow age vypadám krásně 🙂

19. únor 2018

Hezký den 🙂 Jmenuji se Kristýna a čtyřicítka už jede výtahem nahoru ( ťukat bude až tak za 2 roky) . Jsem mamka dvou holek, manželka skvělýho muže a snažím se žít život naplno a k tomu samozřejmě potřebuji i adekvátní péči o svou pleť, se kterou nemám větší problémy, ale čas se prostě zastavit nedá. Proto bych uvítala testováni, třeba by mi pomohlo ve výběru toho nejlepšího pro mě 🙂

19. únor 2018

Jmenuji se Kamila, je mi 36 let a jsem máma tří malých dětí.
Péči o pleť jsem už od puberty věnovala hodně pozornosti. Sport, tanec a studium nenechávaly moc prostoru pro velké líčení, takže co nejdokonalejší pleť byla žádoucí. S dětmi, psem a prací se mi čas na sebe samozřejmě zkracuje, přitom s věkem nároky na péči narůstají. A já se jen těžko smiřuji s přibývajícími vráskami. 🙂
Moje pleť je smíšená, na noc dávám přednost výživnějším krémům. Od nočního krému očekávám, že ráno budu vypadat lépe než večer. 🙂

19. únor 2018

ja patrim mezi tricitky ale ma plet vypada mnohem hure :( neni hydratovana vrasky, problemy s pleti atd, moc by s emi libilo tetsovat rkem a mit plet jak detskou prdelku 🙂

19. únor 2018

Krasný u nás sluníčkový den! Jmenuji se Martina, je mi 30 let a i když si stále připadám na 25, tak babička prohlásila, že by bylo na čase se o oblyčej řádně starat ;) Pleť mám smíšenou a začla jsem zkouše krémy. Od krému očekávám, že moje pokožka bude hydratovaná, pevnější a lehce obsahovat ingredience proti vráskám- protože babička se musí poslouhat a už je načase se o ten svůj oblyčej starat!

19. únor 2018

Ahoj, jsem Káča, je mi 37 let - a mámou jsem už 5. rok.
Poslední pětiletku s sebou tahám také dvojité pytle pod očima (jedny mám od přírody a druhé jsem si zřejmě vypěstovala sama), má pleť je teď v zimě hnusná - bez opálení, popelavá, někde občas mastná, jinde krapet červená, sem tam stařecká skvrnka (nebo je to po porodu, možná další piha - nevím) - no, co vám budu povídat, díkybohu za make-up.
Noční krém by neměl být moc mastný, krásně se vsáknout do pleti, lehký, abych měla pocit, že pleť v noci může dýchat a odpočívat. Preferuju jemnou vůni, popř. bezparfemace. Co tedy očekávám? ZÁZRAK! Zítra chci vypadat lépe než dnes!

19. únor 2018

Hezký den všem ženám, které o sebe pečují a nebo chtějí pečovat. Vždycky jsem byla na pusu trochu flink... letos oslavím krásných 35 let, ano krásných i s krásnými vráskami, které mám určitě od smíchu😂, protože ze syna je mít nemůžu, je moc hodný. Od té doby, co se můj věk přehoupl přes třicítku,starám se o svou pleť lépe,doufám😂. Mám smíšenou pleť s hormonální bradou, ano i v tomto věku mám každý měsíc obsypanou bradu😱. Doufám, že bych mohla být ta šťastná a dopřát své pleti trochu radosti, zase...

19. únor 2018

Toto testování přišlo jak na zavolanou. Je to skvělá příležitost, jak pomoci mé uvadající pleti 🙂 Je mi téměř 33 let, jsem maminka dvou rošťáků a vracím se po pěti letech do plného pracovního procesu. Má pleť je velmi citlivá se sklonem k vysušení a tvorbě vrásek. Také jsem výrazněji zhubla a bohužel patřím k těm typům žen, kterým se úbytek na váze projevuje v obličeji, který vypadá starší, než ve skutečnosti je. Letos jsem si dala s návratem do práce předsevzetí, že se o sebe začnu více starat. Jsem v péči o sebe tak trochu flink. Zašla jsem si ke kosmetičce a ta se zhrozila, v jakém mám pleť stavu. Proto jsem začala testovat různé krémy, které by mi pomohly vrátit pokožce hydrataci a šmrnc. Zatím nemohu říci, že by mě nějaký přesvědčil. Moc ráda bych vyzkoušela vaší novinku. Od dobrého nočního krému očekávám pocit, že mě někdo hýčká. Pocit, že když si ho nanesu, tak se má pleť ocitne v soukromém kosmetickém salónu. A ráno po probuzení bych ráda zažila pocit, že jsem dokonale odpočatá nejen já, ale i má pleť 🙂.

19. únor 2018

Ahoj, v prosinci mi bylo 32,jsem maminka 2 letého raubíře a naše druhátko přijde na svět v červenci. Mám mastnou pleť se sklony k červeným skvrnám. Péči o pleť nevěnuji příliš času,proto oceňuji přípravky, které jsou všestranné a nemusím toho na sebe "patlat" moc 😉 od nočního krému očekávám péči, která mou pleť osvěží a zregeneruje, zároveň se krém bude snadno vstřebávat a nebude zanechávat mastný film. 😇

19. únor 2018

Ahoj, no i já se řadím do věkové kategorie 30+. Je mi 31 let mám 21 měsíční dcerku a 1.5. by se mělo narodit naše druhé štěstíčko 😉 První vrásky se mi na čele začali objevovat už ve 20 letech. Moje pleť je pořád dost bledá a unavená. A neni to nedostatkem spánku kvůli malé dcerce nebo těhotenství jak se může momentálně zdát. Přezdívku "Moje malá Zombie" já mi můj manžel říká, samozřejmě patřičně s láskou myšleno, už bych ráda hodila za hlavu. Mám pleť celkově zvláštní, smíšenou a ty vrásky na čele a kolem úst a velké kruhy pod očima. Popravdě myslím si, že vypadám o dost starší. O pleť se denně starám používám kvalitní krémy ale zatím se mi nepodařilo dosáhnout nějak výrazného zlepšení. Od krému si slibuji vyřešit alespoň maličko ty vrásky, určitě bych dala vše za zmírnění kruhů pod očima a hlavně abych nevypadala tak unavená a bledá. Noční krém by dle mého měl mít příjemnou strukturu a neměl by být příliš mastný. Toť asi vše, když to po sobě tak čtu, tak si říkám, že už s tím fakt musím teda něco dělat. A to ať už mě vyberete nebo ne. Mejte se fajn Šárka 😉

19. únor 2018

Krasny den😉 v lete me ceka oslava 33 narozenin, coz je idealni vek na to zacit se sebou neco delat😉
Moje plet je bez problemova, spis sucha, na cele trosku vrasek.
Od kremu cekam prijemny pocit bez pnuti, hydrataci a jemnou plet.

19. únor 2018

Ahoj, jmenuji se Růža, je mi 27 let a má pleť je hodně citlivá a suchá. Od nočního krému očekávám, že se bude dobře roztírat, nebude lepit, nevyvolá žádnou alergickou reakci a ráno se budu cítit krásně a svěže.

19. únor 2018

Zdravím Vás. V květnu mi bude 32 let a jsem maminka 3 a půl leteho rošťáka.co je neustále v pohybu.takze o odpočinku není řeč.V září jsem se vrátila do práce a jako paní učitelka se snažím dbát o svuj vzhled. Samozřejme se na me pleti objevují první vrásky.hlavne okolo oční oblasti a rtů. Myslím.ze mam pleť smisenou.drive jsem trpěla na akné.ted už ne.Sussi mista mam na licich a kolem krku.Na cele spíše mastnější pleť a na bradě. Co očekávám od nočního kremu? Že moji pleť bude přes noc hydratovat.zregeneruje ji a vypne a i pleť bude po ránu vypadat.jako po spánku a svěží. .

19. únor 2018

Krásné slunečné odpoledne z Ostravy, přeje za chvíli již 31letá maminka. Jako každá maminka, i já mám problémy s únavou,která se odráží na pleti.Nejen starost o školáka a "satanské" batole tomu přispívají.Již delší dobu si procházím stresovým obdobím,které se podepisuje viditelněji právě na obličeji. Začínající vrásky,povadlá pleť,či kruhy pod očima. Má pleť je smíšená,citlivější bývá v zimě. Od krému neočekávám,že ze mě udělá tu krásnou 18letou holku,která tu dřív byla,ale dodá mé pleti svěžest,hydrataci, a zase bude projasněná,nevypadat mrtvolně,ale plná života,což se s blížícím jarem určitě hodí.

19. únor 2018

,,HEZKÝ DEN, JÁ CHCI TESTOVAT SLOW AGE NOČNÍ KRÉM." 🙂 Jmenuji se Zdenka Gewinnerová a v lednu jsem oslavila 42 let. Pleť mám nejspíš smíšenou a už se mi začínají dělat první vrásky. O pleť se snažím starat každý den. Dávám si na ni různé pleťové masky a také se snažím pít hodně vody, aby pleť byla hydratovaná i zevnitř. Od nočního krému očekávám, že se ráno probudím a pleť bude hebká,vypnutá a bez viditelných vrásek. 🙂

19. únor 2018

No vyborne, ze by neco noveho primo pro mne!? Dobry den, jmenuji se Jana, mam dve zive holcicky 3 a 2 roky a sama za par dni oslavim 39 narozeniny.... se dvema malymi detmi je to opravdu narocne, a k tomu stale pracuji, hlavne v noci, proto jsem opravdu unavena a moje plat dostava zabrat.... testovat slow age nocni krem by se mi libylo, chtela bych zase svezi a zarivou plet, byt hezkou maminkou i manzelkou.... snad budu mit stesti!

19. únor 2018

Brzy mi bude 32let.O plet jsem se drive moc nestarala a spise spolehala na stesti.Vsechny nedostatky a bohuzel i hluboke vrasky pod ocima se projevily s materstvim.Celkove mam uz hodne vrasek, za ten rok zivota nasi dcerky.Narodila se drive se zdrav.problemy a temer nespim,coz se hrozne projevuje na pleti.Od nocniho kremu ocekavam urcitou zachranu a zpomaleni starnuti pleti,vyhlazeni mene hlubokych vrasek a alespon castecnou pomoc s temi hlubokymi.Rada bych opet nabrala sebevedomi a preckala tento cas nespani,abych se mohla zaradit do spolecnosti a vypadat trosku k svetu...

19. únor 2018

Ahoj jmenuji se Tereza,bude mi 34,a jsem mamou tri zivych kluku😊o plet se snazim pecovat,ale priznavam,ze nejtery vecer jsem rada,ze se zvladnu alespon odlicit...moje plet je smisena,a vim,ze bych se o ni mela starat lepe...tak treba se s testovanim polepsim😊

19. únor 2018

Dobrý den,
Kvalitní noční krém je to co právě vybírám do své kosmetiky. Skvělá příležitost. Z Vichy mám zkušenost s denním krémem Idéalia👌.

Co očekávám?
Hydrataci, zmírnění projevů stárnutí pleti až její částečné omlazení, lehké sjednocení tónů pleti, lehkou texturu krému bez pocitu mastnoty a samozřejmostí je hypoalergenni složení.

Jaká je moje pleť?
Smíšená, se sklonem k zarudnutí. Celkově unavená, v zimním období šedá.

Kdo jsem já?
Jsem ta osoba na fotografii🙂.Foto je po noci s mým 16M raubířem. Jmenuji se Pavla (31let). Mamina v nepřetržitém zápřahu. Momentálně zde na MK věnují čas skupince o hubnutí a snažím se zhubnout a změnit svůj jídelníček i životní styl. Ráda krém otestuji. Chci být krásnější!

19. únor 2018

Jsem čerstvá 30 maminka. Má pleť vzhledem k tomu že mě tu litá 2 léta cacorka, tak nedostává skoro žádnou péči. Je suchá, bez lesku s pytli pod očima. Jooo kde jsou ty časy kdy sem ji dopřávala "péči". Spokojila bych se i s krémem který by vyzivil pokožku a dopřál ji hydrataci a sjednotil barvu 💐😊

19. únor 2018

Tak, letos oslavím 39 let. Hrůza, začínám pociťovat, jak mi stáří pomalu, ale jistě klepe na dveře 😔 neúprosně, pomalu, plíživě a hlavně neodvratně. A kde je to nejvíce vidět? Samozřejmě, je to pleť obličeje, to co člověka na druhém zaujme povětšinou nejdříve. Bohužel, i s tímto věkem se potýkám s velmi citlivou pletí, která hned reaguje na jakýkoliv vnější podnět.
Rozšířené žilky, zarudlá místa, nesjednocená pleť a v neposlední řadě....vráááásky 😖
Kdo by nechtěl vypadat mladistvěji a svěžím dojmem???
Bohužel, není den, kdy bych si mohla dovolit jít ven bez make-upu, vyhýbám se sluníčku, i když jej mám ráda, protože odhalí sebemenší nedostatky.
Co říci o sobě?
Nejsem nijak odlišná od jakékoliv mámy s malými či velkými dětmi. Každá máme starosti a honičku, jak doma, tak v práci. A když už máme pocit, že nemůže být hůř, tak život nám ještě s radostí přidá další zkoušku. To, abychom se nenudily 🙂
Asi jsem divná, ale nechci tento krém pro sebe, ale pro moji maminku, které se v obličeji zračí životní rány, za každou má minimálně jednu vrásku, ať už malou, či velkou.
Bohužel v jejích 56 letech vypadá nejméně na 65 let, ale i přesto stále rozdává úsměvy a pohlazení.
Děkuji 😉

19. únor 2018

Moc rada bych vyzkousela tento zazracni nocni krem, ktery splnuje snad vse co bych od nej vyzadovala, ci si prinejmensim prala.. Nejenze me zaujal po vizualni strance nevsedni hnedou barvou, ale jsem opravdu natesena na samotnou vuni ktera, jak pisete, bude primo bylinkovym balzamem a pohlazenim nejen pro plet, ale i cich 🙂 takove domaci nocni SPA. Co vic si prat?
Je mi 35 let a jsem mamou dvou malych raubiru ( 3roky a rok). Co je to vyspat se do ruzova znam uz jen z vypraveni a v maskovani vseho co mam na obliceji po skoro probdele noci jsem uz profik, i kdyz se to ne vzdycky povede. Po tvarich se mi krasne teteli pihy, ktere zakoncuje rumenec vzdy kdyz vyjdu ven na slunicko, mraz, za sportem, ci se zacnu stydet nebo dokonce i zarlit 🙂 plet mam celkove svetlou a citlivou se spatnou pigmentaci a lehkym odporem k dlouhemu pobyvani na slunci 🙂
Myslim si, ba ne, ja dokonce verim, ze v laboratorich Vichy si dali opravdu zalezet a podarilo se jim najit neco zcela vyjimecneho...jako stvoreneho pro nas zeny, ktere jsou v prvni rade mamy, kucharky, manzelky, uklizecky, podnikatelky, blogerky ci youtuberky... vsechny nas ale spojuje jedine...touha po krasne pleti.
Doufam ze Vas muj popis zaujal natolik, ze jste ho docetli az sem a ze diky Vam budu moct vyzkouset tento drahokam v kremu 🙂

19. únor 2018

Všem pěkný den, jsem Hanka a je mi 31 let. Doma mám velice aktivního 20ti měsíčního chlapečka, Jarouška. Protože mi nedá moc odpočinku v noci, jde to na mě pleti znát.
Nikdy jsem s pletí neměla problém, ale teď, co jsem na rodičovské, mám pleť jak struhadlo. Obzvláště tzv. T-zona je můj velký problém, kdy mám večer po sprše pocit, že se do mě dál snad nějaký cizopasník. Kůže je suchá, svědí a bez krému bych nemohla fungovat. Zatím jsem nenašla nějaký, o kterém bych řekla WAU!!!! Proto, bych se ráda do testování zapojila.
Co od krému čekám? Příjemnou strukturu, nemám ráda těžké krémy ( čti - krém co nanesu a mám pocit, že mi ucpal všechny póry a pleť nedýchá), příjemnou vůni, rychle vstřebávání a uvítám i další zázraky, jako že se ráno vzbudím a po aplikaci budu vypadat stejně krásná, mladá a svěží, jako můj syn 😀.

19. únor 2018
Autor komentář smazal

Je mi 32 let, moje pleť je smíšená - jak se jí líbí, jednou mastná, jednou suchá. Popravdě je pleť hlavně unavená, nemám čas moc na sebe na té skvělé dovolené, které se říká mateřská. Ráda bych krém vyzkousela a očekávám od něho, že alespoň moje pleť bude po noci více odpočatá než já, po 24h péči o 19měsíční čertici.

19. únor 2018

Nevím, jestli to není s křížkem po funuse, ale třeba ještě stihnu proces stárnutí přibrzdit😀.
Včera 49. narozeniny, kdyby to pomohlo mě, tak už každému z Koníka🙂. Plet nemám problematickou, nicméně známky opotřebení tam jsou, hlavně po ránu, kdy nemá barvu, je schlíplá a unavená. Ta pleť🙂.
Často cvičím, plet dostává zabrat pocením, otíráním, proto bych od nočního krému očekávala, že bude v noci pokožku hýčkat tak, aby byla ráno svěží, veselá, odpočatá a plná chuti do nového dne. Ta pleť🙂)))))) ..a já s ní.

19. únor 2018

Ahoj, jmenuji se Monika. V červnu budu mit krasnych 34 let. Ma pleť....no kolikrat bych rekla, ze si ze mne dela srandicky. Jsou dny..kdy ji miluji a pak jsou dny kdybych se zahrabala. Pac moje plet se mastí...krasna T-zona,ma sklon k cernym teckam a tez nekdy k peknemu bolaku...jako bych byla stale pubertak. Co ocekavam od nocniho kremu....rozhodne pocit svezesti...chci se rano vzbudit a citit se v obliceji lehce. Nemit pocit, ze saham na umastenou panvicku. Dale ocekavam, ze ma pket bude vypadat zdrave, sveze, odpocate. Ktem musi hydratovat a vyzivovat. Tez se musi dobre roztirat a rychle vstrebavat do pleti a be abych po jeho naneseni mela pocit, ze mam na obliceji masku. A jako bonus, kdyz bude vyhlazovat prvni vrasky. Kdo jsem, ze toho žádám tolik..no ja si nemyslim 😉 .... jak jsem psala Monca jméno me. Matka tri holcicek a momentálně na ppm. Jeste pred rokem jsem si nejak nepripoustela, ze bych se mela vice starat o svoji pokozku. No uz se staram nebo se snažím a stale bych rekla, ze jeste hledam co by splnilo me pozadavky.

19. únor 2018

ahoj, bude mi v létě 38 let, mám velice světlou pleť a proto jsou mi na ní hodně vidět jakékoli zarudnutí a podráždění. Taky se mi už dost dělají vrásky kolem očí a na čele. Asi to bude tou kopou starostí. Mám dvě dětičky a jsem teď po dlouhé době po mateřské v práci. Což byl docela šok a pomaličku si zvykám.

19. únor 2018

Jmenuji se Radka a ještě chvíli můžu říkat, že mi je 42 let 😁. Někdy po třicítce se moje pleť změnila a teď mám suchou, citlivou a mírně atopickou pokožku. Běžné krémy mi většinou nedělají dobře a tak dlouhodobě používám jen Excipial Lipolotion. Ten pleť sice promastí, ale nijak neřeší projevy stárnutí, ke kterým má obzvlášť suchá pleť sklony.
I když jsem momentálně na rodičovské dovolené se svým skoro tříletým synem, v září už se budu vracet do práce, a tak bych ráda vypadala minimálně stejně dobře, jako před odchodem. 😉
Od ideálního nočního krému očekávám, že se ráno neprobudím s pocitem, že se mi přes noc srazila pokožka na obličeji o dvě čísla 😂.

19. únor 2018

Me je 31. Vrasky mam hlavne mimicke (hlavni duvod ukoly 9ti leteho syna 😀 )
Plet mam smisenou, mam suche celo, ale mastnejsi nos a jeho okoli.
Od nocniho kremu ocekavam krasnou a rozjasnenou plet.

19. únor 2018

Hezky den, jsem Lucka a letos mi bude 32. Jsem maminka dvou holcicek, ktere se take rady šlechtí a zdobi. Ja sama se domnivam, ze krem je absolutni zaklad pece o plet. Prosla jsem si od Indulony, pres Avon az k Mary Kay. Myslim, ze mam s cim porovnavat. Rada zase zkusim neco noveho. Moje pleť je mastna v T-zone s nekolika velmi suchymi misty se sklony k supinam. Budu se tesit, ze dostanu moznost to zmenit.

19. únor 2018

Krásný dobrý den, nevím zda bud přesně ta co hledáte, uvidíme 🙂 Každopádně Vám popíši problémy se svou pletí. Nejen, že jako většině zde přítomných na mém obličeji (a samozřejmě nejen tam) začíná hlodat zub času 😖 vrásky a šediny už raděj nepočítám. Letos, za pár měsíců oslavím 34. Od 13 let mě trápilo akné, díky kterému mi byla jako léčba v brzkém věku předepsána HA. Po vyzkoušení všemožných vitamínů B, různých čistících mýdel, peelingových gelů (ze kterých bych za sebe nejlépe hodnotila kosmetiku od Garnier) jsem akné odrostla. Přesto i nyní při Kristových letech se sem tam osypu jako puberťačka. mám bohužel pleť která se ráda a často mastí (na což se mi osvědčila mýdla od Dove) takže pupínky jsou stálým problémem (i když ne tak masivním) Při našem stále ne celou noc spícím tříleťákovi nejsem z těch mamiek, které se každý den malují a používají make up, jako když jsem před md chodila do práce, to bych bez make upu nevyšla ze dveří. Každopádně se ráda líbím, ale ne vždy je teď v tomto období na řasenku a make up čas. Občas jsem šťastná za umyté vlasy 😂😉

19. únor 2018

mam problemy s pletou, mam rosaceu, ale vichy kremy su vhodne asi na kazdy druh, lebo ked som parkrat skusala, tak mi robili dobre, uz mam vek stredny 43 rokov, takze aj kde tu vraska sa o mna obtrie, uz v mojom veku samozrejme potrebujem kvalitnu kozmetiku, akou je ta vasa, od nocneho kremu ocakavam, ze si moje plet pocas noci oddychne a rano to bude aj vidiet, vravim ze kvalita je kvalita

19. únor 2018

Ahoj, jmenuji se Lucka a je mi 31let. Moje letošní předsevzetí znělo začit o sebe více dbát, jenže se zvyšujícíma potřebama mých dvou dětí (3roky a 10měsíců) téměř nemožná věc 🙂. Do toho už se na mně podepisuje spánkový deficit, tak možná proto se každé ráno musím seznámit s osobou v zrcadle s povadlou a mdlou pletí 😂. Má pleť je spíše suchá, mastící se v oblasti T zóny. A už delší dobu sháním krém, který by mi opravdu sednul, pleť vypnul, rozjasnil, vyživil, dobře se nanášel a zároveň příjemně voněl. Vyberte si na testování mě, ráda bych skryla následky stresu maminky, která se snaží skloubit práci při rodičovské dovolené, což na mě bohužel zanecháva nejednu vrásku na čele 😄

19. únor 2018

dobrý den. je mi 43 let a nikdy jsem nepoužila nic jiného než indulonu.od nočního krému očekávám,že se ráno vzbudím a budu krásná.... 😀

19. únor 2018

Jmenuji se Nikol a bude mi letos 35... mam 2,5 mesice starou holčičku Charlotte.... cely život jsem pracovala v gastronomii a žila jsem 10 let různé po svete. Moje pleť je smíšená, i kdyz ted co kojim mi přijde, ze se vracím do puberty 😁.... co se týče nočního krému.... ideální by pro mne bylo, abych se rano probudila s hydratovanou, odpocatou a vláčnou pleti..... vrásky nemám (zatím) takže spis tedy... hydratační, vyzivujici noční krem🙂

19. únor 2018

Jsem maminkou tří neposedných děti a letos v září oslavím Kristova léta, tedy 33let😁 Mojí největší náplní práce je starost o domácnost a děti. Celých 8 let jsem se v noci pořádně nevyspala a to má možná vliv na mou pleť. A také to, že kromě své osobní domácí péče jsem nikdy nebyla u kosmetičky. Kdybych měla popsat svou pleť, tak bych použila asi slovo ,,CHAOS''😁 Tam najdete asi vše. Póry na nose, občas vyleze i nějaký pupínek,pihy a moje pleť je i celkem suchá, hrubá a vůbec není vyhlazená 😏

Od nočního krému tedy očekávám, že mou pleť hydratuje, vyhladí a hlavně omladí 😁😁 O 5 let by klidně stačilo 😊👸

19. únor 2018

Ahoj všem! Vidím tady zástup různě "mladých" žen, různých typů pletí a s různými životními příběhy. Jedna je na mateřské dovolené, druhá těžce pracuje, třetí žije ve stresu....a co tady tedy dělám já? Také si myslím, že mám nárok na pěknou pleť a dělám vše proto, abych se líbila svému muži a také sama sobě, což si myslím, že je také důležité. V červenci otočím 43 stránku knihy mého života a myslím si, že převládají veselé kapitoly. Jakou mám pleť? Když jsem byla mladší, měla jsem pleť problematickou, nyní se moje pleť řadí do kolonky "smíšená".
V současné době používám řadu krémů od výrobce Dermacol - denní i noční, plus micelární vodu. Je to v podstatě první sada krémů, kterou používám pravidelně - nemám ráda mastnou pleť - krémy, které se hned nevstřebají.
Ráda bych tento noční krém vyzkoušela, ale pouze za předpokladu, že jde o tento typ krému.
Co od krému očekávám? V první řadě hydrataci, vypnutí některých vrásek, ale vrásky od smíchu krému k dispozici nedám 🙂....těm říkám vrásky štěstí.
Ráda pleti pomohu krémem k její svěžesti, jsem ovšem zastánce toho, že žena má stárnout s grácií tak jako stárla například Květa Fialová.

19. únor 2018

letos mi bude 35 doma mám dvě dcerky takže čas na sebe moc není ,moje plet je spíše sušší musím denně mazat jinak mam suché kolečka na tvářích takže plet nic moc, tenhle krém na noc by mohl být super v ( pokud se neotře do polštáře 😀 ) a ráno by plet mohla vypadat odpočatě a svěže,,,

19. únor 2018

Ahoj, jsem Helena, je mi 32 let, máme 2 malé raubířky. Na pleti si zakládám, starám se o ni pečlivě od dospívání. Používám kvalitní řadu světové kosmetiky. Vyhovuje mi. Má pleť patří mezi normální až trochu mastnou. Od nočního krému očekávám hydrataci a regeneraci po celou noc. Také chci cítit příjemné na obličeji a ne vrstvu čehosi. Což u Vichi si myslím, že bych mohla být spokojena. Pokud budu zkušebná, určitě se podívám ,pod kůži, speciálním přístrojem, kde uvidím, jak krém působí na mou pleť. Těším se!

19. únor 2018

Ahoj, jsem Simona a mam maleho dvouleteho rostaka Petu. K tomu na plny uvazek z domova pracuju a staram se o domacnost, tak toho vseho mam obcas az nad hlavu. Za chvilku mi bude 37 a moje plet je nemastna, neslana. T zona mastna, jinak sucha a jeste jsem nenasla krem, ktery bych mohla pouzivat pres den. At nanesu cokoliv, pul dne to ze mne tece jak kdybych se prikryla igelitem. Tak spoleham na nocni vyzivu a rada tedy vyzkousim, zda mi tento poskytne vse, co slibuje 💕

19. únor 2018

Jmenuji se Mariana,ale pro vsechny jsem Ria. Letos budu slavit 37 narozeniny, loni jsem se stala maminkou 4,5 měsíčního kluka. Rada se bych zapojila do testování ze zvědavosti, noční krém jsem použila párkrát a v mladším věku, ale ted nepoužívám. Zajímalo by mne jestli je opravdu péče s pouzivanim nocniho kremu na pleti znát. Nikdy jsem neměla s pleti moc problémy občas mastnejsi pres léto a někdy sušší pres zimu. Na pleť pouzivam denní krém a rada si dávám masky. Dříve jsem část roku žila na horách a část v zahraničí u oceánu, zakladem pro me vždy bylo pleť chránit před sluníčkem, ochrannými krémy. Co očekávám? Je pravda,ze mi vždy přišlo,ze spousta žen hodně zestárlo jak se říká "po dětech". On ten nedostatek spánku a časté vstávání na noční kojení je znát. Moje pleť ráno bývá unavená a otekla. Takže bych po použití nocniho kremu očekávala ráno pleť o něco více svěží a méně unavenou, zdali je to možné dosáhnout pomoci krému je odpověď na moji zvědavost, protože se mi tomu nechce moc věřit. Kdo ví třeba mi dáte možnost to otestovat a já zjistim,ze je dobre zařadit do péče o pleť i noční krém. Díky Ria

19. únor 2018
Komentář byl odstraněný

Ahoj jmenuji se Katka, letos mi bude 31 let, žiju zdravým životním stylem, cvičím, přivydělávám si jako vizážistka, fotografka a lektorka v mateřském centru. Prostě akční maminka. Jako každá mladá žena se starám o svůj zevnějšek, pokud to čas s dětmi dovolí. Zatím pozoruji na své pleti první známky stárnutí. Vrásky kolem očí, mračivky a nosu. Denně používám noční péči a výsledek zatím žádný a ten svuj krém jsem zatím nenašla.O kosmetiku se velice zajímám a ráda se zkušenostmi podělím se svými zákaznicemi http://krasneliceni.webmium.com nebo s jinými maminkami v mateřském centru. Budu velice ráda pokud se dostanu do výběru a vyzkouším něco nového a podělím se o svůj názor.

19. únor 2018

Příští rok poprvé bude v mém věku na prvním místě 4. Mám to štěstí, že vypadám mladší. Možná i proto, že mé první děti, dvojčata, si k nám cestu našly až poté, co jsem poznala pár míst v zahraničí, vyzkoušela pár zaměstnání a dlouhou dobu si jen užívala svobody. Dokonce i o svou pleť jsem se starala. Ale jako matka jsem najednou začala pečovat o své děti a na sebe jsem nějak pozapomněla. Přibrala jsem nějaké to kilo, necítím se zrovna atraktivně a najednou vidím, že během těch dvou let jsem strašně zestárla. Své já chci získat zpět stravou a cvičením a nabídka Vichy mi do toho všeho krásně zapadá. Po nedávné návštěvě kosmetičky jsem zjistila, že má pleť je suchá a dehydratovaná, s typickými místy, které odpovídají mastnému typu pleti (T-zóna). Od nočního krému Vichy Slow Âge očekávám, že má pleť bude vypadat svěžeji a zdravěji. Pokud budu vybrána mezi stylové ženy, které budou testovat, těším se, že využiji i svou zálibu ve focení. Zdraví Petra z Českého Krumlova

19. únor 2018

Nocni krem, to je ted tak trochu moje bojovka. Hledam, zkousim a nevim, ktery by mohl byt nejlepsi. V kosmetice se ve svych 32 letech moc nevyznam, nepotrebovala jsem. Ale pocituji, ze ted uz by to s pleti delat neco chtelo. Moje plet neni tak sucha, jak casto trpim na ucpane pory. Rekla bych, ze je normalni, ani ne moc mastici. A chtela bych se jeste libit, sobe a memu muzi, nepripadat si stara, kdyz vidim vrasky a sede vlasy. Krem se mi libi na prvni pohled, uz kvuli tomu, ze se zda opravdu prirodni a ze bylinky casto pouzivam k mym neduham a potrebam. Cekam od nej peknou plet jak v mych 25. A tesim se na tu vuni, podle popisu to musi vonet moc pekne. Fotit umim tak prumerne, psat take a kreativitu mam velkou. 😊

19. únor 2018

Hezký večer, je mi 42 let, mám smíšenou pleť. Od krému očekávám krásnou vůni a hlavně a především kvalitu, kterou na své pleti poznám. Moje pleť už si žádá víc než obyčejný krém, značku Vichy mám ráda a určitě bych vyzkoušela nový krém. Zkouším hodně krémů a zatím nemám svůj nej krém, který by opravdu splňoval vše, co očekávám. Daniela

19. únor 2018

Jmenuji se Alena, je mi čerstvých 42 let a mám tři malé rarášky. Přešdkoláčci Ella a Tobias i o dva roky mladší Sebastian jsou velkou zatěžkávací zkouškou (nejen) pro moji pleť, protože ta, bohužel, negativně reaguje na nedostatek spánku i na případný stres. "Odměňuje" se mi tím, že vypadá unaveně, povadle, až nezdravě a občas na mě pro výstrahu vystrčí i nějaký ten pubertální pupínek v T-zóně. Můj muž je o tři roky mladší a vypadá fakt dobře (na mužskou pleť zjevně žádné stresující faktory negativně nepůsobí), takže dělám všechno pro to, abych se mu stále líbila. Co si budeme povídat, kvalitní noční krém je naprosto nezbytným pomocníkem každé ženy. Zatím jsem ale nenarazila na ten "pravý ořechový", a tak mě možnost testování Vichy Slow Âge opravdu potěšila. Od nočního krému nečekám zázraky, ale čekám, že moje pleť bude po jeho působení vyživená, projasněná a svěží. Že potlačí její nedostatky a vyzdvihne přednosti. Že si díky němu i ráno budu připadat krásná pro svého muže a tím pozitivně naladěná pro své děti (...no to snad není zázrak 😉 ).

19. únor 2018

Jmenuji se Klara,je mi 32let/jeste chvili 😄/
Moje plet uz neni co byvala,snazim se o ni pecovat jak je to mozne a me 2 dcerky 8,3 roky dovoli.
Kazdopadne denni stres,znecistena Praha,naprosty nedostatek spanku - boze kdy ja uz budu spat celou noc aniz by me jedna ci druha nevzbudila?a somozrejme vek se na me pleti jiz odrazi.
Popis noveho zazraku v podobe kremiku me doslova nadchnul,ocekavam i nemozne😊 Rada bych aby ma plet rano vypadala hladsi,vyhlazenejsi a odpocata jako cerstva 18tka.
Rada se sverim do pece tohoto zazraku a o nasem dokonalem souzneni budu informovat poctive🙂
Ja jsem stylova zena 😉

19. únor 2018

Dobrý den, jmenuji se Alena, je mi 27 let a mám jednu malou raubířku - příští týden jí bude 9 měsíců. Moje dcera je mamánek a pořád se mě drží. Když chci něco dělat, tak jedině s ní a tudíž na péči o pleť není moc čas. Moje pleť stejně jako celé moje tělo je unavená. Je citlivá, suchá a v poslední době se mi začíná dělat i akné - asi z té únavy. Ráda bych proto vyzkoušela nový krém Vichy.

20. únor 2018

Ahoj, jsem Anička, je mi 31 (uff), mám dva povstalce - skoro 4 a skoro 2 roky. Vstávají proklatě brzo a hned chtějí zábavu, takže jsem hodně, hodně unavená. A je to na mně teda vidět. Mám problematickou pleť a asi i kvůli tomu, že energii doháním čokoládou a takovýma dobrotama, to jen tak lepší nebude. K tomu kruhy pod očima, taková vybledlá vyblitá barva, no krasavice. 😀 Ale pořád něco děláme, nemám moc čas na nic, snažím se pracovat, k tomu se věnovat dětem, pofackovat domácnost. To by byl unavenej každej. 🙂 A co čekám od nočního krému? Přeci že ho večer nanesu a ráno se vzbudím krásná a neodolatelná. 🙂 Nebo alespoň že budu mít pleť hezkou, hydratovanou a svěží. Že na mě už v 7 ráno každý nepozná, že mám dvě děti, který vstávají v pět a pořád se o něco rvou. 🙂

20. únor 2018

Jmenuji se Zdenka a je mi 34let. Jsem maminka dvou deti skoro 5ti leteho velice ziveho chlapecka a 6ti mesicni holcicky. Ma plet je spise mastna a flekata. Mam kruhy pod ocima. Nepouzivam zadnou kosmetiku pravidelne. Pouze kdyz jdu do spolecnosti tak pouzivam tonovany hydratační krem, tuzku na oci a rasenku. Jsem zastancem prirodni krasy, ale uznavam, ze v mem pripade uz by tomu chtelo trosku pomoci. Od nocniho kremu ocekavam predevsim zhydratovani pleti, jeji sjednoceni a pokudmozno vyhlazani vrasek a vacku pod ocima.

20. únor 2018
Komentář byl odstraněný

Dobrý den, ráda bych tuto novinku otestovala. Je mi 31 let a první vrásky jsem zpozorovala po 25 roce života. O pleť se snažím pečovat stále a snad dobře, ale jak je vidět čas nejde zastavit.
Dokonce bych i splňovala podmínku odpočinku. Denně těch osm hodin naspím. Moje pleť je spíše sušší, ráda používám na noc i pleťové oleje kvůli hydrataci. Od Vichy jsem doposud nezkoušela žádný krém vzhledem k vyšší investici.

20. únor 2018
Komentář byl odstraněný

@zhalickova Vichy je opravdu výborná kosmetika. Doporučuji určitě vyzkoušet alespoň vzorečky v partnerských lékárnách 🙂

20. únor 2018

Ahoj, je mi 36 let, kosmetiku miluju a testuju již od 12 let ;) mám pleť mastnou, takže klasika, rozšířené pory, lesk. Vyzkoušela jsem plno krémů v drogerkach, lékárnách, parfumerkach, přímý prodej. Mám velmi slušný přehled a krémy, které si zamiluji ráda doporučuji dál. Od nočního krému očekávám zklidnění pleti, hydrataci, boj s vrásky a musí mi být příjemný.

20. únor 2018

Jmenuji se Michaela s v říjnu jsem se dostala do toho výjimečného klubu třicátnic, což moje hlava dlouho odmítala 🙂

Poslední měsíce už trávím doma, čekám totiž své vysněné první dítě. Takže jsem se zaměřila hlavně na přípravy a na sebe tak trochu kašlala a ráda bych to změnila, nikdy přeci není pozdě, ne? 😉

Odjakživa jsem strašná bledule, co má kruhy pod očima, no na kráse mi to moc nepřidává 😀

Ráda bych vyzkoušela krém, který by pomohl k oživení pokožky, kterou naštěstí netrápí žádné akné a ani nic jiného. Snad jen suchosti bych brala méně. Potřebovala by trochu víc hýčkat a rozmazlovat, to by si fakt zasloužila. Kdybych dostala možnost krém vyzkoušet, určitě by to byla ta správná cesta.

20. únor 2018

Už patřím mezi tricatnice😌a jak jsem tomu nevěřila, už začíná věk být znát. Pleť mám suší se sklonem k akne. A především velmi unavenou. Jsme matka 3deti do 3let, takže nejen pleť ale i já jsem velmi unavená, a ocenila bych kdybych se ráno probudila a nevydesila se při pohledu do zrcadla🤔 Od nočního krému bych potřebovala, aby se rychle vstrebal, pleť vyzivyl a projasnil. Nepoužívám příliš kosmetiky( no spis vůbec) takže sjednocení barevnosti pokožky v obličeji by byl super bonus.Jemna vůně, která by podněcovala chuť si lehnout a sklidnila bouřlivě myšlenky před spaním. .Bydlíme na horách takže můj obličej občas zkouší i tezke podmínky mrazu, větru a horského slunce. Těším se na Vás produkt😁

20. únor 2018

Milé dámy(a páni) z modrého koníka 🙂 když tak čtu komentáře všech maminek, společného máme opravdu hodně. Nevyspání, stres, málo času na sebe. To vše se může na pleti projevit. Já si ale myslím, že péče o pleť nemusí být složitá a zabírat hodně času. Stačí najít správné produkty k čištění pleti a následně k její péči a je to jednoduché. I já jsem hledala mezi levnými i hodně drahými produkty, až jsem skončila právě u značky Vichy. Hlavně řady s termální vodou a čistící gel je pro mě každodenním ranním i večerním rituálem a na pleti vidím, že jí prospívá, je nádherně prozářená a hebká. Další výrobky se u mě postupně zabydlují a ke správné péči o moji pleť, toho moc nepotřebuji. Jako každá maminka mám pleť občas unavenou, zašedlou, ale kromě toho je moje pleť místy sušší s mastnější T-zónou a citlivější. Takže ne každou kosmetiku snesu. Vichy je tak pro mě ideální a ráda bych tedy vyzkoušela novinku-noční krém. Ten jediný ideální, mi ještě chybí 🙂 A co čekám od nočního krému? Jako každá žena bych si přála, aby uměl obrátit čas a vymazat vrásky, ale spokojená budu, pokud bude dobře hydratovat, bojovat s vráskami a dodá mé pleti potřebnou výživu 🙂Je mi 32 let, to mi přijde neuvěřitelné, ale čas nezastavíme. 😉
#konik_testuje #test_slowage2

20. únor 2018

Dobry večer, je mi čerstvých 33 let a jsem maminkou 15 - ti měsíčního chlapečka. Moje pleť je spíše suchá, má sklony s začervenání, v tzv. T-zoně je pkeť smíšená. V okolí brady se mi sem tam objeví i akné - kdo by to čekal v mém věku?? Co od nočního krému čekám? Že bude ráno moje pleť hydratovaná, svězí a bude hezky vonět 🙂

20. únor 2018

Zdravím Vás je mi téměř 38let mám 4 děti (nyní jedno čerstvé miminko).
Moje pleť už vykazuje vrásky sice ne hluboké,ale pokud nepoužiji make-up je to dost viditelné.
Trpím hodně i pigmentovými skvrnami.
Únava pleti by potřebovala kvalitní výživu.
Očekávám, že pleť bude dostatečně hydratovaná, svěží a rozzářena.
Ráda bych testovala tento krém a podělila se s výsledky s ostatními maminkami,aby se při výběru kosmetiky lépe orientovaly a mohly si přečíst pravdivé recenze 😉

21. únor 2018

Jmenuji se Lucie, v prosinci jsem "oslavila" 32 narozeniny a v cervnu cekame nase prvni miminko/chlapecka. Pracovala jsem jako zdravotní sestra, takze stres, klimatizovane prostredi, nepravidelne stridani dennich a nocbich sluzeb. Po vySazeni antikoncepce jsem mela velike problemy s pleti a akne. S prichodem tehotenstvi se ale plet upravila, staram se o ni, ale je vyrazne lepsi, sussi nez byla, asi si telo uvedomilo, ze by melo dospet. Zacinaji se mi objevovat prvni vrasky, tak je na case, zacit pouzivat anti aging krem, tak proc nezkusit prave ten vas?! 🙂

21. únor 2018

Bude mi 36, mám jednoho syna. O pleť se starám už řadu let a stal se z toho pro mě velký koníček 🙂 vyhlásila jsem válku vraskám, pigmentovým skvrnám, suchosti i rozšířeným porům....A světě div se, zatím vyhrávám. Už vím, že je to hlavně o prevenci, pravidelnosti a soustavnosti, bez toho žádný krém zázraky nedokáže. Od Vichy jsem vyzkoušela už mnoho krémů a dalších přípravků a nyní používám denní krém slow age, který je naprosto skvělý, je lehký, pleť se po něm neleskne a je krásně hydratovaná. Moc ráda vyzkouším další, určitě stejně báječný produkt 😉

21. únor 2018

Dobrý den,sice mě není 30 let ,ale pouze 27 mám jednoho syna dvoletaka a vrásek už taky pár co mi život dal ale touto cestou bych chtěla i já testovat za moji maminku,která se od října léčí s rakovinou prsu a teď v breznu ji čeká dlouhá léčba a to ozařování má 62 let ,život neměla nikdy lehký přišla o manžela,tatínka,bratra o před dvěma lety i o maminku,znamky stresu se na ni podepsaly v podobě vrásek a unaveného a vyčerpaného obličeje.Tak bych ji chtěla udělat radost a třeba se i na ni jednou usměje štěstí.

21. únor 2018

Mé jméno je Katka - Hhranolka a je mi hezkých 34 let. Mám dvě holčičky 1,5 roku a 6 let. Takže můj koníček a celodenní zábava jsou děti. Moje pleť je hodně vysušená. Hlavně večer po koupání či sprše se cítím tak nějak jako seschlý pomeranč. Kůže je asi více citlivá, neboť mě občas po nanesení krému obličel lehce zaštípe - teda možná je to značkou krému, se kterou nejsem úplně spokojená a ráda bych změnu. Vichy jsem zatím ještě nezkoušela.

21. únor 2018

Jmenuji je Katka, jsem maminka 5 leteho synka a letos v srpnu mi bude 40, takze by se kremik hodil. Plet mam suchou, potrebuji hydratacni lehkou texturu. Ocenim prijemnou, spise malo vyraznou vuni. Od nocniho kremu ocekavam bohatou hydrataci pleti, ale bez mastného pocitu rano po probuzeni.

22. únor 2018

Proč právě já? Protože je mi 34 let a jsem maminkou 2 dětí a moje pleť si konečně zaslouží pořádný krém 🙂 takový, který mou pokožku, která je problematická (mastná t zóna, občas sklony k akné) trošku přes noc "opraví". A kdyby trošku vylepšil mé začínající vrásky (hodně krčím čelo, mhouřím oči), bylo by to úplně perfektní.

22. únor 2018

A proč to nezkusit? Také tedy připojuji svůj komentář... je mi 33 let, mám doma 1,5 ročního klučíka a během pár dní k němu přibyde další bráška, takže o zábavu (nejen denní, ale i noční) budu mít ještě dlouhou dobu postaráno a dostanu zabrat nejen já, ale určitě i moje pleť.... Vzhledem k tomu, že jsem doteď krémy na obličej téměř nepoužívala, svůj současný typ pleti dost dobře neodhadnu (doteď žiju v tom, že mám mastnou s akné, což už ale pár let neplatí🙂, tak je nejspíše čas na změnu... už si ji zasloužím🙂

22. únor 2018

Je mi 31 let a jsem maminkou roční dcerky, která je přes den zlatá, ale pořád má problémy s nočním spánkem a velmi častým buzením. Co se týče energie, pomáhám si dobrou kávu a zdravým jídlem, co se vzhledu týče, bojuji se zašedlou pletí a výraznějšími mimickými vráskami - a právě řešení těchto problémů od nočního krému očekávám. Jinak po porodu mám pleť spíše smíšenou, ale bez nějakých větších nedokonalostí.

22. únor 2018

letos mi bude 42 let a jsem mamkou tří synů a dcery. Je to krásné, ale náročné. Jen co dcera začala spát celou noc, tak starší synové občas jezdí za zábavou a vrací se v noci, takže opět spím jen na půl🙂 Používám přírodní kosmetiku, ale po 40 mám pocit, že by to chtělo nějaké oživení. Mám dlouhodobě tmavé kruhy pod očima a spíš normální až sušší pleť, začínají se mi dělat vrásky..., očekávám vylepšení a oživení pleti a taky trochu zpomalení "stárnutí".

23. únor 2018

Dobrý den, jmenuji se Alena, je mi 28 let a mám dvě děti, s kterými jsem doma.Starší dcera 4roky a mladší syn 13 měsíců.Jelikož náš syn vyžaduje v noci časté kojení, tak moc toho nenaspim a moje pleť je suší a unavená,nedávno jsem bojovala také s akné a kolem očí se začínají tvořit menší vrásky. Od krému Slow Âge očekávám zlepšení pleti,hlavně oživení a hydrataci 🙂

23. únor 2018

Ahoj, je mi 38let a s pleti mam problemy takrka od mladi. Podle okoli vypadam mlade, moje plet ale rika neco jineho. Je sucha, ale T oblast zase mastna. Rada bych vyzkousela krem, ktery dobre hydratuje, cimz zamaskuje pocinajici vrasky okolo oci, celkove plet sjednoti a misto suchych supinek ji rozjasni a pritom nezanecha mastny film. Jsem take maminka dvou kluku, petileteho a ctyrmesicniho, takze i proto dostava moje plet celkem zabrat🙂 Dekuji za precteni, Jana

23. únor 2018

Je mi 33 let a moje pleť vypadá opravdu hodně unaveně, už se objevují samozřejmě i vrásky...Bohužel mi chybí spánek a na pleti je to dost znát, také stres dělá své...

23. únor 2018

Je mi 28 let, mam 3 děti a čtvrté na cestě. Vzhledem k tomu, ze nepouzivam make-up, tak nektera rana vypadam jak po proparenym vikendu, takze bych ocenila nejaky krem, po kterem budu vypadat svěže a moje pleť bude zdravá a cista 🙂

23. únor 2018

Mně sice letos bliká u věku poslední s číslovka s 2 na začátku, ale to ničemu nevadí. I jako máma ročního rošťáka se snažím o pleť starat - denně očistit, použít krém a jednou za pár týdnů si dopřeju čištění od kosmetičky, která se mi snaží dát do kupy pleť po těhotenství a nyní již i po kojení - dodat hydrataci, jas a pročistit ji. Samozřejmě, jak přibývá věk, tak i starosti, objevují se mimické i věřířovité vrásky a od těhotenství nevím, co je relativně kvalitní spánek a hlavně v kuse...Momentáně synovi rostou zuby, takže ráno bezva kruhy pod očima a pleť unavená, zašedlá. V současné době mám smíšenou pleť se sklony k nedokonalostem a dehydrataci, takže mám na pleti i před 30tkou pupence, jizvičky a žádný jas. Ráda fotografuji, ale můj obličej moc fotogenický není, takže doufám, že mi u aparátu nepraskne čočka :D

23. únor 2018

Moc ráda bych tuto novinku otestovala, loni jsem používala sérum Slow Age a byla jsem moc spokojená.
Zima se blíží ke konci a moje pleť vypadá příšerně, je pravda, že se o ni moc nestarám 🙊, tak tohle by byl příjemný restart!

23. únor 2018

Ahoj jmenuji se Michaela a je mi 31 let. Jsem na rodičovské dovolené s mojí 17 měsíční dcerkou. Jsem s malou sama. Někdy mi dává pěkně zabrat, tak na péči o pleť nemám moc času. Mám spíše sušší pleť. Teď v zimě je to katastrofa. Váš krém bych ráda vyzkoušela. Kdy jindy najít čas na regeneraci pleti než v noci? Co očekávám od krému? Regeneraci pokožky, vypnutí vrásek, svěží vzhled.

23. únor 2018

Ahoj, jmenuji se Veronika, za 2 týdny mi bude 33 let a jsem maminkou 2 holčiček (2,5r a 8m). Jsou docela čile a mladší mě často nenechá vyspat tak, jak bych si v rámci možností (s nočním kojením) představovala.
Moje pleť je smíšená, mastná T zona a suchý zbytek, zejména v zimě je to extrém. Pleť jsem měla vždy problematickou, s akné. V těhotenství taky, po tehotenstvi je to lepší, ale občas nějaký pupínek je, plus mám póry s černými tečkami a póry jsou dost hluboké (kosmetičky se vždy divily když mi čistily pleť).
Od nočního krému očekávám, že mi sjednotí pleť, pleť bude vypadat svěží a odpočatá. A taky by mohl zmírnit vaky a cerne kruhy pod očima, ktere jsou zřetelnější po ne zrovna dobře prospané noci, třeba jako dnes 😉 A kdyby vyhladil i začínající vrásky u očí a na čele, byla bych opravdu nadšená.

24. únor 2018

Tak mě je čerstvých 40 🙄 a jelikož mám 15cti letá dvojčata a k tomu ještě raubíře 2,5 let,tak co je dostatečný spánek nebo vypnutí mysli a odpočinek neznám a dlouho asi nepoznám 😂 Ale jinak si myslím, že na svůj věk mám pleť pěknou. Ale po 40 citce prý jde všechno do...a ty moji puberťáci mi taky říkají ,,ty naše stará raketo ,,tak to asi zas tak růžové nebude 🤣 Pravdou je, že by to chtělo nějakou změnu krému a vyšší ,, údržbu,, 😂 přece jen vrásky začínají ťukat na zrcadlo.

24. únor 2018

Jmenuji se Renáta (32) a jsem maminka dvouletého kluka. Každý den spolu podnikáme milion věcí a abych to vše stíhala, chodím často pozdě spát, protože chci mít na další den vše připravené a uklizené. Někdy jsem už docela unavená a vidím to i na své pleti, volá si po delším spánku 🙂 Od krému očekávám to, že se ráno probudím a má pleť bude záři jako po osmihodinovém spanku! ❤️

24. únor 2018

Ahojky🙂jmenuji se Jana(jen mi tamprosim nerikejte😃)je mi 27 let a mam doma malou dracici Viktorii a malickeho 4 tydenniho andilka Tobiaska.Tento maly zazrak mi vsak dal v tehotentvi pekne zabrat a me telo je celkem zhuntovane,hlavne tedy vlasy a plet...plne kojim a tak vse dobre ze sebe dam svemu drahemu a tak pro me telo zbyde zase jen zbytecek😃nee neni to tak dramaticky😃kazdopadne moje plet je proste zvlastni,na obliceji se mi delaji supinky a misty suche fleky a zaroven i UHRY,nemuzu si namazat oblicej skoro nicim,jinak mi hned naskace x pupinku☹kvalitni spanek jeste momentalne urcite nehrozi,na to si zas budu muset asi tak 1-2 roky pockat a tak bych od nocniho kremu ocekavala,ze ackoliv skoro celou noc prokojim a delka meho spanku nepresahne tak 1,5 hodiny v kuse,tak si ho proste pred spanim namazu na oblicej,zavru oci a probudim se az tak v 8 rano svezi a hlavne krasna🙂kdyby to zabralo i na jine partie,ktere potrebuji taky poladit,tak klidne vyzkousim i vice kusu😃

24. únor 2018

Dobrý den, jmenuji se Simona a v prosinci mi bylo 30 let. Doma mám rok a půl starého průzkumníka Theodora a co jsem na mateřské dovolené, snažím se plně věnovat svému lifestylovému blogu www.kudrnaterano.cz.
Miluji design, módu a jako blogerka ráda zkouším nové kosmetické produkty. Jsem žena fotografa a dovolím si tedy tvrdit, že kvalitní fotka pro mě není problém - můžete se přesvědčit právě na mém blogu 🙂
Protože mám trochu problém s pitným režimem, řekla bych že moje pleť je lehce dehydrovaná. Můj snědý typ s sebou nese tu nevýhodu, že po jakémkoliv pupínku mi zůstane flíček, který ale po důkladné péči většinou časem zmizí.
Ideální noční krém by měl mít hutnější konzistenci, měl by jemně a příjemně vonět a po probuzení by pokožka měla být hydratovaná, rozzářená a po delším užívání by měl minimalizovat nedokonalosti pleti 🙂

25. únor 2018

Zdravím, jmenuji se Kateřina a 12. mi bylo 32. Dcerka se narodila v listopadu loňského roku a od té doby sleduji postupný rozklad své schránky =D Nejvíc to odnesly vlasy a nehty, ale obličej na tom také není nejlíp, kůže je napjatá, suchá a nos se vesele mastí dál... Kosmetice jsem nikdy moc nedala, ale psaní a focení, to je moje! Noční krém, aby splnil moje představy, by se musel krásně vstřebávat, aby se mi na obličej nelepily vlasy a aby neušpinil polštář. Ráno v zrcadle bych chtěla vidět svěží, hydratovanou tvář. Ideálně i po probděné noci =D

25. únor 2018

Hezký večer 🙂 Jmenuji se Zita a je mi 32 let. Jsem čerstvě maminkou 3 dětí a času není nazbyt. Spánek se mi v posledních týdnech na míle vzdálil a probdělé noci maskuji makeupem každý den, kdy vyrážím mezi lidi do školy a školky pro starší syny. Moje pleť vždy - a na tom se nic nezměnilo - spadala do kategorie normální pleti. Kdysi dávno, během všech těhotenství a i po porodech jsem nikdy neměla kožní problémy s pletí. Bohužel probdělé noci se vždy promítnou kruhy pod očima a unaveným vzhledem. Produkty značky Vichy používám a ráda bych vyzkoušela i tento noční krém v rámci testování na těchto stránkách. Od nočního krému očekávám, že ráno budu mít pleť projasněnou a hydratovanou - prostě takovou, jakou bych chtěla a nedostatkem spánku nemám 😀 Mým velkým koníčkem je fotografování a i když stále vášnivě fotím své děti pomilionté jinak, začínám se věnovat i produktové fotografii, což bych v tomto testování ráda uplatnila. 🙂

25. únor 2018

Ahoj holky, toto je oznámení o ukončění výběru.

V první řadě se vám chceme poděkovat za zájem, ženy již byly vybrány.

Po výběru, který proběhl, jsme vybraným uživatelkám zaslali interní poštu. To znamená, že ty, které byly vybrány pro testování, dostaly zprávu s pokynem co a jak dál. Označujeme vás všechny proto, abyste dostaly upozornění a věděly jste, že výběr proběhl. (všechny =vybrané i nevybrané)

Zapojte se i do dalších výzev a zkoušejte dál. Připravujeme jich hodně. 🙂

Každé jedné z vás zasíláme tři srdíčka. 🙂 ❤❤❤

Krásný den.

konik_testuje

@veverik_, @lvicek2000, @sunmilie, @oplatecka, @ithanka, @ajronka, @hadruska, @janaz22, @marcela8, @beruszka82, @cerlada, @polodelfin, @milikry, @pistalinda35, @iv3, @twoangels, @kveta1, @gumovamedvidka, @copinka, @slunina, @danask88, @alushkaa, @maruskaelsa87, @sluune, @odiva, @stepkaa, @medabeda74, @leneee, @daphney, @mr_falko, @puresin, @rmarci, @luonnatar, @kacakkv, @happyzuza, @mykolaapsi, @jane085, @kytttyna, @wedinka, @simkru, @mkrelo, @smuffynka, @agnes76, @stepanky, @lucieeva777, @sitemaka, @veinnna, @ela87, @luciska79, @zdenickka, @krteczech, @anielkha, @vejik85, @berenika39, @mufino, @bobulinka, @radkamorrisova, @mamkamarketa, @lucie8655, @brendamonique, @benca, @qintus, @icibici, @nici1, @denny27, @anitramov75, @whatty, @heheli, @astharoth, @ria35, @katynka1, @mosquito, @vevina14, @daniopl, @allynka, @klaraku, @alenka146, @panihk, @zdenninna, @zhalickova, @denikzaslouzilemamy, @aleenka1234, @michalelka, @ahoj123456, @hanule01, @simdan, @lutik, @brigitabazar, @lucie0777, @hhranolka, @kh, @roofie, @kosmosedmikraska, @blanchehanke, @niski, @alusa6, @rory_g, @lavazza, @shak29, @popelucha, @elinkal, @rottentocore, @verunka_korunka, @renda36, @renataamaty, @janickaavitecek, @simkaaac, @katsuss, @zebra2009

28. únor 2018
28. únor 2018

Dekuji ❤️

28. únor 2018
Komentář byl odstraněný

Začni psát komentář...

Odešli