konik_testuje
21. bře 2018
2153 

Vaše zkušenosti s BEBA Optipro Comfort 2

Aktualizace: 

recenze maminek na mlíčko BEBA Optipro Comfort 2 najdete tady

---

Maminky, které dáváte svým dětem kojeneckou výživu, co na jejím balení hledáte? Jaké jsou ty nejdůležitější informace, které vás zajímají? Ať je to dostatek vitamínů, nejlepší bílkoviny nebo probiotické bakterie, to vše naleznete v kojenecké výživě BEBA Optipto Comfort 2, kterou budeme testovat.

Co testujeme

Testovat budeme prémiovou kojeneckou výživu s bakteriemi mléčného kvašení L. reuteri, pro děti od 6. měsíce věku značky BEBA Optipro Comfort 2. Složení mléka je podpořeno 60 lety výzkumu mateřského mléka a je vyrobeno po jeho vzoru. BEBA Optipro Comfort 2 je balené v praktické plechovce, která směs dobře chrání před vzduchem a vlhkostí.  Odměrka je uložená v odděleném prostoru plechovky a tím poskytuje vyšší hygienickou ochranu. Díky průhlednému víčku můžete ihned vidět, kolik prášku ještě zbývá.

Obsahuje unikátní kombinaci složek:

  • OPTIPRO – základem mléka je speciální směs té nejlepší bílkoviny od Nestlé, vyrobené po vzoru mateřského mléka a přesně vyhovující nutričním potřebám dítěte.
  • Probiotické bakterie – L. reuteri které se přirozeně vyskytují v mateřském mléce a díky svým účinkům přispívají ke snížení průměrné doby pláče vašeho miminka.
  • Prebiotickou směs GOS/FOS.
  • Vitamíny a minerální látky - na podporu imunity obsahuje vitamíny A, C a D, železo a zinek, pro normální vývoj mozku pak kyselinu Alfa-linolenovou.

A ještě bychom vám chtěli říct, že kojení je nejpřirozenějším způsobem výživy kojenců. Kojenecká výživa by měla být používána na doporučení lékaře, je to potravina pro zvláštní výživu.

Koho hledáme

Hledáme 10 maminek, které se svým děťátkem mlíčko otestují. Děťátko by mělo být ve věku 6 až 12 měsíců. A protože na konci testování budete psát recenzi, hledáme maminky, které jsou otevřené a rády se podělí o své názory, jsou proaktivní a mají rády komunikaci s jinými maminkami u nás, na koníku.

Jak se zapojit

Chcete se svým mrňouskem otestovat toto kvalitní a oblíbené kojenecké mléko? Tak napište komentář, ve kterém uvedete, jaký je věk vašeho dítěte, stejně jako pár informací o něm, o sobě a vaší rodince. Nebojte se rozepsat, buďte smělé a kreativní.

Čas na zapojení se do testování komentářem máte do neděle 25. 3. a v pondělí 26. 3. vybereme maminky pro testování, které kontaktujeme interní poštou.

Držíme vám palce a přejeme hezký týden,

konik_testuje

#test_beba

Komentář byl odstraněný

Za nás Beba Optipro Comfort TOP! a bude to první volba i pro druhé 🙂

19. bře 2018

Zkoušela jsem mnoho mlicek pro malého až nám sedla beba ,rádi bychom se zapojili do testování 🙂 maly má 10 měsíců 🙂

19. bře 2018

Bebu jsme jeste nezkouseli bude nám 24.3. 6 mesicu rady bychom se zapojili do testovani. S Nutriolem, Hami, Sunarem nemame dobre zkusenosti. Maly je opravdu jedlik 🙂. Je to nase prvni mimco.

19. bře 2018

Nam jsou 3 měsíce a 2, týdny a už se koukám po nějakém mlíčku na do krmení tak by to byla paráda vyzkoušet beba.

19. bře 2018

Když jsem se u starší dcery rozhodla, že přestanu kojit, stála jsem u regálu s UM a absolutně nevěděla jaké vybrat. Na doporučení jsem sáhla po Beba a hned dceři zachutnalo a používali jsme ho až do dvou let. Nyní u mladší dcery, kreré je 10 měsíců zvažuji taky přechod na UM a ráda bych zůstala věrná námi osvědčené značce. Snad sedne i mladší, tak třeba testování vyjde 😊

19. bře 2018

Bebu používáme již od narození,jelikož jsem bohužel prodělala operaci prsou a tudíž jsem kojit nemohla.Nejdrive jsme používali bebu pro.Ale po té jsme narazili na beba optipro comfort 1 a byla to nejlepsi volba.Od té doby se nám problémy s bříškem vyhli obloukem. Dceři je 6 měsíců a ještě nebyla nemocná,je hravá a velice šikovná. A jestli je to mlíčkem?Netuším,ale dlouho dobu byla beba hlavní složkou její potravy. Takže to o něčem určitě svědčí 😉 Bebu jsem doporučila už mnohým svým kamarádkám a všechny jsou spokojené. A budu ráda,když otestujeme i bebu číslo 2.Urcitě budeme spokojeni jako jsme do teď a budeme i nadále doporučovat ostatním maminkám 😊

19. bře 2018

Naši A. je 9,5 měsíce. Na BeBe je od narození. Měli jsme Discharge a teď Bebu Optipro. Byla to naše první trefa toho pravého mléka 😉 Rádi vyzkoušíme Optipro Comfort 🙂

19. bře 2018

Ahoj, Bebu jsem vždy chtěl zkusit, ale neměla jsem odvahu měnit dosavadní mléko. Synovi je 11 měsíců 🙂

19. bře 2018

Bebu bychom docela chtely vyzkouset. Anezce bude 22.3.pul roku a zatim jsme na nutrilonu, ale nase princezna velmi rada zkousi nove veci tak sup do beby ☺ Je to hodna velmi aktivni holcicka ktera do pusinky strci kde co 😑 Treba beba mlickem bude trosku klidnejsi, napapanejsi a spokojenejsi

19. bře 2018

Našemu malému je teď 5 měsíců. Ve třech měsících na kontrole jeho váha zůstala stát, za 14 dnů zhubnul. Začali jsme dokrmovat bebou opti pro COMFORT a máme spokojené miminko. Brzy nás čeká "přestup" na BEBU 2, takže testování by se nám náramně hodilo 😊 pevně věřím, že mu bude chutnat stejně jako 1.

19. bře 2018

Sice stale kojim ale už musím dokrmovat a bebu jsem ještě nezkoušela malému je 7 měsíců 🙂

19. bře 2018

Tak naší holčičce je dnes 10 měsíců 😊zatím jsme kojili , ale už mm nestačí musíme zavést um.Tak by jsme rádi vyzkoušeli bebu😊Když jsme zkoušeli hami a sunar tak ji to nechutnalo a prskala to.Tak doufáme že beba by ji mohla chutnat 😊

19. bře 2018

Malemu bude za tri dny sest mesicu. Na UM je od svych tri tydnu a zatim jsme bohuzel nenasli mlicko, ktere by mu opravdu vyhovovalo. Bebu jsme ale jeste nezkouseli, takze radi vyzkousime, porovname s tim, co uz vyzkouseno mame a o zkusenost se podelime 🙂

19. bře 2018

Dnes je malému pravé 6 mesicu. Zatím používáme Nutrilon. Radi zkusíme něco nového, zkoušeli jsme různé mleka, Bebu zatím ne. Vždy jsme se ale vrátili k Nutrilonu. Tak třeba se presvedcime, ze toto mléko pro nás bude lepší 😊

19. bře 2018

Naše Eliška má 7 měsíců. Už v porodnici jsme dávali jako příkrm BEBU a u té jsme zůstali i po návratu domů. Z důvodu častých kolik jsme přešli na speciální BEBU při kolikách a tato se nám osvědčila. Bolení bříška velice brzy vymizelo. V tuto chvíli zvažujeme o přechodu na pokračující kojeneckou výživu a toto testování je pro nás veliká výzva. Velice rády se testování zúčastníme 🙂 .

19. bře 2018

Jelikož je nám už skoro osm měsíců, určitě bychom mlíčko rádi vyzkoušeli, jsme od ukončeného šestinedělí na um a bylo by fajn vyzkoušet i toto mlíčko.

19. bře 2018

Svou malou jsem kojila do 9 měsíce. Kojily bychom dál, ale jelikož má na cestě brášku, tak jsme museli přestat kojit a přešli jsme na kojenecké mléko. Teď je dceři 10 měsíců a stále jsme v testovací fázi mlíček. Proto by jsme se rády zařadily do testování, třeba by nám sedla právě Beba 🙂

19. bře 2018

Matějovi bude 11 měsíců a zrovna minulý týden jsme toto mlicko koupili poprve ( manzel popletl objednavku)a radi by jsme ho zkouseli a testovali dal.

19. bře 2018

Mam bohuzel na UM svoji druhorozenou dcerku, ktere ted bylo 7 mesicu. Kdyz jsem musela ze zdr. dubodu prestat koji (stejne jak prvorozeneho synka), sedlo dcerce az mlicko od Nestlé tj Beba Optipro. Dcerce krasne sedlo, chutna ji, nezvraci, brisko neboli a stolice v konzistenci jake ma byt... Beba optipro comfort bylo dalsi na seznamu testovaciho mlicka... Moc rady se s dcerou zapojime testovani a podelime se o sve zkusenosti 🙂 Zdravi Nela se Sofinkou!

19. bře 2018

Honzík má dnes 5 měsíců. UM jsme ještě nezkoušeli žádné, jelikož jsem plně kojila. Nicméně malej mi poslední měsíc a půl začal kojení bojkotovat, odmítá jíst a vzteká se. Nepřibírá, jak by měl, co týden chodíme k doktorce na převážení a ani zeleninové přikrmy a kaše nezabrali, jelikož od každého sní max. 30g(ml) a víc do něj nedostanu i kdybych se na hlavu stavěla. Sice jsem se snažila kojení zachránit, ale upřímně nervy mám jen jedny a jsem toho názoru, že radši spokojené miminko na UM, než plno stresu a slziček u kojení. Takže budu ráda, pokud bude možnost vyzkoušet Bebu, třeba to pro Jendu bude to pravé a zase budeme oba spokojení.

19. bře 2018

Náš druhý syn měl minulý týden pět měsíců, už přes měsíc mu dávám UM, ale ještě jsem nenašla tu která by mu nejspíš stoprocentně vyhovovala.. eď budu muset přejít na nějaké pokračovací mlíčko a přemýšlím jestli nezkusit právě zmiňovanou Bebu.. Malý zatím tolik nepřibírá, ublinkává a při tlačení ho pobolívá bříško.. Tohle jsem u staršího syna nezažila (nyní mu je 29 měsíců).. Možná by Beba byla pro nás to pravé 🙂

19. bře 2018

Alex byl vždycky hladový, však se taky narodil s porodní váhou, která překvapila i porodníky - měl o celých 680 gramů víc, než jaký byl ranní váhový odhad, a přiblížil se tak k pěti kilogramům. Nevadí. Všude se přeci píše o tom, že tělo matky je schopno vyprodukovat přesně tolik mléka, kolik miminko potřebuje. Kéž by to byla pravda. Přes snahu odborníků na oddělení šestinedělí, v nemocnici a později i pediatra můj malý velký chlapec nepřibíral tolik, kolik by měl. Tabulky? Na ty dá jednoduše vyprdnout, ale hladem křičící dítě ignorovat nejde. Od třetího týdne tedy dokrmujeme umělým mlékem.
Za šest dní bude Alexovi šest měsíců. Krásný věk, ke kterému se váže spousta pokroků a změn, co se ale nezměnilo je dokrmování. Částečně mě to mrzí, samozřejmě. Na druhou stranu, pokud si dovolím být trochu sobecká: můžu jít ven a nebát se, že by se manžel nedokázal o syna postarat a kvalitně ho nakrmit, přestože mlíčka moc neodstříkám. Leckdo by mohl namítnout, že nejednám správně, že tady přece musím být pro malého stále, že se musím víc snažit – jenže pokud bych se denně stresovala plačícím miminkem, situace by určitě nebyla lepší. Takhle doma vládne pohoda a klid, syn je spokojený. Jsem ráda, že jsme v tomto názoru s manželem za jedno.
Co se samotné umělé výživy týče, krmíme nyní konkurenční značkou. Avšak vzhledem k tomu, že jde o výrobek s označením „hypoalergenní“ a u nás doma frčí už i nějaká ta mrkev nebo dýně a brzy přijde jistě nějaká další dobrota, rozhodla jsem se po dokončení balení zkusit něco nového. U syna se zatím žádná alergie neprojevila (a snad ani neprojeví) a pediatr se vyslovil v tom smyslu, že za stávající situace je možné bez problému zkusit jiné mléko.
Rozhodnutá ještě nejsem, ani co se značky týče. Kdo ví, mohla by být BEBA Optipro Comfort 2 vhodnou náhradou?

19. bře 2018

Peťulovi bylo 6 měsíců a na UM je od 2 měsíců.Vyzkoušeli jsme několik druhů mlíček,ale nejvíc nám sedí Beba Optipro, však to je na něm vidět, buřtíčkovi našem 🙂 Již několikrát jsem uvažovala nad Bebou Optipro Comfort 2,ale nakonec jsme zůstali u Beby Optipro 2. Testování tohoto mlíčka je tedy super možnost ho vyzkoušet.Rádi se o zkušenostech podělíme s ostatními maminkami 😉

19. bře 2018

Memu synkovi Adamkovi je 6 mesicu a 2 tydny...jeho narozeni bylo dramaticke a nez jsme se poprve videli byl 2 dny u Apolinare..sice jsem se snazila kojit ale moc to neslo...vydrzela jsem 7 tydnu ikdyz jsem dokrmovala...a uz v porodnici dostaval Bebu..sice jsem zkusila i jina mleka ale vratili jsme se zpet k Bebe a nedam na ni dopustit.

19. bře 2018

Přemýšlím něm pro naše měsíční dvojčata 😊 jestli nebudeme vybraní, tak budu zvědavá na zkušenosti ostatnich 😊

19. bře 2018

Náš Tomík bude v sobotu slavit půl rok, nějak to letí. V porodnici nám dali jako příkrm Bebu Optipro 1 a u té jsme zůstali i po návratu domů, mléčko vyhovovalo a naštěstí malý netrpěl ani na prdíky, možná je to tím, že je to velký čipera a nevydrží chvíli v klidu. Od ukončeného 4. měsíce jsme začali s příkrmy, baští už pěkně, plazí se a objevují se náznaky lezení, moc ho vše zajímá a chce všechno zkoumat a osahávat. Mám už nakoupenou Bebu Optipro 2, budeme s mlíčkem dále pokračovat. Zajímalo by mne, jaký je rozdíl mezi Optipro a Optipto Comfort 🙂 ?

19. bře 2018

Ahoj, mám 7 měs. dcerku. Od narození máme problémy s výběrem správného mlíčka, zkoušely jsme Nutrilony různé druhy, Hipp, a vše s nějakým problémem (stolice). Až jako poslední variantu nám Mudr. předepsal Nutrilon Alergy care, který užíváme do ted ale na doporučení gastroenterologické poradny máme do konce března přejít na jiné mlíčko jako zkoušku zda již sneseme bílkovinu Km. Rozhoduji se mezi Hipp a Bebou. Že by?

19. bře 2018

Ahoj všem🙂Naše Julinka bude mít příští měsíc 6.měsíců a od 2.týdne života je na UM.Kojení se nám nedařilo a tak začalo období plné peripetií okolo výběru mlíčka,začali jsme na doporučení kamarádky mlíčkem s probiotiky konkurenční značky,protože malá od narození trpěla strašně na bříško,dali jsme tomu 14 dní,ale přišlo nám,že to mlíčko jí snad protěká,nepřibírala a byla neustále hladová a tím pádem i nervózní...řešili jsme to u pediatra a tak na radu doktorky jsme zkusili mlíčko z velehlasné reklamy,znenadání se to zlomilo asi na 14 dní,ale pak se vrátili neustále bolesti bríska,zacpa na stridacku s prujmem,neustaly plac,bylo to opravdu období hrůzy...tak jsme tedy zkusili mléko allergy při alergii ABKM,ani to po měsíci nepomohlo,malá začala trpět nechutenstvím a každé krmení byl boj jak pro ni tak pro mne,doma začala houstnout atmosféra...až už jsem nevydržela,že náš pediatr to nehodlá nijak řešit,tak jsme se jednoho dne rozhodli jet na pohotovost do nemocnice vevedlejším městě a tam nám paní doktorka doporučila jako poslední záchranu BEBU OPTIPRO COMFORT !!Budeme ji nesmirně vděční,protože nás ,,zachránila´´ a já se budu pořád tlouct do hlavy za to,že jsme po Bebě nesáhli hned napoprvé a zalekli se některých komentářů maminek na různých fórech,že jim nepomohla,opravdu je někdy lepší dát na vlastní instinkt a nenechat se ovlivnovat a říkat si,že co nevyhovuje jednomu,tak může druhému pomoct...Díky Bebě jsme se do měsíce srovnali,přestali jsme vyhazovat peníze za různé kapičky,čajíčky,homeopatika a vše se dalo tím správným směrem...plánujeme pokračovat i volbou č.2 a doufám,že nám bude na bříško dělat stále tak dobře jako doposud......takže BEBO DĚKUJEM!!!! A moc rádi se s tebou potkáme na testovačce.Krásný večer všem🙂

19. bře 2018

Ahoj, jmenuju se Andulka a je mi temer 5 mesicu. Jsem plne kojena, ale maminka mi zkousi davat UM, protoze jezdi do skoly. Zatim nemuze na vsechny prednasky, protoze mi do lahvace neodstrika tolik, kolik potrebuju. Tatinek mi obcas da Nutrilon, ale rada bych zkusila i jine mlicko, jestli neni lepsi 🙂. Takze kdyby se povedlo, budu testovat nejen ja, ale i tatinek a babicka 🙂)).

19. bře 2018

Hezký večer, v říjnu 2017 se nám narodilo první dítě - holčička. Bohužel malá krátce po porodu onemocněla a skončila na JIPce, takže se nám již nedařilo dále kojit :( Byla jsem z toho špatná - chtěla jsem pro své dítě jen to nejlepší a cítila jsem, že se jsem selhala. V nemocnici jí pak začali automatický dávat Bebu 1. Jako prvorodička jsem byla nezkušená a v oblasti umělé výživy naprosto neznalá. Řekla jsem si - když už s tím v porodnici začali a malé toto UM sedlo, tak s tím budu pokračovat i nadále. Po propuštění z nemocnice jsem tedy okamžitě utíkala koupit do obchodu Bebu. Netušila jsem ovšem, že není jenom "jedna" Beba 1 🙂)) Z regálu v obchodě na mě svítilo hned několik plechovek značky Beba s označením č. 1. Vůbec jsem netušila co mám dělat a co mám vzít. Běhala jsem mezi regály a četla zadní strany a vůbec netušila, která Beba by mohla být ta správná. Mám vzít obyčejnou Bebu, nebo Bebu Optipro nebo snad Bebu HA? Co bude pro malou nejlepší? Pak na mě vyskočila plechovka "Beba Optipro Comfort 1" - s dodatkem "po vzoru mateřského mléka"... snad možná i kvůli tomu slůvku "Comfort" nebo dodatku o mateřském mléku jsem po ní sáhla. A "sahám" po ní v obchodě doposud 🙂 Myslím, že jsem neudělala chybu a nelituji. Malé tato Beba krásně sedla, neblinkala po ní, chutnala jí a zasytí ji tak, že mi spinká celou noc až do rána. Naše dcerka bude mít 12. dubna 6 měsíců a mám v plánu pokračovat i nadále s Bebou Optipro Comfort - ovšem tentokrát již s číslem 2. Moc ráda se pak s ostatními maminkami podělím o své zkušenosti s tímto mléčkem 😉 Veronika

19. bře 2018

Krásny den 🙂 malá bude mít 2.4 6 měsíců a přemýšlela jsem nad změnou mléka a Beba mi přijde ideální ale ještě jsem neměla odvahu mlecko změnit tak doufám že už ji dostanu a dám ji s velice rádi by jsme otestovali 🙂 malá je jedlík 🙂 jinak proč nekojim nekojim z toho důvodu že se malá nepřisala už po porodu zkoušela jsem všelijaké polohy vše klobouček a i tak nechtěla mrzí mě to závidím maminkám které mohli kojit 🙂 hlavně že malá roste a budeme se těšit na vaši reakci 🙂 krásny den vám přejeme 🙂

20. bře 2018

Dobry den 😊 maličký v úterý 27.3.2018 oslaví 5. Měsíců na tomto světě 😍😍 od narozeni syna bohuzel kojeni neslo a od malinka je na HIPPU Bio Combiotik 1 nemame s nim zadne problemy jsme spokojeni “teda alespon ja jako maminka” jen mi posledni dny (tydny) prijde ze uz mu moc nechutna (silene se u krmeni krouti a uz nesni ani tu davku kterou driv spapal) asi to chce zmenu coz bychom mohli pres Vas vyzkouset BEBU 😊🍀 za mesic stejne najedeme na jakoukoliv stravu cislo 2 tak bychom radi vyzkouseli neco jineho abych jako mama poznala zda jsem s HIPPEM udelala dobre nebo ne 😊😊😊....Bebu pouziva spousta mych kamaradek ale zatim jsem nedostala zadne recenze ci poznatky i mlicku 🤷🏼‍♀️ Tak verim ze je lepsi to vyzkouset na vlasni “kuzi” a pro ostatni maminky udelat obrazek zda je mlicko vazne dobre 😊😊

Hezky den Sabina a Noisek 🍀🍀

20. bře 2018

Bebu jsme zatím nevyzkoušeli. Dcera má necelé čtyři měsíce a zatím stále hledáme nejvhodnější UM, po kterém by dcerka měla normální stolici a byla bez bolavého bříška. Tak bychom se rády zúčastnily Vašeho testování 🙂

20. bře 2018

Našemu "malému" bude brzy 10 měsíců. To přízvisko malý je v uvozovkách schválně, protože to u nás vypadá jako v té pohádce - sněd jsem mámu, sněd jsem tátu. Malému chutná snad všechno, až si děláme srandu, že nás sní. Plně na UM je od čtvrtého měsíce, kdy jsme vyzkoušeli několik značek, zatím je spokojen s Hami, ale pořád přemýšlím, jestli není něco lepšího. Proto bych ráda vyzkoušela Bebu, jestli přece jen nesedne lépe, protože se stolicí pořád trochu bojujeme. Stále dávám probiotika a byla bych ráda, kdybych nemusela.

20. bře 2018

Našemu Mireckovi je deset měsíců , už jsme vyzkoušeli mnoho značek ale s Bebou zkušenost zatím nemáme takže rádi porovnáme co když by byla lepší než mlicko které máme nyní a tak bychom se určitě o poznatky podělili

20. bře 2018

Tobiskovi je 7 měsíců a 14 dnů, dostaval v porodnici dokrm HiPP, nakonec jsme malému dávaly Nutrilon a nakonec asi od 2 měsíců jsem se pustila do správného výběru mléka a vybrali jsme právě toto mléko Beba comfort 800 gr. Neboť se mi zdálo, že ji málo a nechává a co dostal bebu se spíš přejídá )) Máme doma 3 děti a trápit se by bylo trápení pro všechny.Manzel by mne už nerad viděl bojovat a mít plačící hladové dítě. No co obě holky měli kdysi Nutrilon a výchova a správná máma nestojí nás kojením. Máme doma neskutečně smějící dítě a šikovné už stojí, leze a žvatlá. Jeho vývoj je excelentní až zasneme.
Posílám šťastné dítě číslo 3 s mlékem beba 2 opravdu doporučuji. Naš manekýn, by se určitě rád do tetování zapojil ;)

20. bře 2018

Male bude 6 mesicu za 21 dni, zhruba od druheho tydne je na um,prvni volba na bebu padla uz v nemocnici, kdyz nas pousteli, takze jsme s ni pokracovaly, jen jsme presly na comfort, bylo to lepsi na traveni. Je to moc hodne miminko a taky usmevave. Takze v bebe budeme urcite pokracovat.

20. bře 2018

Jmenuji se Andrea a jsem maminkou tří synů.Našemu třetímu synovi je 12 měsíců. I když by se mělo asi v tomto věku najet na mléko trojkové, zůstáváme přesto u dvojky, protože syn má po trojkovém hlad a nezasytí ho. Dle doktora to vůbec ničemu nevadí a tak bych ráda vyzkoušela toto mléko. Jelikož jsem syna krmila odsávaným MM do jeho 11 měsíců, tak stále hledáme, které mu sedne nejlépe. Díky své plánované operaci jsem syna byla nucena odstavit a ráda bych mu dala to nejlepší, co je možné. Od kamarádek jsem dostala kladné recenze, ale zatím jsem ho nekoupila. Zkoušíme již druhé mléko v pořadí a zatím mu nesedí... Moc bychom si s Martínkem přáli vyzkoušet toto nabízené mléko 🙂 Recenzi velmi rádi napíšeme a doložíme i fotografie 🙂

20. bře 2018

Dlouho lidmi měla problémy s otěhotněním a teď je malému necelých 9 měsíců a hned po narození skončil v inkubátoru kvůli omezenému dýchání. Tam jsem ho kojit nemohla a tak už od prvních dnů dostával UM od Beba. Po propuštění z nemocnice jsem se snažila o kojení, ale vyhrála jsem jen napůl. Takže i když byl nakonec částečně kojený, tak jsme vždy dokrmovali a Beba nás tak provází už od prvních dnů našeho vytouženého chlapečka. Dlouho jsme používali Sensitiv, protože měl problémy se zažíváním, ale teď měníme a chceme Optipro Comfort. Máme s touto značkou dobrou zkušenost, tak v ní chceme pokračovat. Je to naše první a nejspíš poslední dítě, tak mu chceme dopřát to nejlepší. Pravda je naše heslo,takže námi poskytnuté hodnocení bude na 100% pravdivé. 🙂

21. bře 2018

Beátka (7 měsíců) je zatím kojená a během dne již ji příkrmy. Sem tam už bychom ale s manželem chtěli někam zajít, abychom si udělali i čas jen pro sebe. Nevím moc, s jakým mlékem začít, tak by nám testování pomohlo, protože teď to pořád odkládáme. Aspoň bychom se s manželem konečně rozhoupali🙂

21. bře 2018
Komentář byl odstraněný
Komentář byl odstraněný

Náš Vojtík se narodil 11.8.2017 a plně kojený byl 4 měsíce (měli jsme problémy). Potom jsme začali s příkrmy a pomalu s umělým mléčkem. Bebu jsme ovšem ještě nezkoušeli, jsme však otevření všemu. Zejména náš Vojta je otevřený každé baště 🙂

21. bře 2018

Jsem mamina 7. mesicni Terezky, na UM je od narozeni, Hipp nam podavali uz v porodnici. Akorat, ze nam nesedl, tak jsme na Sunaru. Bebu jsme jeste nemeli a radi bychom vyzkousely.
Terinka je jedlik, sporada toho hodne 🙂 s

Sttarsi braska byl take na UM. Osud mi nenadelil moznost kojit, i pres veliky boj. Coz podle me neznamena, ze je to spatne hlavne, ze jsou briska mych milacku spokojene.

21. bře 2018

Rády bychom s Nikolkou vyzkoušeli, obal vypadá skvěle, složení se mi taky líbí. Mléko jsem si nechala doporučit od lékaře, proto jsem jiné nehledala, ale Vaše Beba mě opravdu zaujala. Nevyhovují mi papírové krabice.

Malá má aktuálně 10 měsíců, přešli jsme plně z kojení na UM. Niki je velice pozitivní a vnímavé dítě a jsem zvědavá, jestli by jí nové mlíčko chutnalo, protože co se týče jídla, je poměrně vybíravá, takže věřím, že pokud zaujme ji, tak potom všechny :D
Je to naše první dítě, proto vše kolem ní asi více řešíme.

Budeme se těšit, že budeme mít možnost s Vámi spolupracovat a mlíčko vyzkoušet.

Děkuji

21. bře 2018

Dnes je synovi přesně 6 měsíců a na UM je od narození. mateřské mléko se mi začalo vytvářet až 4 den po porodu a bylo ho pořád málo. Potom jsem 18 den po porodu musela podstoupit akutní a vážnou operaci ( v článku na mem profilu) a i to málo mateřského mléka definitivně skončilo. Prvních 14 dni života pil BEBU HA a poté jsme na doporučení prave tady na MK přešli na BEBU Optipro Comfort a synovi vyhovuje. Jen 1 týden v životě byl na mleku HIPP a mnohem více po něm zracel, takže BEBA je jednoznačně pro mě dítě nejlepší.
Od dneška poslednich pár lahviček UM 1 a bude se přecházet na 2. 🙂

22. bře 2018

Elišce je sice zrovna dneska jeden rok, ale myslím, že vůbec nic nebrání tomu dávat mlíčko Beba 2. Právě naopak je v něm dle mě stále víc živin, proto u něj vydržím. Nyní jsme na jiné značce, ale uvažovala jsem o vyzkoušení a proto bych se testování určitě nebránila. A Eliška určitě taky ne 🙂. Je to náš smíšek, ale občas i protivka. Ale tak to jsme i my dospělí a naše dětičky to mají na světě děsně složité. Vemte si jen to kolik toho musely zvládnout třeba za první rok 🙂

22. bře 2018

Moc ráda s naší Emmi otestujeme, pokud s dalším dítětem nebudu moct kojit tak zvolím opět Bebu 🙂

22. bře 2018

Ahoj, mám 3 syny (4,5r., 2r., 8měs.). Každý z nich alespoň jednou Bebu ochutnal. Vyzkoušeli jsme za tu dobu mléka různých výrobců. Upřímně, kupujeme ta, která jsou právě v akci. Některá se špatně rozmíchavají, jiná zas nadýmání a další tolik nezasytí. Ráda bych Bebu opět vyzkousela. Nejmladší syn se narodil předčasně a bohužel musí být dokrmován náhradní mléčnou výživou. Od narození měl PreBEBA Discharge. Kojila bych, a také se o to stále snažím, ale syn to odmítá. Nechápu proč a o to víc mě to mrzí. Takže, moc rádi znovu otestujeme 🙂

22. bře 2018

Bebu Optipro Comfort 2 jsem teď poprvé vyzkoušela s 9 měsíčním synem a nás je skvělá a klidně jí budeme testovat dál s vámi. 🙂

22. bře 2018

Bebu dávám malýmu od 4. týdne, kdy jsem musela přestat kojit, na doporučení kolegů z práce. Ondřejovi je čerstvě 6 měsíců a podle všeho je s mlíčkem nadmíru spokojenej ;) Takže když můžu doporučit, tak Bebu jedině, žádný potíže nebyly a nejsou, malýmu chutná a máme spokojený miminko 🙂

22. bře 2018

Dobrý den, i my nabízíme naše bříško 🙂 malý je narozený předčasně narozený a byl donedávna plně kojený, teď dáváme mlíčko 50/50 s Umělým, protože už přestávám bohužel kojit. jde mu 6 měsíců a čeká nás přechod na 2ku 🙂 už jsme prubly plenky a tak nabízíme, naše služby i pro mlíčko 🙂 záleží na tom, jestli si Beba troufá na naše rozmazlené bříško 🙂 😀

23. bře 2018

Zdravím nám je sice tři měsíce ale chci jen říct že malý je od narození na umělém mlíčku ( bohužel nešlo to ☹ ) a zkusily jsme toho dost a nic mu nesedělo bolelo ho bříško nebo blinkal prostě pořád nespokojený celé dny proplakal. Až když jsme začaly používat BEBU tak jsme spokojené miminko. 🙂

24. bře 2018

Dobrý den, synovi bude 8 měsíců a je zatím plně kojený. Chceme ale druhé mimi, tak ho budu odstavovat. Není bychom vyzkoušeli rádi, protože má citlivé bříško a nechci riskovat, že mu um nesedne.

24. bře 2018

Naše Terezka je předčasně narozená holčička, která má nyní 7 a půl měsíce (6 měsíců korigovaný věk). Byla silně hypotrofická a trpěla kolikama. Proto používáme Bebu Sensitive. Nyní je její stav podstatně lepší, proto uvažuji o přechodu na Bebu Optipro Comfort. Je to naše malá bojovnice, která si prošla spoustou zdravotních problémů, ale i přesto je to velmi aktivní a kontaktní mininko. Svou nedoslýchavost kompenzuje neuvěřitelnou pozorností a bystrostí. Nic ji neunikne. Já jsem 30 letá maminka, která má své první dítě a moc si péči o něj užívám. Dalším členem naší domácnosti je 5ti letý americký stafford Ary, který trpí ataxií mozku. Je to nemoc, která znemožňuje ovládání zadních končetin. Hlavou naší rodiny je manžel, který o nás všechny pečuje a drží nad námi ochrannou ruku 😉😁

25. bře 2018

Ahoj holky, toto je oznámení o ukončění výběru.

V první řadě se vám chceme poděkovat za zájem, ženy již byly vybrány.

Po výběru, který proběhl, jsme vybraným uživatelkám zaslali interní poštu. To znamená, že ty, které byly vybrány pro testování, dostaly zprávu s pokynem co a jak dál. Označujeme vás všechny proto, abyste dostaly upozornění a věděly jste, že výběr proběhl. (všechny = vybrané i nevybrané)

Zapojte se i do dalších výzev a zkoušejte dál. Připravujeme jich hodně. 🙂

Každé jedné z vás zasíláme tři srdíčka. 🙂 ❤❤❤

Krásné pondělí.

konik_testuje

@alilisi, @kaciska7, @baru2015, @michaste, @lucinkair, @zuzije, @majtinkajih, @brixavonpavli, @jozuzik1, @ivetaa94, @veruna109, @vvercik, @verrys, @petrazmetra1, @zuzankasimi, @zuzikuzlik, @michaelavopatova, @anavi111, @88nela88, @tesym, @soda365, @sobist, @hrncalova, @cipisek2017, @nasilia, @pavlabartova, @lenkagsxr, @veukubik, @lejla03, @verdasekuj, @neznama23, @sabinovotna, @irule86, @sirka1, @shelbinka, @nikinelinaty, @kacatko29, @andynka78, @prcek_s, @bah, @ginnyw, @jessuela, @veezez, @crejzy, @simcecz, @fijamimi, @jandulka26, @gingergia, @3liska, @denitek, @gabinkaja, @serginka, @malypetronius

26. bře 2018

Takže pokud nemám zprávu, tak jsem vybrána nebyla že? Škoda 😢

26. bře 2018

@andynka78 Ahoj, přesne tak. Maminky na testování vždy kontaktujeme přes interní poštu. Sleduj náš profil, připravujeme mnoho testování nejrůznějších značek. 🙂

27. bře 2018

A muzete alespon napsat vyherkyne, jejichz komentare byly ty vitezne? 🙂

27. bře 2018

Začni psát komentář...

Odešli