konik_testuje
22. říj 2019
990 

Domácí pomocníci True Life: Jak dopadlo testování odsávačky, teploměru a chůvičky?

Každé mamince se někdy hodí pomocníci, které jí usnadní péči o miminko a jeho zdraví. Občas stačí malé a jednoduché věci, které jsou velkou pomocí a vyřeší složité situace. O čem je řeč? Maminky z Modrého koníka se chopily testování bezkontaktního teploměru, chůvičky a odsávačky mateřského mléka značky TrueLife! Shrnuli jsme pro vás všechny jejich postřehy, klady i zápory testovaných produktů.

izzylka

Značka TrueLife vám přináší produkty z oblasti péče o zdraví, které usnadňují každodenní život. Jejich hlavním cílem je klidný spánek a zdraví všech členů rodiny. K tomu využívají nejmodernější technologie a všechny produkty jsou dlouhodobě a zároveň pečlivě testovány. Produkty TrueLife se stanou nedílnou součástí vašeho domova.

Odsávačka mateřského mléka Nutrio BP Electric

+ Tato odsávačka má pro maminky celou řadu výhod a jednou z nich je nízká hmotnost celého balíčku, takže si ji klidně sbalíte na cesty.

+ Ovládání je tak jednoduché, že seznámení s odsávačkou zvládnete i bez návodu. Jednoduše ji sestavíte a když je potřeba, tak ji během chvíle rozložíte a vyčistíte.

+ Během odsávání si klidně pusťte televizi a odsávačka vás nebude při sledování rušit. Maminky chválí totiž i tichou řídící jednotku.

+ Příjemným překvapením pro testující maminky byla jemná přísavka odsávačky, která krásně přilne ke kůži. Odsávání je bezbolestné.

+ Odsávání si můžete zpříjemnit masáží, která byla u některých testujících maminek velmi oblíbená.

+ Použití odsávačky není závislé na umístění elektrické zásuvky. Odsávačku si můžete nabít a na jedno nabití vydrží cca 90 minut.

+ Mezi mnoho dalších výhod patří: podsvícený displej, který ukazuje čas odsávání, program, úroveň odsávání a nabití baterie; design; kombatibilita s přechodkou na zásobníky mléka k uskladnění; protiskluzové nožky; odolné provedení plastů.

Jedna z maminek ve své recenzi píše: "Do testování jsem byla zařazena, přestože jsem při přihlašování do něj uvedla, že nejsem schopná manuální odsávačkou dostat ze sebe více než pár kapek mléka. To tedy bylo největší překvapení. Já, která jsem si myslela, že nemám odsávací prsa, jsem odsála mléka tolik, kolik bylo potřeba... Zvuk motoru v řídící jednotce není nijak rušivý, takže můžete klidně odsávat u telky i v divadle 😊. Podsvícený displej umožňuje odsávat v jakoukoliv denní i noční hodinu a přitom vás světlo neruší."

Minusem byla pro maminky především velikost nádobky na mléko (150 ml). Uvítaly by větší lahvičku.

- Displej odsávačky je citlivý na dotyk, takže se některým maminkám odsávačka omylem zapnula v nepravou chvíli.

Maminka fejfarka začala testování pečlivým omytím odsávačky a příslušenství: "Jako první jsem vyzkoušela, jaké je přednastavení. Tudíž jsem si vše, co přijde do kontaktu s mlékem, nejdříve omyla a pak začala odsávat. Balení odsávačky obsahuje lahvičku na 150 ml mléka. Musela jsem použít větší lahvičku, odsaji totiž vždy víc. Proto mi možná v balení chyběla redukce na jiný rozměr lahvičky."

narnell

Dětská chůvička v hodinkách TrueLife NannyWatch A15

Největší výhodou shledaly maminky obousměrné audio, díky kterému nemusí spěchat hned za děťátkem, když se probudí, ale mohou ho uklidnit pouhým hlasem.

+ Díky chytré funkci chůvička monitoruje teplotu okolí a vy můžete hlídat, aby nebylo miminku moc teplo nebo zima.

Chůvička TrueLife má noční vidění, proto vám nic neunikne, ani když je v dětském pokojíčku zhasnuto.

Chůvička se jednoduše nastavuje i ovládá. Nabíjení je možné i přes powerbanku. Baterka pak vydrží několik hodin i se zapnutým displejem. 

+ Další výhodou byla i možnost pustit děťátku ukolébavku z chůvičky. Hudba je klidná a příjemná.

Chůvičku si chválí maminka izzylka ve své recenzi: "Nebudu lhát, byla jsem jak malé dítě s novou hračkou 😂 Hodinky jsou s dětskou jednotkou spárované, takže se nemusí nikde nic nastavovat. Zapnete a hned vidíte, co se děje. Obraz je dobře viditelný, a díky automatickému nočnímu režimu, vidíte vše ve dne, v noci 😃"

"Protože synek odhazuje vše, co je v dosahu postýlky, umístila jsem dětskou jednotku na skříň cca 3 m od postýlky. Takže je vidět celá postýlka a kus naší postele, která je hned vedle. Má ohýbací hlavu (nahoru a dolů) a lze ji zavěsit na zeď," píše v další recenzi maminka t22d. 

"Dosah až 300 metrů - tak to je jediná věc, která mě zklamala. Dosah 300 metrů má jen pokud v cestě nestojí zeď nebo jiná překážka. U nás v baráku to zvládne sotva do přízemí, a u babičky vypadával signál už mezi vchodovými dveřmi 🤷🏻‍♀️ Ale po baráku nebo bytě je to úplně bezproblémové," popisuje izzylka také nevýhodu, kterou objevila.

izzylka

Bezkontaktní teploměr TrueLife Care Q7

Když se to vaše miminko začíná vrtět a chvíli neposedí, oceníte především rychlost bezkontaktního měření teploměru TrueLife.

+ Maminky chválily také paměť teploměru, která si zapamatuje naměřené teploty a nemusíte hodnoty lovit ze své hlavy.

Teploměr TrueLife měří nejen teplotu těla, ale změříte s ním i teplotu povrchů. Maminka ewon píše: "Měření teploty povrchu předmětu je také dobrá věc. Zkoušela jsem měřit vše co mi přišlo do cesty. Určitě to využijí maminky při koupání dětí, kdy si mohou změřit teplotu vody v koupeli, teplota vzduchu. Určitě i další využití, jako teplota jídla, mléka v lahvi a spoustu dalšího."

+ Displej teploměru je podsvícený, takže na naměřenou hodnoty vždy dobře vidíte.

+ Manuál k bezkontaktnímu teploměru je česky a lehce a rychle zvládnete nastavení.

+ Můžete si nastavit speciální zvukový signál v případě, že teploměr naměří vám nebo děťátku zvýšenou teplotu. Teploměr má také zvukový signál, který ohlásí konec měření. Ale nebojte se, zvuk je tichý a nevzbudí ani spící ratolest.

Výhody shrnuje maminka kristynkal: "Výborný je zvukový signál na ukončení měření teploty hlavně v noci (dítě nevzbudí a zároveň vím, že je doměřeno), v noci jsem ocenila také podsvícení displeje. POZOR! Zvukový signál pro vysokou teplotu je dost hlasitý - já jsem si nastavila vysokou teplotu 38 °C a pištělo to celkem dost. Paměť teploměru se mi osvědčila ráno - v noci jsem v polospánku si nebyla jistá, jakou měl Vojtíšek teplotu. Ráno jsem jen mrkla do historie a věděla jsem."

- Kristynkal zároveň uvádí, co vidí jako nevýhodu: "Ocenila bych nějakou krytku na část, která měří. Teploměr jsem brala s sebou na víkendový pobyt a bála jsem se, aby se nepoškodil."

Maminka ewon dodává: "Oceňuji rychlost měření, zvládá to i dvojčátka v pohybu. Když přišel manžel z práce, tak jsem si vyzkoušela, že pokud je pot na čele, tak výsledná hodnota je zkreslená, a nebo ani teploměr hodnotu nezměří. Pro takové případy v manuálu doporučují měřit teplotu za uchem a opravdu měřená teplota za uchem není zkreslená."

ewon

TrueLife pomocníci se osvědčily

Všechny 3 produkty - odsávačka, chůvička i teploměr dokázaly, že si zaslouží své pevné místo v domácnostech a mají maminkám co nabídnout. Jestli hledáte odsávačku, se kterou nebude odsávání nepříjemná povinnost, teploměr, se kterým vcukuletu změříte teplotu neposedným dětem nebo chůvičku, která vám umožní užít si bez starostí o děťátko chvilku pro sebe, jste správně u značky TrueLife

Všechny recenze maminek z Modrého koníka najdete ve fóru Vaše zkušenosti s produkty TrueLife. Jak probíhalo testování, to si můžete prohlédnout i pročíst pod #test_truelife

Pro všechny, které tentokrát nebyly vybrány na testování, ale zajímá je, jak dopadlo 🙂 Shrnuli jsme pro vás výhody a nevýhody produktů TrueLife 🙂 @2017martina, @20kveta, @3mama, @actiimelka, @adel_si, @adrianka1816, @adriankadani, @adusku, @ahatanka, @akirchnerova, @aktide, @andilekalis, @andinka97, @andrejkakubik, @andy254, @andynka78, @animali, @antilopkax, @areh, @asashley, @athyna, @barca198, @barcamoravcova, @barinkas, @barushet, @baruskagabuska, @barussska1, @basko206, @bbafy, @bednaluca, @bertoldina, @beruska125, @beruskaevuska1, @beruszka82, @betka09, @bjm87, @bucifalek_just, @caffelatte1, @charlottelotta, @chiara1990, @cibuliste, @coreprincess, @crazyduck85, @crazykat, @daffymommy, @dafnulka, @dancacechova, @danulle_, @dasa7x, @dasinaa, @denis85, @denisahradecka, @deniskaaa112, @deniskaka, @denny94, @didiprochazkova, @diginka1993, @dobro16, @domcuskha, @dzogobela, @elifida, @emdi94, @esterw, @eva1987, @evacavarova, @evushkaaa, @ewon, @farka, @fejfarka, @fouskovi, @gigi95, @girlplay01, @granynka, @hance89, @hanickaa7, @hanulka1989, @happyprcek, @happyzuza, @hela64, @hhranolka, @hllucie, @holkacekatelka, @hsopka, @irenos...rilla, @pashticka, @pavlavidenska, @peggushka22, @pekosek, @petaov, @petapetula89, @petat95, @petkabob, @petkasadelkou, @petra123321, @petracig, @petrakre90, @petrazmetra1, @petulaam, @petule_c, @phoebe8008, @pipetulaa, @popelucha, @popyna, @preiba, @psykorova, @radkon, @rebarborak, @renda501, @rendlik86, @rkozakova, @rottentocore, @rubicon_cube, @seety, @siille, @simix22, @sistersss, @slulunicko, @smajlicek007, @smekalovamo, @smuffynka, @snany, @snezenka26, @sobist, @sofinka005, @sprska, @szabickovi, @t22d, @tanakin, @tangerina, @tarien, @terchal, @teresitamamasita, @terez_sv, @terezabinkova, @terinavb, @theuska29, @tomickov92, @tonkat, @ukeke, @velas, @verabas, @verca5505, @verionka, @veronikaj85, @vesie, @vesper, @veverik_, @veverka.terka, @veverka55, @viktoriesarah, @vitalashko, @vladusa85, @vlahy, @vonrataj, @waloiss, @weronicaaaa, @wikki07, @xantista, @yenefer1, @zanda90, @zanri, @zdeni20, @zebra2009, @zelnahlava, @zemlu, @zrofka, @zuza2612, @zuzana1987zuzana, @zuzhe, @zuzina_m

22. říj 2019

Začni psát komentář...

Odešli