kocarkopedie
17. pro 2021
3236 

Nový kočárek Cybex Priam 4 - další novinka roku 2022

Ahoj,

v minulém článku jsem představila novinku od oblíbené značky Cybex, a to v podobě nového, elektrického kočárku e-Priam.

Dnes nesu další super zprávu! Dostaly se ke mně informace o novém modelu Priam 4, který by měl být k dostání už v polovině ledna 2022.

Lišit se od předchozího modelu Cybex Priam 3 bude v poměrně dost věcech. Vylepšením prošla nejen korba, ale i sportovní sezení, bezpečnostní pásy, jako i úchyt na držák nápoje, který je nyní výše u rukojeti.

Pojďme si tedy ty největší změny týkající se "korby a sportovní části" projít podrobněji!

null


Hluboká korba nového Cybex Priam 4

Korba získala zpátky hranatější tvary, na jaké jsme byli zvyklí u kočárků Cybex Priam 2018. Zároveň je korba uchycená na adaptérech, které se použijí i na autosedačku. Celá je tak položená cca o 10 cm výše. Dno je nyní odvětrávané a celková hmotnost je o 200g nižší! Rozměry zůstaly na délku stejné, ale na šířku má o 2 cm více.


Sportovní sezení nového Cybex Priam 4

Sportovní sezení je nově z jednoho dílu - už žádné složité navlékání potahů! Bohužel však nebude možné staré potahy navléknout na nový sporťák a opačně. Pokud tedy plánuješ koupit potah na Priam 3, je nejvyšší čas, protože výroba je již ukončena.

A co je nejlepší vychytávka? Jednoznačně rychlé připoutání pásů - jedním tahem, stejně jako má autosedačka. Za to opravdu palce nahoru!

foto zdroje


Mně se nový model Priam 4 líbí moc, a to hlavně výškové adaptéry u korby a snadnější připoutání - utaženení pásů. Cenově je na tom také stejně, k žádnému obávanému zdražování nedošlo! 🙂

Na konec mám ještě dvě zprávy, jednu dobrou a druhou špatnou. Začněme s dobrou - pro ty z vás, kdo se chystáte ke koupi modelu Priam 3, bude v nejbližších dnech možné zakoupit kočárek za výprodejovou cenu. Špatná zpráva je pro ty z nás (včetně mě tedy), kdo se chystáme kočárek prodávat, bohužel značně klesne jeho prodejní cena, jak to tak bývá s nástupem nového modelu.

Těším se na Tebe v kočárkopedii a v naší kočárkové poradně, kde s radostí a péčí zodpovídám všechny otázky ohledně kočárků a vše kolem nich.

Přeji krásný den a pohodové kočárkování.
Katka
Kočárková poradkyně Modrého koníka

#novinky

Hrozne by mě zajímalo, zda stará korba půjde na nový podvozek?

16. bře 2022

Začni psát komentář...

Odešli