RECEPT ZE ZÁŘIJOVÉHO FOOD, mnou upravený¨
listové těsto
2 vejce
ricotta
3 lžíce zakysané smetany
hrst bazalky
3 stroužky česneku
cuketa
150g čedaru
sůl, pepř
Postup:
Těsto vyválíme a vyložíme jím formu, propícháme vidličkou a zatížíme luštěninami a předpečeme cca na 10 minut v troubě na 200°C. Mezitím si nakrájíme na plátky cuketu, posolíme a necháme vypotit. V misce ušleháme metlou vejce, sůl, pepř, bazalku, česnek a přidáme ricottu se zakysanou smetanou a nastrouhaný čedar. Vše nalijeme na předpečený korpus, poklademe plátky cukety a pečeme do ztuhnutí.
@pajiskazemlyna už jsem dodala recept - je s ricottou 🙂 A je mňam 🙂
Není to takový ten s mascarpone a česnekem?