Inspirace u mého food guru @zzuzziik S dovolení, překopíruji, jen my jsme si k němu udělali rýži, místo šťouchaný brambor.
RECEPT
1 cibule nakrájená na klínky
1 stroužek česneku nakrájený na plátky
2 lžíce olivového oleje
300 g libového hovězího
1 paprika nakrájená na proužky
400 g konzerva sekaných rajčat
snítka rozmarýnu
hrst vypeckovaných oliv
sůl a pepř na dochucení
Na oleji osmažíme cibuli a česnek. Až zesklovatí, přidáme maso a osmahneme ho ze všech stran. Přidáme nakrájenou papriku, okořeníme a vlijeme rajčata. Pod pokličkou dusíme, až je maso křehké (pomáhám si papiňákem, tam je hotovo do půl hodiny). Podle potřeby můžeme přilívat horkou vodu. Nakonec vmícháme olivy a už jen prohřejeme.
Podáváme se šťouchanými brambory nebo (opečenou) polentou.
@klaire22 i já se pořád ještě učím:o) A ano, taky bych ocenila, kdyby se mi fotka z foťáku okamžitě přenesla do PC, kde bych si jí mohla prohlídnout na velkým monitoru:o) Ono to na monitoru vypadá jinak než na displeji:o) Kolikrát se mi stane, že nafotím, zkouknu na PC a běžím přefotit některý záběry, protože chtěj jinej úhel pohledu a nebo jinou clonu... ale je to časově náročný a dost pruda:oD
jsem ráda, že chutnalo 🙂
Klárko, můžu technickou? Jestli ne, smaž tenhle komentář a já si dám pokoj, jo?:o)) Maličko zvětšit hloubku ostrosti a víc ostřit na maso a ne na rýži, ta může být rozostřená.