RECEPT dle kuchařky Romana Vaňka 3 vejce 1 lžíce smetany (v receptu je tučná 31%, ale dala jsem 12% a bylo to také mňam) 20g změklého másla sůl, pažitka nebo petrželka na ozdobení
Postup: Vejce se smetanou lehce promícháme vidličkou. Na mírném ohni rozpálíme pánev, vylijeme na ni vejce a plochou vařečkou odškrabujeme ode dna. Jen co začnou vejce tuhnout, začneme po kouscích přimíchávám máslo. Odstavíme, osolíme, přendáme na talíř a ozdobíme pažitkou nebo petrželkou.
RECEPT dle kuchařky Romana Vaňka
3 vejce
1 lžíce smetany (v receptu je tučná 31%, ale dala jsem 12% a bylo to také mňam)
20g změklého másla
sůl, pažitka nebo petrželka na ozdobení
Postup:
Vejce se smetanou lehce promícháme vidličkou. Na mírném ohni rozpálíme pánev, vylijeme na ni vejce a plochou vařečkou odškrabujeme ode dna. Jen co začnou vejce tuhnout, začneme po kouscích přimíchávám máslo. Odstavíme, osolíme, přendáme na talíř a ozdobíme pažitkou nebo petrželkou.