pstruh česnek bazalka sůl kukuřičná mouka na obalení drcený kmín
Pstruha očistím, osolíme, vnitřek bříška vytřeme česnekem a bazalkou, obalíme v kukuřičné mouce smíchanou s drceným kmínem, vložíme do pekáčku, pokladem kousky másla a pečeme cca 25 minut.
Nevím proč, ale houby mám zažité jakože do protikvasinkové diety nepatří...Já je tedy nejím ani normálně, ale mám pocit, že zrovna houby můžou rozhodit střevní mikrofloru, že podporují růst kvasinek... Ale možná je to pocit?...
RECEPT
pstruh
česnek
bazalka
sůl
kukuřičná mouka na obalení
drcený kmín
Pstruha očistím, osolíme, vnitřek bříška vytřeme česnekem a bazalkou, obalíme v kukuřičné mouce smíchanou s drceným kmínem, vložíme do pekáčku, pokladem kousky másla a pečeme cca 25 minut.
Na grilovanou zeleninu
lilek
1/2 cukety
pórek
1/2 žluté papriky
1 žampion
2 lžíce oliv. oleje
1 lžíce pesta
sůl, pepř
Zeleninu nakrájíme na kousky, zalijeme olejem, pestem, osolíme, opepříme, vysypeme na pečící papír a zapékáme cca 20 minut.