Prsa očistíme, nasolíme - sůl vmasírujeme do masa a opepříme dle chuti. Pokapu olejem a nechám odpočinout v lednici cca 2-3 hodiny. Volská oka udělám, tak jak to mám ráda 🙂 Na oleji orestuji nakrájenou cibuli, když je zlatavá přidám plátky česneku a špařený špenát. Osolím, mírně podliji a chvilku podusím. Poté zaliji troškou rýžové "smetany", dochutím případně česnekem, solí a pepřem.
Mnaaam 🙂. Ja dala malemu kdyz uz byla kvasinka lepsi ke spenatu i jeden polentovy "knedlik", je to taky docela dobry 😉. Ale ted mame kvasinku zase nejakou aktivnejsi tak musime najet zase hlavne na zeleninu ☹
RECEPT
krutí prsa
čerstvý nebo mražený špenát
cibule
česnek
sůl, pepř
rýžová "smetana"
vejce
Prsa očistíme, nasolíme - sůl vmasírujeme do masa a opepříme dle chuti. Pokapu olejem a nechám odpočinout v lednici cca 2-3 hodiny.
Volská oka udělám, tak jak to mám ráda 🙂
Na oleji orestuji nakrájenou cibuli, když je zlatavá přidám plátky česneku a špařený špenát. Osolím, mírně podliji a chvilku podusím. Poté zaliji troškou rýžové "smetany", dochutím případně česnekem, solí a pepřem.