4 / 42
    Krůtí steak se "smetanovým" špenátem a volská oka

    RECEPT

    krutí prsa
    čerstvý nebo mražený špenát
    cibule
    česnek
    sůl, pepř
    rýžová "smetana"
    vejce

    Prsa očistíme, nasolíme - sůl vmasírujeme do masa a opepříme dle chuti. Pokapu olejem a nechám odpočinout v lednici cca 2-3 hodiny.
    Volská oka udělám, tak jak to mám ráda 🙂
    Na oleji orestuji nakrájenou cibuli, když je zlatavá přidám plátky česneku a špařený špenát. Osolím, mírně podliji a chvilku podusím. Poté zaliji troškou rýžové "smetany", dochutím případně česnekem, solí a pepřem.

    21. říj 2015

    Mnaaam 🙂. Ja dala malemu kdyz uz byla kvasinka lepsi ke spenatu i jeden polentovy "knedlik", je to taky docela dobry 😉. Ale ted mame kvasinku zase nejakou aktivnejsi tak musime najet zase hlavne na zeleninu ☹

    22. říj 2015