½ hrušky omyjte, oloupejte a nastrouhejte na hrubém struhadle. Nastrouhanou hrušku uvařte s trochou vody do měkka. Předem namočenou pšeničnou krupici vařte s mlékem do zhoustnutí (za stálého míchání alespoň 3 minuty). Smíchejte kaši s hruškou. Kaši m
@mickeyd tak to slyším poprvé. Ve spoustě časopisech pro děti typu Betynku odkud mám i nějaké recepty se běžně vaří ze sunaru pro děti, kterým nebyl rok. Nedělala bych z toho trágu 🙂
Mléko se nesmí vařit z důvodu, že při vyšších teplotách ztrácí obsažené prospěšné látky a vitamíny. Jinak to ničemu nevadí. Takže jak píše klaire22, každý podle sebe 🙂 Jinak moc šikovná inspirace...Váš jídelníček 🙂
ty to UM vaříš? ale to se prý nesmí :(