8 / 69
    Rozmixované brambory s kuřecími prsíčky a brokolicí :-) (malý brambor, 4 cm proužek prsou a dvě malé růžičky brokolice)

    krasna prace maminko, kde kupujes brokolici?

    18. led 2013

    @kokoska1408 Děkuju moc 🙂 Tuším, že jsem jí koupila v Lídlu 🙂

    18. led 2013

    @klaire22 dekuji, zitra chci taky malemu udelat brokolici, ale nevim jak je to z kvalitou brokolice v zime? Nejsem uplne cvok do BIO, ale chtela by jsem kvalitni zeleninu. Peoblem je kde ji v zime sehnat, ze??

    18. led 2013

    @kokoska1408 tak možná mraženou, to se říká, že zamrazují hned čerstvé, tak to by mohlo být kvalitní 🙂 taky nejsem cvok do bio,nevěřím na to. Myslíš, že ta brokolice z lídlu není kvalitní?

    18. led 2013

    @klaire22 myslim si, ze lidl ma kvalitni veci, hodne se toho dovazi z nemecka, ja normalne kupuji zeleninu a ovoce v Albertu, a hodne zeleniny jsem si v lete vypestovala. Asi koupim mrazenou a cerstvou a porovnam je? Uz se tesim na lete a na cerstve dobroty ze zahradky.

    18. led 2013

    @kokoska1408 já si právě na lídl nemohu stěžovat, celkově i v dTestu a různých spotřebitelských testech vycházejí výrobku z Lídlu hodně dobře, většinou do první pětky, tak si myslím, že i zelenina a ovoce na tom nebudou špatně 🙂 ale samozřejmě na domácí nemají 🙂já mám domácí jen jablíčka a pórek a bylinky v mrazáku 🙂

    18. led 2013

    @klaire22 my u nas prave lid nemame, tak ja nakupuji v Albertu, ale na vetsi nakupy nezdime do tesca ci kauflu, ale lidl je vedla kauflu tak tam asi kouknu. Me vloni chytla pestitelska manie, pestovala jsem vsechno co jsem mohla. Na zahradce jse makala jeste 2 dni pred porodem, kdy by me tak videl dr, asi by me uskrtil.

    18. led 2013

    Mam asi blby dotaz, ale to se vari kazda cast zvlast nebo se to muze dat do jedne vody?

    4. črc 2014

    @mumisek01 vše dohromady, vždy jsem si vše pokrájela na malé kousky, uvařila a pak rozmixovala.

    4. črc 2014