RECEPT: na marinádu - 2 vejce,2 lžíce plnotuč.hořčice, 2 lžičky sojovky, 2 lžičky polévkového koření, půl lžička soli a pepře, 2 lžíce solamylu. Maso naložíme nejlépe přes noc. Salát je nastrouhaná okurka, 2 mrkve a 1 kedlubna - lehce osolit, posypat salátovým kořením a zakápnout oliv. olejem.
ty mi dáváš!!!!!!
jak děláš tu domácí tatarku, zajímavé že ji máš bílou a já vždy takovou nažloutlou :(
@mickeyd já ji dělám někdy z kupované majolky, někdy z domácí. Tohle je z kupované, ale jsou tam přidané domácí nakládané okurky - najemno nastrouhané, najemno nasekaná cibulka, sůl, pepř, cukr, trošku hořčice dle chuti. Není to kupovaná tatarka 🙂
@klaire22 aha ale kupovanaá majolka je taky trošku dožluta 🙂
@mickeyd kupuji z lídlu 🙂 nic víc bych v tom nehledala 🙂
@klaire22 aha
uděluji řád zlaté vařečky!!! řízky měkkoučké a naprosto luxusní !!! mockrát děkuju za recept, inspiraci a nedělní žrádýlko🙂
RECEPT: na marinádu - 2 vejce,2 lžíce plnotuč.hořčice, 2 lžičky sojovky, 2 lžičky polévkového koření, půl lžička soli a pepře, 2 lžíce solamylu. Maso naložíme nejlépe přes noc. Salát je nastrouhaná okurka, 2 mrkve a 1 kedlubna - lehce osolit, posypat salátovým kořením a zakápnout oliv. olejem.