RECEPT: 16 kuřecích křidýlek, 1 velká cibule, 6 stroužků česneku, kousek čerstvého zázvoru, 3 chilli papričky, 8 lžic olivového oleje, 3 lžíce sojové omáčky, 2 lžíce medu, 1 lžička soli, ledový salát, rajče a zelená petrželka na ozdobu Kuřecí křidélka omyjeme a osušíme. Do mixeru si dáme oloupanou a pokrájenou cibuli, česnek a zázvor s chilli papričkou. Přidáme olivový olej, sojovou omáčku, med a sůl. Vše rozmixujeme na pastu. Pastou potřeme kuřecí křidélka a necháme v lednici do druhého dne marinovat. Marinovaná křidélka naskládáme na gril a grilujeme asi 10 minut po každé straně. Podáváme s listem ledového salátu a rajčetem, posypané nasekanou petrželkou. Jako příloha může být čerstvý chléb nebo například kokosová rýže se smaženou cibulkou.
RECEPT: 16 kuřecích křidýlek, 1 velká cibule, 6 stroužků česneku, kousek čerstvého zázvoru, 3 chilli papričky, 8 lžic olivového oleje, 3 lžíce sojové omáčky, 2 lžíce medu, 1 lžička soli, ledový salát, rajče a zelená petrželka na ozdobu
Kuřecí křidélka omyjeme a osušíme. Do mixeru si dáme oloupanou a pokrájenou cibuli, česnek a zázvor s chilli papričkou. Přidáme olivový olej, sojovou omáčku, med a sůl. Vše rozmixujeme na pastu. Pastou potřeme kuřecí křidélka a necháme v lednici do druhého dne marinovat. Marinovaná křidélka naskládáme na gril a grilujeme asi 10 minut po každé straně. Podáváme s listem ledového salátu a rajčetem, posypané nasekanou petrželkou. Jako příloha může být čerstvý chléb nebo například kokosová rýže se smaženou cibulkou.