@andelkaprdelka Tak jsem ho taky zkusila, je to mňamka, fakt 🙂
@klaire22 jéééé....ty si šikula...že je to "žravéé"?? 😉 mě to teda chutná moc... 😉
Tak ten určitě taky zkusíme 🙂
Neee, co mi to děláš? Takový chutě, co zase mám, a to jsem zrovna dojedla 🙂 Budu muset taky vyzkoušet.
@andelkaprdelka mě taky, já miluju boršč odjakživa, ten masový je luxusní, ale tohle je hodně dobrá varianta. Moc děkuji za recept, kočko 🙂
@klaire22 není vůůbec zač 😉 já ho taky miluju....mňam...
@andelkaprdelka no, zase ti projedu album, abych věděla, co udělám příště 🙂 tohle bylo opravdu velmi povedené 🙂
@klaire22 😀 😉 noo já sem na něj měla hroznou chuť....ale neměla jsem mašo...tak jsem to udělala bez a dááá se to 😉
@andelkaprdelka no, příště to udělám právě s tím mašem, a bude to určitě ještě větší lahoda. A s tím zelím je to teda mňamózní 🙂
@klaire22 noo já neměla ani zelíčko noo 😀 ale věřím....áá mám chuť na zelňačku...mnam 😀 😉
@andelkaprdelka jo, tak o zelňačce tu mluvím asi už 14 dní 🙂 ale když jsem viděla ten tvůj boršč, tak vyhrál ten.....ale taky se na ní chystám 🙂 hezky s orestovanou klobáskou, no mňamy 🙂
@klaire22 tak hurá do toho 😉 mňaaam
@andelkaprdelka až se spapá tohle, jdu do ní 🙂
@klaire22 taky jí mám v albíčku 😀 jen zase bez maša 😀 😉
RECEPT: Na oleji orestuji cibuli dozlatova, poté přidám na kostičky pokrájené 2 středně velké mrkve a restuji. Po chvilce přidám sterilovanou řepu, kterou jsem jen slila. Zarestuji a zaleji vodou a přidám kostku bio bujonu od alantury (hovězí). Vařím cca 10 minut, poté přidám 4 střední brambory nakrájené na kousky a zase vaříme cca 10 minut. Poté přidám 2 hrsti kysaného zelí a vařím dokud zelí nezměkne. Poté zahustím jíškou, dochutím solí. Na talíři servíruji se zakysanou smetanou. Lahoda.