RECEPT: Brambory oloupu, nakrájím na kousky, rozprostřu na plech, lehce posypu bylinkami a dám péct cca na 20 minut při 220 stupních. Pekáček dobře vymažu máslem, rozprostřu na něj lososa, kterého si osolím mořskou solí. lehounce opepřím a lehce posypu drceným kmínem. Vyskládám do pekáčku, na každý steak dám 2 tenoučké plátky másla a dám péct při 150 stupních na cca 15 minut. Lahoda!!!!
@andelkaprdelka a bylo to jako sen 🙂 na tom máslíčku je to lahoda 🙂
@klaire22 jojo já mám rybky nejradši na másle...sem tam bylinka a ....lahoda...(teče mi slináááá 😉 )
Zkus někdy na lososa sezam (ideálně namíchaný bílý a černý), moc dobrý:o) a pokud máte rádi kopr, tak kopr a trošičku medu (nebo javorového sirupu, ale fakt jen maličko).
@andelkaprdelka to já také 🙂 jsou pak tak jemňoučké, úplně se rozplývají 🙂
@klaire22 ano, ano, ano...
můžu se zeptat kam nejradši chodíte na rybičky, konkrétně na lososa?
mňááám.....musíme akutně pro rybičky...ááá ....vypadá to lákavě ..jako vždy 😉