ta paprika nezhořkne?
hned jsi mi udělala chuť na rybičku :-P
@kalkulantka to je dobře, to já ráda 🙂 rybička je zdravá 🙂
no já mám akorát tuňáka v konzervě, to taková mňamka nebude, ale asi si ho dám 😀
@kalkulantka i tuňák je fajn, i když čerstvá rybka, je čerstvá rybka 🙂
Mňam, milujeme pstruha na másle, ale tenhle recept taky zkusím 🙂.
Udělala jsem a dětem to moc chutnalo..děkuju za recept 🙂
Pred chvili jsme dojedli. Vyborny recept. Dekuji
RECEPT: Pstruha očistím, omyju, nasolím. Do bříška ho potřu česnekem. Na pánvi rozehřeju olej s plátkem másla, pstruha obalím ve směsi hladké mouky, 1/2 lžičky mleté slakdé papriky a 1/2 lžičky drceného kmínu. Smažím dozlatova cca 6 minut za každé strany.