55 / 180
    ♥Gnocchi s lososem a špenátem ♥

    RECEPT: Gnocchi orestuji na trošce oleje. Na jiné pánvičce orestuji na trošce oleje cibulku, poté přidám cca půlku balíčku špenátu a restuji. Přidám stroužek česneku, lehce osolím a přidám na kousky pokrájeného lososa. Restuji dokud není maso měkké cca 5 minut. Poté lehce zaliji smetanou (ale max. 100ml), nechám trošku zredukovat, případně dochutím ještě solí a česnekem a je hotovo 🙂 Jídlo za 15 minut na stole a je to teda velikánská lahoda a ještě je to zdravé 🙂

    3. pro 2013

    mohu se prosím zeptat odkud mate taliře ? Něco takoveho si představuju a nejak nemůžů sehnat za rozumnou cenu 🙂 Děkuju

    3. pro 2013

    @lucypuky Píšu to už asi po 100, ale napíšu to klidně i po 101 🙂 🙂 Jsou z Kiku, stál 79,- Kč 🙂

    3. pro 2013

    @klaire22 aha.. pardon jsem si to nikde nevšimla .. ale aspon vidite jak jsou krasne 😀 děkuju

    3. pro 2013

    @lucypuky to nic, já to nemyslela zle 🙂 Jen to píšu snad pokaždé, když sem vložím nějakou novou fotku 🙂 Jsou vážně krásné, to se musí nechat. Skoč do Kiku, mají tam i dezertní talířky, mističky, různé další nádobí např. na servírování pečiva, oliv, oříšků, omáček, apod.

    3. pro 2013

    @klaire22 jj pujdu mrknout uričte... dívala jsem se v Ikei a nic moc.. v lednu se stehujeme tak si chci pořídit nove 🙂

    3. pro 2013

    @lucypuky to chápu...já si nakoupila tohle, ale zrovna jsem chytla nekvalitní sérii, všechny hluboké talíře vyjma jednoho mi popraskali, tak sjem je musela reklamovat.....prý to bylo vadné od výrobce a stahovali to všude. Tak budu doufat, že je budou opět mít, ale už kvalitní 🙂

    3. pro 2013

    přestaň!!!

    3. pro 2013

    to bych mohla jíst denně

    11. pro 2013

    @klarajir já taky, je to fakt úžasný 🙂 Zítra se chystám zase na lososa, tentokrát půjde do trouby 🙂

    11. pro 2013

    @klaire22 tak se těším na foto 🙂

    11. pro 2013

    Předpokládám že gnoci nejdříve uvaříš a pak orestuješ (ještě jsem je nevařila takže se možná blbě ptám)špenát kupuješ zmražený v kostce nebo listy?

    29. led 2014

    @berev nene, gnochci nevařím, fakt je jenom orestuji 🙂 jsou krásně hotové a křupavé. špenát kupuji mražený v lídlu - mají ho v takových bobkách - nebo jak by to nazvala 🙂 pytlík stojí 20,- Kč.

    29. led 2014

    @klaire22 aha ale normálně na tom pytlíku když koupíš kupovaný tak tam píšou vhodit do horký vody a uvařit ne?

    29. led 2014

    @berev to píšou, ale já je nevařím, ale restuji. Tenkrát to takhle dělal Babica a je to vynikající, ty vařené nám už moc nechutnají, zato ty restované - to je lahoda 🙂

    29. led 2014

    @klaire22 vyzkouším 🙂 dám si tě do přátel a budu vařit podle tvých receptíků 🙂 od pondělí se chystám trochu hubnout tak musím začít vařit trošku zdravěji

    29. led 2014

    @berev neber si to prosím osobně, ale poslední dobou moc nepotvrzuji přátelství s lidmi, které moc neznám. Nezlob se, prosím. Stačí, když lajkneš můj fotoblog (paleček u mé fotky nahoře) a příspěvky, s novými fotky s jídly se ti budou taky zobrazovat 🙂

    29. led 2014

    @klaire22 v pohodě, já jen že mi nejde uložit to tvé fotoalbum nebo to nějak jde dát do mých oblíbených? Je super že uvidím nové příspěvky ale když zrovna budu potřebovat novou inspiraci tak si nevzpomenu na jméno 😀

    29. led 2014

    @berev právě, že když mě lakneš u mého fotoblogu - vlastně když na mě klikneš, tak hned vedle mé fotky je ten paleček, tak se ti budou všechny nové příspěvky ode mě zobrazovat 🙂 a jelikož jsem vařící maniak, tak mě budeš mít na očích skoro každý den, neboj 🙂

    29. led 2014

    @klaire22 tak jo, ale je blbý že tu nejde si třeba uložit někoho fotoblok tak já si tě lajknu 🙂

    29. led 2014

    Dnes jsem vařila a je to mňamkááááááá 🙂 Jen jsem místo lososa dala krůtí maso 🙂

    15. čer 2014