mohu se prosím zeptat odkud mate taliře ? Něco takoveho si představuju a nejak nemůžů sehnat za rozumnou cenu 🙂 Děkuju
přestaň!!!
to bych mohla jíst denně
Předpokládám že gnoci nejdříve uvaříš a pak orestuješ (ještě jsem je nevařila takže se možná blbě ptám)špenát kupuješ zmražený v kostce nebo listy?
Dnes jsem vařila a je to mňamkááááááá 🙂 Jen jsem místo lososa dala krůtí maso 🙂
RECEPT: Gnocchi orestuji na trošce oleje. Na jiné pánvičce orestuji na trošce oleje cibulku, poté přidám cca půlku balíčku špenátu a restuji. Přidám stroužek česneku, lehce osolím a přidám na kousky pokrájeného lososa. Restuji dokud není maso měkké cca 5 minut. Poté lehce zaliji smetanou (ale max. 100ml), nechám trošku zredukovat, případně dochutím ještě solí a česnekem a je hotovo 🙂 Jídlo za 15 minut na stole a je to teda velikánská lahoda a ještě je to zdravé 🙂