@hanka208 v kastrůlku si s vodou rozehřeji lžíci medu, přidám trošku soli, cca lžičku grilovacího koření a sušený česnek, ještě tou horkou marinádou zaliju křídla a nechám je v tom cca hodinu ležet. Potom dám péct a otáčím. Ale já se zapomněla u Elinky a tak jsem je trošku připálila :-/ Ale jinak je to vážně dobrota, já miluju, když je maso lehce dosladka a tohle je prostě bomba 🙂
Klárko, prosím tě, teď se zrovna chystám na ta křidýlka, kolik té vody tam mám cca dát? 🙂 To víš, blondýna 🙂 Díky
kdyby to někdo nechtěl tak medové, dá se marináda dochutit např. strouhaným zázvorem/sojovkou/limetkou
my k medu přidáváme ještě mletou skořici a to je taky lahoda. taky tohle miluju 🙂
Klárko jak je děláš? To musí být bašta 🙂