68 / 102
    Uvažuji, že pořídíme, ale zajímalo by mě, jestli opravdu funguje a jestli se to může mazat i miminkům. Budu ráda za všechny zkušenosti.

    myslíš, jestli to funguje na prdíky? Já bych řekla, že jo. Já jsem to malé mazala na bříško po koupání. A napodzim a v zimě je to dobrý i když mají rýmu, je to hodně aromatický, takže to pěkně protáhne nosík. Když byla hodně nachlazená, natřela jsem jí to i na prsíčka, jakože na průdušky a trošku jsem jí mázla i pod nos. Já jsem s tím spokojená. A ještě od Justu sprej Eucasol, to bylo taky bezva i pro dospěláky...

    7. bře 2012

    Vím, že ségra ho používala na obě děti, musí se ho dát teda úplně malinko, jinak se může osypat, ale chválila si ho.. Nejen na bříško, fakt i na rýmu, kašel.. Já ho používám i na sebe.. Na té vůni jsem závislá 🙂 A Eucasol taky můžu jen doporučit!

    7. bře 2012

    mám a používám hrozně ráda, vlastně používá celá rodina. Nedám na tuto mast dopustit!! Náš MAtýsek taky narodil 13.10:-) ale 2008 a už od malička jsem mazala a do dnes používáme. při rýmce na spánky a čelíčko a při kašli na hrudníček a zádíčka. Ale stačí opravdu malilinko. Jo a naše druhé miminko ( 7měsíců) se jmenuje Sofinka!!!! Hodně náhod nemyslíš😀DD přeji Vám všem hodně zdravíčka!!!!

    7. bře 2012

    Je to super používam jak na sebe tak na děti. Doporučuji

    7. bře 2012
    kikiss
    autor

    @nektarine Právě spíš kvůli té rýmě a kašli, na prdíky netrpíme. Tak to jsem ráda, že to pomáhá. 🙂

    7. bře 2012
    kikiss
    autor

    @janinous Tak to je super a na co jsou kapky Eucasol?

    7. bře 2012
    kikiss
    autor

    @paja1975 To jsou tedy náhody 🙂 Tak to ho určitě pořídíme 🙂 děkuju 🙂

    7. bře 2012
    kikiss
    autor

    @rkatka Super, děkuju 🙂

    7. bře 2012

    z netu: Vysoce antiseptické a antibakteriální schopnosti tohoto spreje využijeme při prevenci respiračních onemocnění, chřipek a nachlazení. Jeho ochlazující, uvolňující a odhleňující účinek však působí i v akutním stadiu. Žádoucího efektu dosáhneme rozprášením do vzduchu, inhalací do kapesníku, na svetr či hrudník anebo prostým nastříkáním na polštář. Přípravek se také uplatní při celkovém vyčerpání, nespavosti či nervozitě organismu, při cestovní nevolnosti, k pohlcování pachů a k úlevě dýchacích cest sužovaných sennou rýmou. Nosným plynem spreje je propan, který nepoškozuje ozonovou vrstvu atmosféry.

    7. bře 2012
    kikiss
    autor

    @janinous to zní dobře, pořád řešíme kašel a rýmu, tak to také vyzkoušíme 🙂 děkuju

    7. bře 2012

    @kikiss to nejsou kapky, to je sprej. Já jí ho třeba stříknu na plínečku látkovou a přehodím přez postýlku a v noci to dýchá (někdo to stříká na polštář, nebo jen tak do vzduchu v místnosti). Je to směs eukaliptu a dalších takových bylinek. Hlavně na uvolnění dýchacích cest. Koukni se na stránky justu, tam to určitě bude popsaný. Je to na muj vkus dost drahý, ale je to síla a fakt se nám ovědčil.

    7. bře 2012

    Nemáš zač, určitě budeš spokojená!!! 🙂 já si ho stříkám občas i když rýmu nemám..je to fakt příjemné 🙂

    7. bře 2012

    @kikiss Eucasol také dopuručuji!! Také máme a když je rýmka tak před spaním lehce stříknu nad postelý a malému se lépe dýchá. nebo lehce n a pyžámko, ale opravdu lehonce tak z 30cm. Jinak je to až nepříjemný. Já jsem v těhotenství inhalovala z kapesníku a super🙂

    7. bře 2012

    také používáme mastičku, hlavně při rýmě pod nosík a na spánky. Na tělíčko moc ne, malý má ekzém a kůžička hned reaguje, ikdyž máznu jen malinko. Eucasol sprej výborná věc na bacílky. V přes zimu v období chřipek dáváme Echinacina sirup, ale na to je Sofinka ještě moc malinká 😉. Až povyroste bude ji chutnat, náš si o něj říká sám. Posiluje obranyschopnost a dodává potřebné vit. přes zimu

    7. bře 2012
    kikiss
    autor

    @pavlafialova Davídek je také ekzematik, tak to asi taky pro něj nebude :(

    7. bře 2012

    @kikiss Na nosík a spánky je to bez problému, alespoň u nás. Na prsíčka a zádíčka, když je zahleněný tak dáváme dětský prsní balzám s eucaliptem na ten nereaguje. Je to detektivka vypátrat, co zabere a hlavně nezhorší ekzem. Osvědčil se i ten Echinacinový sirup, před zimu nemůže skoro žádné ovoce a tohle mu nevadí, ale je to celkem investice.

    7. bře 2012
    kikiss
    autor

    @pavlafialova a ten prsní balzám s eucalyptem je od jaké značky? Echinaceu jsem také dávala, ale neviděla jsem žádné zlepšení :(

    7. bře 2012

    @kikiss Balzám je od Aromatiky stojí asi 70,- Kč. Nám tenhle sirup zabral. Možná je to náhoda, ale hlavně se po něm neosipe a získá vitamínky z echinacey a ostružiny 😉

    7. bře 2012

    Ahoj, výrobky z Justu používáme už léta a úúúžasný! můžu jen doporučit.. Malé už je sice rok, ale tymián jsem používala od miminka, měsíčkovou mast, levandulovou, eucasol malé stříknu pokaždé do pokojíčku, když jde spát a když je nakřapaná, stříknu jí to na polštář..koření je taky bomba..

    7. bře 2012
    kikiss
    autor

    @pavlafialova Tak moc děkuju 🙂

    7. bře 2012

    Není zač, snad pomůže, když bude potřeba 🙂

    7. bře 2012

    máme doma, používám teda jen já zatím,ale taky mě napadlo jestli to může mimi, je to opravdu aromatické,Ale za sebe doporučuji, vytáhlo mě to z každé rýmy, bolení v krku, mažu na krk,na bolavé mandle, pod nos, do dvou dnů je pokoj!

    14. bře 2012

    na rýmu a kašel nepoužíváme nic jiného než tymiánku a prý to i na ty prdíky funguje, ale to nemám odzkoušené.

    16. dub 2012