kija
6. lis 2018
786 

Naše královské snídaně s BILLA Naše BIO

Když se na Koníku objevila výzva k přihlášení pro testování BILLA Naše BIO, neváhala jsem ani chvilku. Vaření mě baví, focení ještě víc a vymýšlet zdravé a jednoduché snídaně a další jídla, to je pro mě taková každodenní výzva.

Naštěstí k mé velké radosti jsem byla pro testování vybrána, a tak nic nebránilo tomu začít.

Prvním krokem bylo vyzvednutí 500 Kč poukázky v předem vybraném obchodě BILLA, což nebyl žádný problém, všichni byli milí a po ověření identity mi byla poukázka vydána.

Krok druhý, vybrat BILLA Naše BIO produkty v hodnotě poukázky a nakoupit. Do BILLA chodím poměrně často, jednak proto, že je jedním z nejbližších obchodů, ale též kvůli otevírací době, přehlednosti obchodu, sortimentu a také kvalitě potravin. 

Potraviny BILLA Naše BIO poznáte jednoduše. Všechny mají stejné logo, v regálech jsou ještě označené cedulkou s tímto logem.

Nevýhodou však je, jak jsem vzápětí zjistila, že zdaleka ne na všech místech cedulka je, takže pokud jdete produkty Naše BIO kupovat poprvé, mohou se hůře hledat.

Nejsem si jistá, které výrobky jsem přehlédla, ale i tak byl výběr slušný. V oblasti ovoce a zeleniny jsem si mohla opravdu vybírat (hroznové víno fialové i zelené, jablka, hrušky, banány, citrony, kiwi, avokádo, cherry rajčata, okurky, zelený salát, mrkev, červená řepa, česnek, cibule, cuketa). Výběr byl i mezi semínky, ořechy a müsli (slunečnicová semínka, Snídaně Inků, vlašské ořechy, mandle, kešu, směs jader ořechů, studentská směs, rozinky, Křupavé müsli s kokosem a čokoládou, Křupavé müsli s kokosem a medem). Vybírat lze i mezi celozrnnými moukami – pšeničná, špaldová, žitná, dále jáhly, cizrna, kukuřičná polenta, ovesné a pohankové vločky, žitný chléb, hořká čokoláda, čaje, třtinový cukr, javorový či agávový sirup, olej, vejce a další.

Pěkný výběr byl i mezi mléčnými výrobky – mléko, jogurty bílé i ochucené, cottage, tvaroh, zakysaná smetana, sýry a výrobky z kozího mléka.

Nakonec jsem vybrala, co jsem potřebovala, a i když mi nakonec poukázka nestačila, spokojeně jsem odcházela s taškou plnou dobrot.

Krok třetí – s BILLA Naše BIO zdravě snídat 🙂

Díky BILLA Naše BIO jsme si dopřáli k snídaním tyto úžasné dobroty:

1) sladké

2) slané

Pochutnali jsme si vážně na všem, jednotlivé recepty mám uvedené na svém profilu.

Co se týče kvality jednotlivých surovin, nejvíce spokojeni jsme byli s mléčnými výrobky. Plnotučné mléko manžel okomentoval slovy „Jako od krávy, jen není cítit.“ A ochucený jogurt s mákem a marcipánem jsem dokupovala několikrát, ale ani jednou nestihla samostatně vyfotit, jak rychle nám vždy zmizel 🙂 Osobně mi ještě moc chutnalo Křupavé müsli s kokosem a čokoládou a oboje tyčinky – Naturka Caribic a Naturka Staročeská, jako dělané na malou svačinku, navíc jako bonus stojí jen pár korun.

Vajíčka mě překvapila svou barvou, kdy na rozdíl od domácích mají žloutky mnohem světlejší barvu, ale na chuti jim to neubírá.

Ovoce a zelenina bylo čerstvé a chutné, jen cherry rajčata měla trochu méně výraznou chuť. Zato třeba hroznové víno bylo výtečné, sladké a šťavnaté.

Výhodou je, že všechny bio produkty máte pod jednou střechou, škála je opravdu pestrá a seženete zde tak potraviny pro spoustu nejrůznějších snídaní a dalších jídel, nevýhodou může být u některých Naše BIO potravin o něco vyšší cena než u jiných bio výrobků, u jiných mě naopak cena velice mile překvapila. 

Mezi BILLA Naše BIO produkty už mám své oblíbené potraviny a už si brousím zuby na vyzkoušení dalších produktů.

Celkově za mě jednoznačně 👍

Moc děkuji Modrému koníku a BILLA za možnost testovat ♥

#test_billa  

#recenze

Nádherné fotky a super recepty 👍

6. lis 2018
kija
autor

@narnell Mockrát děkuji 🙂

7. lis 2018

Začni psát komentář...

Odešli