kazzyy
18. zář 2019
381 

Jak mě Modrý koník opět potěšil

Byl to víkend když jsem okomentovala testování babydove 2 a vůbec jsem nedoufala že bych mohla být vybraná když jsem byla mezi posledními. A následující pondělí mi přišla báječná zpráva od modrého koníka a to že jsem byla na toto testování vybrána. Srdíčko mi zaplesalo.

Na konci týdne mi přišla SMS že mi bude doručen balík od MK, a přiznám se že jsem na to úplně zapomněla a to pak byla radost když kurýr zvonil, a jakou měli moje princezny radost ro bych vám přála vidět. 

Hned večer jsem jim vlásky i tělo umyla přípravkem na tělíčko a vlásky a jak byly holky rády, že je mydlím a po koupeli i mažu mlékem po koupely ani do pyžamek nechtěli. Tak jsme koupali den co den jen vlásky jsme každý den nemyly. Během testování se jejich pokožka krásně zjemnila. Holky si to zamilovaly a já musím kupovat jen tyto výrobky. 

Závěrem bych chtěla Modrému koníku moc poděkovat že mi umožnily testovat tento výrobek z řady babydove. A už se těším na další a další testování, třeba budu mít zase někdy štěstí 😘. 

P. S. Proč píši tak pozdě? Protože mi na mobilu neustále když jsem chtěla vložit fotku vždy vyskočila úvodní stránka 😔 nakonec to šlo 😉

#test_babydove2

#test_babydove

#recenze

Máš krásné okate holčičky☺

28. zář 2019
kazzyy
autor

@kesurka děkuji 😘

28. zář 2019

Začni psát komentář...

Odešli