katuuulka
13. říj 2019
744 

Recenze kosmetiky Dermedic

V den kdy dorazil balíček s kosmetikou Dermedic jsem končila svůj krémový půst. Jednou ročně se vždy rozhodnu a na měsíc odložím veškeré krémy a nechám svou pokožku odolávat veškerým živlům bez ochrany.

Byl to ideální start pro testování této báječně vypadající řady Hydrain3.

Ze začátku na mne bylo produktů příliš a nevěděla jsem který krém použít dříve. Proto jsem si pročetla pár rad a tipů. Nešlo mi na rozum jestli aplikovat večer sérum až po nočním krému či naopak. Takže jsem se rozhodla aplikovat sérum vždy po koupeli a noční krém těsně před tím než ulehnu. Po pár dnech jsem se do svého rituálu pěkně vžila a celou řadu sebou nyní vozím všude když vyrážíme přes noc.

Balení

Jak už jsem avizovala v předešlých recenzích tak balení je pro mne kladem. Regulace množství krému je velkou vychytávkou. Velikost balení je odhadem dostačující na dva měsíce poctivého mazání. Já aplikuji menší množství krému. V příbalových informacích je vše přehledně napsáno a obsaženo.
A teď již k samotnému hodnocení jednotlivých produktů.

Hydratační denní krém proti vráskám
Tento krém aplikuji každé ráno po snídani. Konzistence je akorátní, krém se dobře roztírá a rychle vstřebává. Akorát ještě po půl hodině mám pocit těžké pleti. To znamená, že stále cítím lehký filtr na obličeji jako by mi ztěžkla. Myslím si, že to zapříčiňují právě složky vyhlazující pokožku. Je to nejspíš jediná nevýhoda celé této řady.

Nicméně účinky tento denní krém proti vráskám má. Pleť se mi opravdu po dvou týdnech zdá vyhlazenější a pružnější.

Hydratační noční krém proti vráskám
Jak jsem psala tento krém aplikuji těsně před spaním a to až po pleťovém séru. Konzistence i účinky jsou srovnatelné s denním krémem proti vráskám.

Intenzivně hydratační krémový gel
Tento produkt mne mile překvapil. Nic jsem od něj nečekala, ale je mým nejoblíbenějším produktem řady Hydrain3. Má lehce namodralou barvu a perfektní konzistenci, takže nanášení není problém. Příjemné je, že pokožka je po aplikaci vláčná a chladivá. Přímo bych jej nazvala balzámem na pleť.

Hydratační pleťové sérum pro obličej, krk a dekolt
Toto sérum aplikuji večer po vyčištění pleti. Sérum je krásně vstřebatelné, ale špatně se aplikuje. Má sice hezkou skleněnou pipetu ale po nanesení na obličej sérum stéká a špatně se s ním manipuluje. Každopádně je po něm pokožka krásně hebká a hydratovaná.

Závěrem své recenze bych chtěla celé své testování shrnout.
U mne tedy zvítězil hydratační krémový gel a to nejspíš proto, že z celé řady pokožku hydratuje nejvíce. Opravdu na suchou pleť má až paralyzující účinky.

Po dvou týdnech každodenního používání je má pleť znatelně vypnutější a vypadá svěžeji než dříve.

Výsledky má řada Hydrain3 od Dermedic na výbornou. Celkově se tato řada testovala velmi dobře a já jsem vděčná za to že jsem mohla být součástí testovacího týmu.

#recenze #test_dermedic #zkusenosti_dermedic

Začni psát komentář...

Odešli