1 / 1

    Úplně tomu rozumím v práci my slíbili že budu moct chodit od půl osmé na ranní tak uvidím jestli to klapne

    19. pro 2023

    V jakém oboru? My se střídame, jeden rodič jde do práce brzy a vyzvedava, druhý vede a je v práci dlouho. Děláme oba osmičky, je teda fakt, že máme pružnou pracovní dobu. Ale zase do práce dojíždíme.

    19. pro 2023
    kate02
    autor

    @jipe já sháním cokoliv, co bude skloubitelné s dětma.

    19. pro 2023

    A co ve tvé bývalé práci?Tam to nejde?

    19. pro 2023

    @kate02 držím ti moc palce.já dostala v červenci po roce výpověď kvůli synovo nemocnosti.taky jsem myslela,že nebude reálné něco sehnat.a našla jsem hned na druhém pohovoru bezva práci s flexibilní dobou a skvělým šéfem.už jsem tam 3 měsíce. první nemoc jsme řešili po asi 2týdnech od nástupu.už při pohovoru jsem jim řekla,jak moc je syn nemocný.a i přesto mě vzali.určitě něco najdeš i ty.já hledala taky cokoli a klaplo to.myslím na tebe a držím palce.

    19. pro 2023
    kate02
    autor

    @baskervile bohužel, tam jsem měla smlouvu naurcito a skončila akorát když jsem šla na rodicak před 4 lety.

    19. pro 2023
    kate02
    autor

    @bessinka díky moc. A co děláš za práci prosím tě? Dcera je taky dost doma, sice nic vážného, jen kašel a rýma, ale prostě ten týden to chce, aby byla doma v teple. Pak většinou něco přes týden vydrží zdravá a kašle znovu. A velké prázdniny budou další perlička, protoze školka jede až posledních 14 dní v srpnu a hlídací babičky nemáme.

    19. pro 2023

    Jo to znam. Od cervence jsem byla nezamestnana a praci jsem nasla az v rijnu (mela jsem odstupne tak jsem byla aspon v klidu). Praci mam ted skvelou, strasne me to bavi, vedouci je naprosto uzasna, kolektiv taky super, pruzna pracovni doba. Jenze jsem nastoupila na urad v dobe kdy se propousti. Po kolegyni se teda uvolni misto o ktere bych mela zajem, ale vzhledem k tomu, ze propousti i kolegyne, ktere jsou tam plno let tak se obavam, ze se taky prihlasi a ja budu bez sance. Takze pravdepodobne budu opet hledat praci :-/

    19. pro 2023

    @kate02 dělám účetní.taky téměř nemáme hlídání,ale tady mš naštěstí jsou...

    19. pro 2023

    Ani nevíš jak ti rozumím. Hledám také od léta. K tomu malé město - de facto bez možnosti zaměstnání. Chlap dělá 12 tky.
    Kdybych mohla dělat od 6 tak už práci mám. Takhle bohužel bez šance.

    19. pro 2023

    @kate02 a co umíš? Pokud oslovíš zaměstnavatele, vyjde ti vstříc. U nás to tak je běžné. Zkus to. Držím palce

    19. pro 2023

    neházej flintu do žita, něco se objeví. Já už mám druhou práci na 1/2 úvazek a to jsem si myslela, že v našem (tak krizizovaném Karvinsku) nic není. A dokonce to mám jako "práci snů", můžu přijít kdykoliv, odejít kdykoliv, když nechci jít ráno, můžu odpo, .. pokud potřebuji, tak mám HO. Ani ve snu mně nanapadlo, že něco takového vůbec existuje. 🙂

    19. pro 2023

    Holky, zkuste napsat na facebooku na nějakou místní skupinku. Na našem malém městě to funguje, jakmile někdo napíše, že hledá práci nebo brigádu, hned se hrnou nabídky. Je mi jasný, že to bude v každým regionu trochu jinak, ale tady je spíš velkej problém najít zaměstnance, volných míst je spousta. Držím palce, ať brzo najdete!

    19. pro 2023

    @pavelkamat a dojíždět nemůžeš?taky jsme z malého města,tak dojíždím 30km.

    19. pro 2023

    @golla2 tak to máme dost podobně.gratuluju

    19. pro 2023

    @bessinka pojízdná jsem. Zkouším i okolí v dojezdové vzdálenosti.
    @evik19 tady se tedy nabídky moc nehrnou. Poptávka na FC nefunguje vůbec 😔

    19. pro 2023
    kate02
    autor

    @evik19 fb skupina je, ale tam jakmile dá člověk poptávku na stálou ranní nebo krátký úvazek, tak se mu arogantně vysmejí, protože taková práce tu je vzácnost.

    20. pro 2023

    @kate02
    @pavelkamat Tak aspoň držím palce s dalším hledáním a snad se brzo poštěstí.. Tady u nás je práce hodně a volných lidí asi tolik ne, takže fb funguje.

    20. pro 2023