katarina562
9. črc 2019
744 

Sunar gravimilk - moje zkušenost

Sunar gravimilk jsem začala užívat cca v mém 5tt a piju ho 2-3x do týdne. Ovšem pít ho můžete, i když se zatím o miminko jen snažíte nebo kojíte. Doplníte tak potřebné živiny. Hlavně kyselinu listovou, která je důležitá ještě před otěhotněním.

Jeho složení je opravdu pestré.

Obsahuje HOŘČÍK - který je důležitý hlavně na funkci svalů a nervové soustavy, JÓD - pomáhá při vývoji nervové soustavy plodu a má vliv na správnou funkci štítné žlázy, MLÉČNÝ TUK - vysoký obsah mastných kyselin a vitamínů A,D,E a K, KYSELINA LISTOVÁ - snižuje možnost výskytu vrozený a vývojových vad, VÁPNÍK - pomáhá udržet silné zuby a kosti, které mají tendenci se v těhotenství oslabovat, VIT. B2 - ten si tělo samo nedokáže vytvořit a je dobrý pro náš zrak, ŽELEZO - tzv. přenašeč kyslíku do mozku, srdce a jiných důležitých orgánů a velký vliv má i na naši imunitu, ZINEK - přispívá na sparávný vývoj nehtů, vlasů a pokožky a velký vliv má na imunitu.

Takže to by bylo ve stručnosti ke složení, které mě velmi nadchlo. Co mě překvapilo ještě více, je ta chuť. Když mě honí mlsná nebo mám chuť na kávu, tak ji dokonale zažene a uspokojí.

Připravuji si ho takto. Do hrnečku si napustím cca 250 - 300 ml teplé vody ale může být i horká z konvice. V tom rozmíchám 4 čajové lžičky gravimilku a vychutnávám si mléčnou až smetanovou chuť. U mě je naprostý favorit malina. Koupit se dá buď přes internet, nebo jsem ho viděla i v DM za nějakých 150 Kč.

Doufám, že vám tato recenze pomohla, a pokud by jste chtěli nějaké další, klidně si o ně napište do komentářů.

Autor komentář smazal

Taky piju nejradeji malinu.. Nevim jestli je to i tim, ze gravimilk piju, ale male bude pul roku a stalr plne kojime. Prikrm dam jen proto, ze mi to doporucil pediatr kvuli alergiim. Jinak mala prospiva nádherně. Kdysi to tu nekdo hanil, ze je v tom moc cukru ci co. Me ale neodradil. Stejne kazdy obcas zhresi sladkym, takhle si zamlsame a je v tom i nrco pro zdravi..

9. črc 2019

No, gravimilk je z více než půlky plnotučné mléko následované cukrem a maltodextrinem 🙄 také jsem ho v nevědomosti pila asi mesic, když jsem kojila první dceru ale teď už ani náhodou. (Mimo jiné jsem přibrala 2 kg). První dceru jsem plně kojila do půl roka a s příkrmy do roka a půl a druhou kojim už 17 měsíců a bez takovýchto cukrových "mnamek"

9. črc 2019

Začni psát komentář...

Odešli