kataol
4. čer 2017
385 

Testování vaginálních kapslí Gynimun

Ahoj 🙂 ještě jednou děkuji za možnost účastnit se testování, není to dávno, co se mi podařilo vyhrát jiné testování, takže o to víc překvapená jsem byla, že i tentokrát jsem měla štěstí. Abych v prvé řadě vysvětlila, proč jsem tyto kapsle chtěla zkusit.

Ve zkratce, měla jsem bohužel doktorku (už ji nemám), která mi na opakované záněty ledvin a krku dávala neustále antibiotika a to tak, že jsem měla třeba i po měsíci další atb a tak pořád dokola. Za rok a půl jsem je brala asi 10x a to dost nešťastně zamávalo s mou celkovou imunitou. Bohužel jsem byla hloupá a neřešila to, stejně tak doktorka, které jsem sice říkala o svých problémech "tam dole" i hore, nevzala krev, nepomohla mi, nevyšetřila mě, prostě nic.

Na gyndě mi doktor dal akorát další atb na kvasinky, protože to zhodnotil jako FAKT SILNĚ ZASAŽENÉ (někdy si říkám, že kdybych mohla, předepíšu si sama co potřebuju, protože jejich diagnózy mě někdy udivovaly). No atb zastavily svědění, ale kvasinky se vracely, stačil sex, s kondomem nebo bez, prostě bylo to tam. Někdy jsem sex vysadila i na měsíc, manžel se každý večer mazal, já taky, po dobu jednoho měsíce a stejně to tam pořád bylo.

Jasně, asi určitě to není problém jen dole, začala jsem se o to zajímat a problém byl evidentně v celém těle a projevovalo se to hlavně dole. Na štítné žláze mi z krve přišli na nedostatek vitamínu D, takže imunita příšerná, prostě se to sešlo všechno dohromady a já byla opravdu nešťastná.

Nemusím asi říkat, že sexuální život byl naprostá tragédie, celkově když už byl klid, měla jsem vždy nervy z toho, co zas při nebo po sexu bude a nástup kvasinek byl v podstatě hned nebo do druhého dne.

Když mi přišlo Gynimun, moc jsem na to nespoléhala, ale zárověň jsem se začla snažit omezit určitá jídla, která kvasinky podporují. Musím říct, že já nemám pevnou vůli a nejsem schopná držet dietu naprosto striktně, spíš opravdu omezit určitá jídla a uvažovat, co do sebe cpu, ale přikoupila jsem si i lapacho čaj, který je prý na kvasinky super a začla jsem testovat.

Balení je maličké, čekala jsem větší, asi proto, jak jsem už vyzkoušela všemožné výplachy, tablety, krémy, tak jsem čekala nějaké opět obří tablety na zavedení.

No příjemně mě překvapilo, že jsou maličké. Vypadají stejně jako orální probiotika. Přiznám se, že když jsem to viděla, měla jsem strach, ať si to nespletu a nesním to, protože už se mi jednou povedlo požít vaginální obří tabletu 😀 Neptejte se jak, prostě nejen v Americe se dějí nemyslitelné věci 😀

S testováním jsem počkala po menstruaci. Vybrala jsem všech 10 tablet, sex se konal, po prvním, s ochranou, jsem kvasinky cítila, ale bylo to asi tak v době třetí tablety, takže jsem byla zklamaná, ale hodlala jsem to zkoušet dál. Tablety jsem dobrala a překvapivě po dalším sexu, dokonce bez ochrany, nic... Čekala jsem, den, dva, tři a nic, prostě nic... Musím říct, že jsem to nečekala, je to vlastně necelý měsíc a stále jsem "čistá".

Já tedy můžu říct, že jsem fakt spokojená a velmi příjemně překvapená, dneska jsem si koupila další balení a chci si dát pro jistotu další kůru. Myslím, že to takto budu opakovat každý měsíc, jako pomoc to moje "pipča" určitě uvítá a já doufám, už se s potvorama kvasinkama nebudu setkávat tak často, v nejlepším případě vůbec.

Znovu ale dodávám, že určitě záleží i na té stravě, protože kvasinky fungují stejně jako když pečete buchtu. Potřebují mouku, cukr, mléko, aby přežívaly, takže určitě není na škodu tyhle složky vynechávat, popřípadě omezovat.

Tak snad tato recenze k něčemu někomu bude 🙂

Katka

#test_gynimun

Začni psát komentář...

Odešli