1 / 99
    Krkovička na medu se šťouchaným bramborem

    Mnam.. 🙂 muzu poprosit o recept ?

    12. črc 2015

    urřitě ...... krkovičku nakládám alespon na noc .... a dám si do kastrůlku asi decku světlého píva k tomu přidám 2- 3 lžíce medu a 1-2 lžíce hořčice to ohřeji tak aby se vše spojilo a pak přidám mletý pepř, sůl a steakové koření nebo koření na česnekovou krkovičku ........když je marináda vystydlá tak naleji na nakrájené maso na plátky a nechám uležet.... druhý den rozpálim pánvičku a zprodka orestuji( pokud maso pustí hodně šťávičky tak sleji do plecháčku) když je prudce opečená tak nalji zpět šťávu do pánve a popřípadě ještě lehce podliji vodou aby se udělala sosík....... no a k tomu si udělám přílhu dle chuti.......teď dělám nejčastěji nové brambory na plechu s bylinkama... místo šťouchaných brambor .....

    12. črc 2015

    ještě jsem zapoměla do marinády dát ještě asi lžíci oleje 🙂

    12. črc 2015