kacka125
12. lis 2019
305 

Recenze kosmetiky Mustela

Když jsem zjistila, že koník vybral na testování zrovna mého syna, byla jsem nadšená. Co si budeme povídat.... Ne všechna kosmetika mému synovi sedí a už se párkrát stalo, že jsme zaručeně zázračnou značku krému za čtyři stovky posílali do druhého kola potřebnějším (méně citlivým jedicům 😀 ). 

Tobík netrpělivě vyhlížel kurýra a balíček byl hned zabaven. Po rozbalení jsme našli krém na opruzeniny, tyčinku na tvář a rty, olej do koupele a krém na tělo. Ze začátku jsem byla lehce v rozpacích, jelikož produkty nemají český popis a francouzštinou opravdu nevládnu. Ale skvělý popis na koníkovi to vynahradil. 

Krém na tělo: krém má super konzistenci, voní (pro někoho možná až moc intenzivně) a docela rychle se vstřebává. Mně osobně ze začátku voněl až moc ale babičky se nemohly Tobíka načuchat 😀 já si po čase zvykla 😉 

Olej do koupele: ve vodě se olejíček lehoulince napění, skvěle rozpustí, opět jemně voní a hlavně po vytažení dítěte z vany je pokožka krásně hebká, jemná a není mastná. Olej se může používat i jako gel přímo na tělo což je pro nás lepší, protože Tobík má raději sprchování. Bonus pro mě je i to, že olej je biologicky rozložitelný a obal mohu recyklovat. 

Tyčinka na tvář a rty: Kdykoliv je venku trošku studenější počasí, vrátí se syn s opravdu hodně červenými líčky. Zkusila jsem ho tyčinkou "objet" důkladně. Tvářičky i rty. Bohužel tyčinka opět výrazně voní a testovaný neodolá a ochutnává 😀 Vliv na zažívání nezpozorován žádný.

A poslední v balíčku byl Krém na opruzeniny. Když dorazil, říkala jsem si, že ho asi ani nerozbalíme. Syn je čerstvě bez pleny a já jako naivní matka si myslela, že opruzeniny souvisejí jen s plenkou. Bohužel. Tak jsme otestovali i krém na dupu a byla jsem příjemně překvapená. Opruzeniny do večera zmizely a to jsme s tímto dřív měli hodně velký problém, protože nic nezabíralo.

Tobíka jsem začala mazat od 29.září kdy dorazil balíček. Bohužel v tu dobu už měl na předloktí ložiska hodně suché kůže. Místy to začalo praskat. Po pravidelném mazání se fleky lehce zlepšily. Sice bezprostředně po namazání má ložiska na rukou opravdu výrazné a hodně červené (do deseti minut má svou normální barvu) ALE nebolí ho to, přestalo mu to praskat a sám si donese  krém, že chce namazat. Na opravdu výrazné výsledky jsou dva týdny asi krátká doba ale věřím, že při delším používání se suchá kůže opravdu zlepší. I teď jsem ráda za alespoň malé pokroky které jiné konkurenční značky nedokázaly.

#recenze 

#test_mustela2

Začni psát komentář...

Odešli