Když jsem zjistila, že koník vybral na testování zrovna mého syna, byla jsem nadšená. Co si budeme povídat.... Ne všechna kosmetika mému synovi sedí a už se párkrát stalo, že jsme zaručeně zázračnou značku krému za čtyři stovky posílali do druhého kola potřebnějším (méně citlivým jedicům 😀 ).
Tobík netrpělivě vyhlížel kurýra a balíček byl hned zabaven. Po rozbalení jsme našli krém na opruzeniny, tyčinku na tvář a rty, olej do koupele a krém na tělo. Ze začátku jsem byla lehce v rozpacích, jelikož produkty nemají český popis a francouzštinou opravdu nevládnu. Ale skvělý popis na koníkovi to vynahradil.
Krém na tělo: krém má super konzistenci, voní (pro někoho možná až moc intenzivně) a docela rychle se vstřebává. Mně osobně ze začátku voněl až moc ale babičky se nemohly Tobíka načuchat 😀 já si po čase zvykla 😉
Olej do koupele: ve vodě se olejíček lehoulince napění, skvěle rozpustí, opět jemně voní a hlavně po vytažení dítěte z vany je pokožka krásně hebká, jemná a není mastná. Olej se může používat i jako gel přímo na tělo což je pro nás lepší, protože Tobík má raději sprchování. Bonus pro mě je i to, že olej je biologicky rozložitelný a obal mohu recyklovat.
Tyčinka na tvář a rty: Kdykoliv je venku trošku studenější počasí, vrátí se syn s opravdu hodně červenými líčky. Zkusila jsem ho tyčinkou "objet" důkladně. Tvářičky i rty. Bohužel tyčinka opět výrazně voní a testovaný neodolá a ochutnává 😀 Vliv na zažívání nezpozorován žádný.
A poslední v balíčku byl Krém na opruzeniny. Když dorazil, říkala jsem si, že ho asi ani nerozbalíme. Syn je čerstvě bez pleny a já jako naivní matka si myslela, že opruzeniny souvisejí jen s plenkou. Bohužel. Tak jsme otestovali i krém na dupu a byla jsem příjemně překvapená. Opruzeniny do večera zmizely a to jsme s tímto dřív měli hodně velký problém, protože nic nezabíralo.
Tobíka jsem začala mazat od 29.září kdy dorazil balíček. Bohužel v tu dobu už měl na předloktí ložiska hodně suché kůže. Místy to začalo praskat. Po pravidelném mazání se fleky lehce zlepšily. Sice bezprostředně po namazání má ložiska na rukou opravdu výrazné a hodně červené (do deseti minut má svou normální barvu) ALE nebolí ho to, přestalo mu to praskat a sám si donese krém, že chce namazat. Na opravdu výrazné výsledky jsou dva týdny asi krátká doba ale věřím, že při delším používání se suchá kůže opravdu zlepší. I teď jsem ráda za alespoň malé pokroky které jiné konkurenční značky nedokázaly.
Začni psát komentář...