1/2 šálku vody slité z plechovky cizrny (aquafaba), příp. vody z uvařené cizrny, ale to jsem nezkouśela 3/4 cukru (dala jsem asi polovinu množství klasického moučkového, jeden skořicový třtinový a zbytek rýžového sirupu) - autorka receptu uvádí, že s nižším mnoźstvím cukru jí piškot klesnul a se sirupem mi sníh zase hodně řídnul, nechtěla jsem tentokrát moc riskovat 🙂 3/4 šálku hladké špaldové mouky 1 lžíce kakaa 1 lžička prdopu
Vodu z cizrny vyšlehat na tuhý sníh, přidat cukr a ještě šlehat, vmíchat mouku s kakaem a práškem do pećiva a dát péct do vymazané formy, zkusit špejlí
"Ozdobeno" vyšlehanou kokosovou šlehačkou (Cocomas s trochou rýžového sirupu) a borůvkami
Recept byl na formu 17cm, takže ve 20cm byl poměrně nízký, ale jako svačina nám to stačilo 🙂 a byl moc dobrý
https://coconutcraze.wordpress.com/2015/11/02/a...
1/2 šálku vody slité z plechovky cizrny (aquafaba), příp. vody z uvařené cizrny, ale to jsem nezkouśela
3/4 cukru (dala jsem asi polovinu množství klasického moučkového, jeden skořicový třtinový a zbytek rýžového sirupu) - autorka receptu uvádí, že s nižším mnoźstvím cukru jí piškot klesnul a se sirupem mi sníh zase hodně řídnul, nechtěla jsem tentokrát moc riskovat 🙂
3/4 šálku hladké špaldové mouky
1 lžíce kakaa
1 lžička prdopu
Vodu z cizrny vyšlehat na tuhý sníh, přidat cukr a ještě šlehat, vmíchat mouku s kakaem a práškem do pećiva a dát péct do vymazané formy, zkusit špejlí
"Ozdobeno" vyšlehanou kokosovou šlehačkou (Cocomas s trochou rýžového sirupu) a borůvkami