Téméř úplně podle @katyxqhttps://www.modrykonik.cz/blog/katyxq/album/v-s... , jen jsem dělala dva nízké korpusy do forem 20cm a 23cm (hrnek 350ml), které jsem slepila výborným malinovým džemem St. Dalfour, polila polevou z čokolády a kakaového másla, do ní přilepila maliny...zdobeno stejně jako v originále - 2 balení dobŕe vychlazené šlehačky Cocomas, ta tedy srabácky oslazena prosátým moučkovým cukrem, na sirup jsem neměla odvahu, šleháno na střední otáčky docela dlouho, ztuhla krásně, držela i v teple na stole, jediný problém byl, že pŕi zdobení nejdříve chrstne kokosová voda a pak teprve jede o to hustší šlehačka, než jsem na to přišla, kropila jsem si dort vodou a nadávala 🙂 Dort je poměrně hutný, ale i pro smrtelníka dost chutný 🙂
Téméř úplně podle @katyxq https://www.modrykonik.cz/blog/katyxq/album/v-s... , jen jsem dělala dva nízké korpusy do forem 20cm a 23cm (hrnek 350ml), které jsem slepila výborným malinovým džemem St. Dalfour, polila polevou z čokolády a kakaového másla, do ní přilepila maliny...zdobeno stejně jako v originále - 2 balení dobŕe vychlazené šlehačky Cocomas, ta tedy srabácky oslazena prosátým moučkovým cukrem, na sirup jsem neměla odvahu, šleháno na střední otáčky docela dlouho, ztuhla krásně, držela i v teple na stole, jediný problém byl, že pŕi zdobení nejdříve chrstne kokosová voda a pak teprve jede o to hustší šlehačka, než jsem na to přišla, kropila jsem si dort vodou a nadávala 🙂
Dort je poměrně hutný, ale i pro smrtelníka dost chutný 🙂