Do nádoby zelenina (mrkev, petržel, celer, jablko), trochu hořčice, trochu hnědého cukru, podlito bílým vínem, na to ochucené plátky krkovice, trochu vody, aby omáčka a zapnuto na stupeň LOW asi na 8 hodin, poslední dvé hodiny HIGH, protože se večeře blížila a nebylo hotovo 🙂...pak rozmixováno (nedala jsem ani smetanu)
Není to slavnostní svíčková, kterou mazlíte 3 dny a ohromíte příbuzné, je to naśe oblíbené všední jídlo, děláme i z krůtího masa, podáváme i s rýží...
Do nádoby zelenina (mrkev, petržel, celer, jablko), trochu hořčice, trochu hnědého cukru, podlito bílým vínem, na to ochucené plátky krkovice, trochu vody, aby omáčka a zapnuto na stupeň LOW asi na 8 hodin, poslední dvé hodiny HIGH, protože se večeře blížila a nebylo hotovo 🙂...pak rozmixováno (nedala jsem ani smetanu)
Není to slavnostní svíčková, kterou mazlíte 3 dny a ohromíte příbuzné, je to naśe oblíbené všední jídlo, děláme i z krůtího masa, podáváme i s rýží...