Těsto moc vysoké, jinak dohrá 🙂 Těsto: 500g mouky (250g celozrnné špaldové, 100g chlebové pšeničné, 150g hladké špaldové) 1 lžiice olivového oleje 1/2 kostky droždí Špetka soli Voda
Vypracovat tešto a nechat kynout v lednici 24hodin, rozmačkat na plech (toto mnoźství na dva necelé plechy, na jeden plech je tlustá), obložit, péct na 250 st horkovzduchem
Těsto moc vysoké, jinak dohrá 🙂
Těsto:
500g mouky (250g celozrnné špaldové, 100g chlebové pšeničné, 150g hladké špaldové)
1 lžiice olivového oleje
1/2 kostky droždí
Špetka soli
Voda
Vypracovat tešto a nechat kynout v lednici 24hodin, rozmačkat na plech (toto mnoźství na dva necelé plechy, na jeden plech je tlustá), obložit, péct na 250 st horkovzduchem