Na cibulce orestovaná a podušená zelenina (zde mrkev, květák, patizon, pórek, rajče), při dušení podlito červeným vínem, promícháno s těstovinami. Prsa osolit, opepřit, nařezat kůži ne do masa, dát na suchou rozpálenou pánev nejprve kůží dolů a postupně upéct na vnitřní teplotu min. 57st (kvůli Fandovi jsem nechala 60 a pak ještě odpočinout, ale i tak byla mírně růžová a dobrá), nechat odpočinout na prkénku a pak teprve krájet, štávou z prkénka po krájení přelít porce
Na cibulce orestovaná a podušená zelenina (zde mrkev, květák, patizon, pórek, rajče), při dušení podlito červeným vínem, promícháno s těstovinami.
Prsa osolit, opepřit, nařezat kůži ne do masa, dát na suchou rozpálenou pánev nejprve kůží dolů a postupně upéct na vnitřní teplotu min. 57st (kvůli Fandovi jsem nechala 60 a pak ještě odpočinout, ale i tak byla mírně růžová a dobrá), nechat odpočinout na prkénku a pak teprve krájet, štávou z prkénka po krájení přelít porce