Porce králíka pomazat hořčicí a omotat slaninou, nechat přes noc rozležet, pak opéct na tuku ze všech stran. Zeleninu (mrkev, celer, pórek, kedlubna, jablko, cibule) orestovat s kořením , maličko osolit, do zeleniny vložit opečené porce, zalít bílým vínem a nechat zprudka odpařit, pak dle potřeby dolít vodu nebo vývar, stáhnout oheň a pomalu dusit bez dozoru doměkka.
Porce králíka pomazat hořčicí a omotat slaninou, nechat přes noc rozležet, pak opéct na tuku ze všech stran. Zeleninu (mrkev, celer, pórek, kedlubna, jablko, cibule) orestovat s kořením , maličko osolit, do zeleniny vložit opečené porce, zalít bílým vínem a nechat zprudka odpařit, pak dle potřeby dolít vodu nebo vývar, stáhnout oheň a pomalu dusit bez dozoru doměkka.