Hezké rolády a bramboráky umí moje máma a ne já 🙂...ale chuťově to bylo výborné, na Fandu až moc výrazné, takhle slané jídlo normálně nejí...
Roláda: vykostěné a rozklepané králičí hřbety rozložit na alobal, potřít hořčicí, poklást schwarzwaldskou šunkou a na cibulce orestovaným a česnekem ochuceným listovým špenátem, nesolit vůbec, i tak je to dost slané...pomocí alobalu zamotat a utáhnout, obalit další vrstvou alobalu, péct na 175st cca 80minut, pak rozbalit a dopéct asi 15minut zeshora
Salát: ve slupce uvařené brambory opéct na olivovém oleji, přidat pokrájená sekaná rajčata a petrželku, před podáváním promíchat s čerstvými rajčaty a pokrájeným ledovým salátem
Hezké rolády a bramboráky umí moje máma a ne já 🙂...ale chuťově to bylo výborné, na Fandu až moc výrazné, takhle slané jídlo normálně nejí...
Roláda: vykostěné a rozklepané králičí hřbety rozložit na alobal, potřít hořčicí, poklást schwarzwaldskou šunkou a na cibulce orestovaným a česnekem ochuceným listovým špenátem, nesolit vůbec, i tak je to dost slané...pomocí alobalu zamotat a utáhnout, obalit další vrstvou alobalu, péct na 175st cca 80minut, pak rozbalit a dopéct asi 15minut zeshora
Salát: ve slupce uvařené brambory opéct na olivovém oleji, přidat pokrájená sekaná rajčata a petrželku, před podáváním promíchat s čerstvými rajčaty a pokrájeným ledovým salátem