Špíz: krůtí prsa marinovaná v bylinkách a citrónové šťávě, kuřecí játra, slanina (Fanda neměl) - pečeno pod grilé v troubě ze všech stran, potíráno glazurou z hořčice a medu (Fandův špíz jen minimálně) Salát: vařená červená čočka ihned ochucená vinným octem, citrónem, solí a pepřem, přes noc namočené kešu ořechy, na drobné kostičky pokrájená červená paprika a na poslední chvíli vmíchaná rukola (tu Fanda občas plive) Brambory: uvařené a rozšťouchané s cibulkou usmaženou na sádle a s čerstvou pažitkou
Špíz: krůtí prsa marinovaná v bylinkách a citrónové šťávě, kuřecí játra, slanina (Fanda neměl) - pečeno pod grilé v troubě ze všech stran, potíráno glazurou z hořčice a medu (Fandův špíz jen minimálně)
Salát: vařená červená čočka ihned ochucená vinným octem, citrónem, solí a pepřem, přes noc namočené kešu ořechy, na drobné kostičky pokrájená červená paprika a na poslední chvíli vmíchaná rukola (tu Fanda občas plive)
Brambory: uvařené a rozšťouchané s cibulkou usmaženou na sádle a s čerstvou pažitkou