Pomazánku z vepřového masa dělá máma na všechny rodinné sešlosti a zdobila i náš svatební "raut" ...dneska jsme ji měli jen tak k večeři 🙂
Maso (krkovici, plecko, bůček dle oblíbenosti a oožadované tučnosti) osolit, opepřit, okmínovat, zasypat cibulí, přidat česnek a zalít tekutinou (pivo, bílé víno či voda)...péct na 140st, otočit v půlce, vychladlé pomlít i s veškerým obsahem pekáče, přidat hořčici a vymíchat do pomazánky, nechat vychladnout...
Pomazánku z vepřového masa dělá máma na všechny rodinné sešlosti a zdobila i náš svatební "raut" ...dneska jsme ji měli jen tak k večeři 🙂
Maso (krkovici, plecko, bůček dle oblíbenosti a oožadované tučnosti) osolit, opepřit, okmínovat, zasypat cibulí, přidat česnek a zalít tekutinou (pivo, bílé víno či voda)...péct na 140st, otočit v půlce, vychladlé pomlít i s veškerým obsahem pekáče, přidat hořčici a vymíchat do pomazánky, nechat vychladnout...