Variace na již objevené téma: 2 skleničky Hrst dlouho předem namoćených kešu (2x vyměnéná voda) 1 vrchovatá lžička kokosového oleje 1 lžička agaru 1/2lžičky lahůdkového droždí šťáva z půlky citrónu lžička rýžového sirupu lžička datlového dirupu šplíchnutí rýžového mléka vrchovatá lžička raw kakaa rozinky
Do mixéru slité kešu, droždí, kokosák, citrón, kakao a sirup, v panáku vodu rozpustit agar a přivést k varu, pár minut povařit, přidat horké do mixéru, šplíchnout mléko, aby byly ořechy potopené, rozmixovat hodně dohladka, nalít na rozinky, dobře vychladit
Variace na již objevené téma:
2 skleničky
Hrst dlouho předem namoćených kešu (2x vyměnéná voda)
1 vrchovatá lžička kokosového oleje
1 lžička agaru
1/2lžičky lahůdkového droždí
šťáva z půlky citrónu
lžička rýžového sirupu
lžička datlového dirupu
šplíchnutí rýžového mléka
vrchovatá lžička raw kakaa
rozinky
Do mixéru slité kešu, droždí, kokosák, citrón, kakao a sirup, v panáku vodu rozpustit agar a přivést k varu, pár minut povařit, přidat horké do mixéru, šplíchnout mléko, aby byly ořechy potopené, rozmixovat hodně dohladka, nalít na rozinky, dobře vychladit