170 / 279
    Pomalu pečené vepřové, pak choi restované se sezamem, nepovedená rýže a chilli omáčka z flašky :-)
    kaca68
    autor

    Vepřové plecko osolené, opepřené, okmínované a očesnekované, podlité 3 cm vody, vložené do trouby rozehřáté na 250st, po 10 minutách stažené na 140st a pečené...my si šli hrát k sousedům, peklo se za občasné kontroly přes 3 hodiny, poslední půl hodinu odklopené na vyšší teplotu ze všech stran
    Pach choi pokrájené, v hodně rozpáleném woku nejdříve osmažené stonky, pak listy a sezam, ochucené solí a rýžovým octem
    Rýže - měla jsem jí málo, proto jsem doplnila natural basmati rýží a jak se každá vaří jinak, tak to moc nedopadlo 😉
    A nakonec sladká chilli omáčka, na které ujíždím posledních 14dní a nemůžu si pomoct 😀...Fanda ji samozřejmě nejedl, resp. neriskovala jsem to a ani mu ji nenabídla, on umí docela překvapit 😀

    16. črc 2015