omáčka zde: http://veg-ethique.blogspot.cz/2013/09/syrova-k... já jen dala mnohem víc citrónové šťávy a polovinu lahůdkového droždí, což doporučuji, pokud nejste jeho vášniví požírači, pro nás i víc soli a pepř a zapomněla jsem koupit škrob, takže jsem zahustila lžičkou rýžové mouky, ale příště bych asi nechala bez toho a jen upravila množství vody na povaření, navíc jsem omáčku nalila na orestovaný pórek a na závěr vmíchala čerstvá cherry rajčata bo mám v těstovinách ráda něco svěžího 🙂
@kaca68 @katyxq to musim vyzkoušet a schvalne manželovi nnic neřeknu jestli to pozna 😀 poslední dobou mi začína frflat, že dělam z rostlinných mlek a smetany a že to tak proste nechutna atd
@lucypuky ty kešu jsou fakt měkké, nech je namočené přes noc v ledničce nebo i dýl a vyměň vodu a myslím, že to půjde, možná nebude tak hladká, já ji mám fakt jak smetanu, je výborná a hrozně rychlá...
tož toto je podařený fejk 😀
omáčka zde: http://veg-ethique.blogspot.cz/2013/09/syrova-k...
já jen dala mnohem víc citrónové šťávy a polovinu lahůdkového droždí, což doporučuji, pokud nejste jeho vášniví požírači, pro nás i víc soli a pepř a zapomněla jsem koupit škrob, takže jsem zahustila lžičkou rýžové mouky, ale příště bych asi nechala bez toho a jen upravila množství vody na povaření, navíc jsem omáčku nalila na orestovaný pórek a na závěr vmíchala čerstvá cherry rajčata bo mám v těstovinách ráda něco svěžího 🙂