@katyxq základní verze mi trochu vadí těmi mandlemi 🙂 (aneb vegan jásá, ale kráva je kráva), zkusím si to příště trochu víc zkešuovat ke své chuti 🙂, ale s česnekem to jde, zítra ještě vytvořím pribiňáka, ať chudák ochutná tuto stálici batolecí stravy 😀
@katyxq mně asi kešu mlíko chutná momentálně nejvíc... té chuti toho tvarohu jsem se ze začátku dost lekla 🙂, ale jak to ztuhlo a vychladilo se, tak lepší...a konzistence je perfektní 🙂
@kaca68 samotnej ten "tvaroh" jako zrovna odvaz není - je spíš takový základ k ochucení .. jak naslano, tak nasladko (s lehkou úpravou jsem to nacpala i do buchet, Šárka pak vyďoubávala a vyžírala náplň, potvůrka 😀)
@kaca68 😀 ... jogurt jde trochu z kešu (okyselit ne úplně vymačkané zbytky z výroby kešu "mlíka"), ale furt jsem se nedopala k laktobacilům mnoźeným v kokos mlíce zahuśtěném kešu (to jsem kdysi vygooglila a přišlo mi, že by to mohlo fungovat)
@katyxq já už si asi klidně můžu dát originály, jenže když je pak Fanda protivný a víc brečí, tak to svádím na to a zase mi to za to nějakou dobu nestojí...ale spíš už přes kojení nereaguje, minimálně ne na máslo, tvrdý sýr a jogurt...
kešumandlový tvaroh podle @katyxq:http://www.skritcikuchyne.cz/2015/04/kesu-mandlovy-tva... plus česnek, sůl, pepř, trochu majonézy